Kasvokarvat pois – testissä karvanpoistojousi

*Sis. mainoslinkin

On jo vanha juttu, että olen tunnustautunut kasvokarvojaan ajelevaksi naiseksi ihan vaan puhtaasti oman turhamaisuuteni vuoksi. Hentoja ja värittömiä karvojani ei voi rinnastaa partaan, viiksiin tai edes poskipartaan, mutta nautin olosta ilman ohutta karvapeitettäni huomattavasti enemmän. Peach fuzz free skin nyt vaan paitsi tuntuu ihanan sileältä myös näyttää heleämmältä, minkä lisäksi meikkituotteetkin levittyvät sille paremmin.

Kerroin myös löytäneeni höyläämiselle pitkäkestoisemman lopputuloksen tuovan vaihehdon, eli tikkumaisen karvanpoistojousen, joka on käytännöllinen vaan ei ihan niin kätevä kuin mitä toivoisin. Jousella on suht helppoa rullailla ihokasvoja pois Netflixiä katsellessa, mutta sen käyttö vaatii aina kaksi kättä, mikä tietysti estää toista kättä lappamasta sipsejä samalla suuhun. Näkökannasta riippuen tämä voi olla hyvä tai huono asia, mutta lähestyn sitä nyt tänään tämän postauksen toimivuuden kannalta negatiivisena asiana.

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Törmäsinkin eBayssa aina vaan lupaavamman kuuloiseen apuvälineesen, joka on suosikkimerkkeihini lukeutuvan Etude Housen My Beauty Tool -kauneusvälineisiin kuuluva Facial Hair Remover. Tilasin vempaimen kotiin postikuluineen alle viidellä eurolla ja se on ollut jokaisen senttinsä väärti ja vieläpä enemmänkin!

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Ensinnäkin siis hei haloo, yhden käden mekanismi! Nyt toinen käsi pääsee paljon vapaammin lappamaan herkkuja suuhun toisen käden työskennellessä aktiivisesti poskinukkaa vastaan. Harja varmasti nauttii kasvokarvojen kiskomisesta, joten jos hommaa voi helpottaa mieltä Netflixillä harhauttaen ja suuhun samalla herkkuja lohdutuksesi nappaillen niin mikä ettei.

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Näppärän vekottimen idea perustuu karvanpoistotikun lailla jousiin, joiden kierteiden väliin ihokarvat tarttuvat. Iholla rullattavalla apuvälineellä on helppoa poistaa karvoja oikeastaan miltä vaan ihoalueeilta ja erityisesti kasvojen iholla se on ollut todella loistava apuväline.

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Rakastan sitä, kuinka silkkiseltä kasvojen iho tuntuu karvojen poistamisen jälkeen ja kuinka huoletonta tällä on tosiaan rullailla karvoja pois. Teen sitä itseasiassa juuri nytkin postausta yhdellä kädellä verkkaisen ajatteluni tahtiin näpyttäessä! Kyllä on kätevää!

Etude House My Beauty Tool  Facial Hair Remover -karvanpoistajan jälleenmyyjiä löytyy eBaysta täältä*.

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Onko joku syttynyt ajatukselle kasvojen ihokarvojen poistosta viimeaikoina?

29 kommenttia artikkeliin ”Kasvokarvat pois – testissä karvanpoistojousi”

  • Oma ylähuuleni on superarka, eli sillä sattuu, mutta muuten ei liiemmin itselläni satu. Kerralla ei tartu yhtä paljon karvoja kuin vaikkapa vahauslappuun, joten itseltäni sujuu aika huolettomasti ja kivutta. 🙂

  • Itse tilasin yhdeltä suosikkimyyjiltäni eli rinishop-tunnuksella myyvältä. Olen ostanut häneltä paljon ja aina ongelmitta. 🙂

 1. Siis tää on pakko saada, niin lähtee naamakarvat veks!!! 😀 Saakohan muualta kun eBaysta?

  • En ole katsellut, että mistä muualta löytyisi, mutta eBay on helppo ja halpa paikka ainakin. 🙂

  • Light In The Box.com:ista tai MiniInthebox.comista voi löytyä, samantapaisia ainakin

 2. Persikkainen nukka on omankin naamani ”ongelma” (tai siis teen siitä itse ongelman), miltä tää laite tuntuu iholla? Kuulostais että ei oikein miltään, kun on niin huoletonta? 🙂

  • Oman ylähuuleni kipukynnys on todella matala, eli sillä kyllä sattuu kaikki nypintä, mutta muuten ei oikeastaan tunnu liiemmin. Karvoja lähtee kerralla vähemmän kuin vahatessa, joten siis pientä ”nyhtämistä” tuntuu, mutta ei minua ainakaan satu. 🙂

  • Tämän voi ihan vaan huuhdella. Omaan eivät karvat ainakaan ole kertyneet liiemmin, joten ei ole tarvinnut erityisesti miettiä mitään kummempaa pesua.

    • Lähinnä varmaan varoitetaan siksi, ettei jää kosteana muhimaan ja ruostumaan. Kannattaa siis kuivata hyvin. Tämä on kuitenkin vain vieteri ja itse en koe hygieeniseksi, etten koskaan huuhtoisi. 🙂

 3. Kyllä olen alkanut poistaa naamanukkaa hiukan useammin. Aiemmin käytin ehkä kerran-pari vuodessa Lady Shaveria tai puolison partakonetta, mutta koska se on aina jossain hukassa, ostin kulmakarvaveitsen joka on aina käsillä. Eihän sen vaikutus mikään pitkä ole, mutta on nopea käyttää.

  Tuollainen jousisysteemi kuulostaa jotakuinkin yhtä tuskalliselta kuin epilaattori, huhhuh. Eikö sen käytön jäljiltä iho ole aivan loistavan (veren)punainen?

  • Niin siis oma Lady Shaver on aina hukassa, puolison partakone on kyllä saatavilla, mutta se nipistelee 🙂

  • Ei minulla ainakaan, yleensä ei edes punoita liiemmin. Tämä kiskoo kerralla vähemmän karvoja kuin vaikka vahaus ja omat poskikarvani ovat ainakin niin hentoja, ettei ole samanlaista repimistä kuin vaikkapa noh, bikinirajassa olisi. 🙂

 4. Sheivannu oon naamaani ihan perus miesten höylällä, mutta viimeinen pisara tuli kun sain huuleeni haavan touhutessani.. Nyt tilasin eBaysta tuon! 4,85euroa. Kiitos vinkistä Virpi!

  • En tiedä, kumpi kuuluu ihan oikeasti, mutta itse olen käyttänyt kumminkin päin riippuen vähän siitä, kummin päin olen saanut milläkin alueella paremman kulman. Joissakin kulmissa kn tuo ei nypi karvoja ollenkaan.

 5. Jostain syystä tämä ei nypi oikeastaan ollenkaan minulla 🙁 Omistan myös sellaisen ”perusjousen” jolla olen saanut kaulassa kasvavia karvoja nypittyä, joten luonnollisesti innostuin tästä postauksesta ja tilasin oitis samanlaisen. Tällä en ole kuitenkaan onnistunut siinä ollenkaan vaikka on ollut sekä lyhyitä että pitkiä karvoja. Onko tässä jokin elämää suurempi tekniikka, muukin kuin ”rullaati rullaa” ympäriinsä jota olen vähän moneenkin suuntaan yrittänyt? 😀

  • Tiedän, mitä tarkoitat. Oikeaa rullauskulmaa ja -asentoa saa välillä hakea kyllä hieman. Itse saan oikean asennon yleensä parhaiten pitämällä laitteen koveran puolen ihoani vasten.

 6. Kiitos Virve! Nyt on minullakin sileät posket. 🙂 Kätevä kapistus ja hinta ei paljon lompakkoa keventänyt. Sain jopa vihdoin aikaiseksi paypalin käyttöönoton ihan tän tilaamista varten. 😀 Mitähän muuta kivaa sieltä ebaysta löytäis…

  Mulla tämä toimi ihan mallikkaasti. Ensimmäiset liikkeet vähän nipisteli, nopeasti tottui. Minä vesin ylähuulenkin, vaikka silmät vähän vetisti. Posket jäi kyllä ensin punottamaan, mutta meni aika pian ohi. Suosittelen!

 7. Oletteko koskaan ajatelleet että ihokarva on kehon viestinnän väline. Se viestii keholle esim kylmästä ja antaa sykäyksen keholle toimia. Kasvat toimivat myös eristeenä vaikkei niin pienistä uskoisi, ihokarvat muodostavat ihan fyysisen suojan. Karvaa ympäröivässä karvatupessa on kantasoluja, jonka ansiosta ihon pintakerros uusiutuu mikä on erittäin tärkeää ihon vanhenemisen kannalta (sekä arpikudosten uusiutumisen kannalta). Ihokarvoilla on siis elimistön toimimisen kannalta erittäin tärkeä tehtävä, joten en ymmärrä miksi ihokarvoja pitäisi ajella kasvoilta jos kuitenkin kaluaa säilyttää kasvojensa ihon hyvän ja aktiivisen toiminnan. Ymmärrän kyllä kainaloiden ja alapään ajelun paremman hygienian ylläpidon kannalta mutta valitettavasti tämä kasvojen ajelu ihmetyttää sillä samaan aikaan yritetään läträtä ikuista nuoruutta säilyttäviä tuotteita voiteiden muodossa, tärkeä osa ihon toiminnan kannalta poistetaan juurikin karvoja poistamalla. Äly hoi älä jätä.

Kommentointi on suljettu.