Testissä sormenpäähän sujautettavat meikkisienet

Kuten tiedätte, olen se tyyppi, joka innostuu kaikista vähänkin erityisiltä vaikuttavista kosmetiikkatuotteista. Jos siinä on jotain jännää, haluan päästä kokeilemaan sitä, sillä voihan olla, että se mullistaa elämäni täysin.

Yksi tällainen potentiaalinen elämän mullistaja oli The Makeup Bullet -meikkisieni, josta kerroin blogissani puoli vuotta sitten ja jota kohtaan ilmaisin uteliaisuuteni. En saanut nimenomaista tuotetta käsiini, mutta arvatkaapa vain, kuinka innoissani olin, kun bongasin sitä vastaavan tuotteen alkuvuodesta Sephoran hyllystä Sephoran omalta tuotemerkiltä. Uteliaisuushermoani kutkutelleet sormisienet lähtivät todellakin välittömästi testiin!

sephora precision blending sponges sormimeikkisieni kokoemuksia ostolakossa virve vee

Erityistä näissä Sephora Precision Blending Sponges -meikkisienissä oli tosiaan nimenomaan se, että ne sujautetaan sormenpäähän kuin sormustimet ja niiden avulla on helppoa sivellä ja töpötellä meikkipohjatuotteet pienille ihoalueille tarkasti. Ne kuulostivat minusta aivan älyttömän käteviltä, sillä erityisesti sillmänalusilla haluan peiteaineeni levittyvän mahdollisimman tasaisesti, mutta monet meikkisienet ovat hieman liian kömpelöitä sille alueelle ja sormenpään uurteinen iho ei tee yhtä täydellistä tulosta kuin meikkisieni.

sephora precision blending sponges sormimeikkisieni kokoemuksia ostolakossa virve vee

Teoriassa sieni olikin kätevä tuote sujauttaa sormenpäähän. Hommassa oli kuitenkin pari pientä juttua, joita en ollut tullut ajatelleeksi.

The Makeup Bullet -meikkisieni on huomattavasti pidempi ja nimensä mukaisesti luodin mallinen. Mainoskuvissa se ulottuu jopa lähes sormen alempaan niveleen, minkä ansiosta se myös pysyy sormessa hyvin. Sephoran versio ulottui hädin tuskin ylimpään niveleen ja jos sormen kynnellä oli vähänkään enemmän pituutta, jäi sieni niin lähelle sormenpäätä, että se meinasi lähes pudota pois. Sienen olisi siis ehdottomasti oltava pidempi, jotta homma voisi toimia paremmin.

sephora precision blending sponges sormimeikkisieni kokoemuksia ostolakossa virve vee

Pakkauksen ohjeissa ei missään mainittu, tuleeko sientä käyttää kuivana vai kosteana. Alkuperäinen beautyblender ja useimmat sen seuraajat on tarkoitettu käytettäviksi kosteina, mutta monet vastaavat sienet sopivat käytettäviksi myös kuivina. Sephoran omilla sivuilla oli kuitenkin ohjeistettu käyttämään sieniä kosteana (yksin tai yhdessä), joten kastelin kokeeksi sienistä toisen.

sephora precision blending sponges sormimeikkisieni kokoemuksia ostolakossa virve vee

Sienen kastelu sai sen tietysti turpoamaan eikä se enää ollutkaan ihan niin kätevä kaveri pienille alueille meikkiä lääppiessä. Valitettavasti sienen kastelu myös tarkoitti sen laajenemista ihan kaikessa mielessä. Paitsi että itse sieni suureni, suureni myös sormelle tarkoitettu aukko, mikä minun tapauksessani (ja varmasti monien muidenkin tapauksessa) tarkoitti, että aukko oli niin iso, että sieni vain lörpötti sormenpään ympärillä – varsinkin, jos se sormen kynsi tosiaan vielä sattui olemaan hieman pidempi.

sephora precision blending sponges sormimeikkisieni kokoemuksia ostolakossa virve vee

Kaiken kaikkiaan sormisienien idea oli hauska ja hyvä, mutta tämän version osalta toteutus oli aika huono. Alkuperäinen The Makeup Bullet vaikutti ottaneen toteutuksen paremmin haltuun onnistuneemmalla muotoilulla, joten myönnän olevani hieman utelias vielä sen kokeilun suhteen.

Tämän Sephoran version suosittelen kuitenkin skippaamaan suosiolla ja hankkimaan vastaavaan tarkoitukseen aiemmin esittelemäni pikkuruiset beautyblender micro.mini -meikkisienet, jotka on tarkoitettu nimenomaan silmänurkkien, nenänpielien ja muiden pienempien ihoalueiden pikkutarkkaan meikkaamiseen.

sephora precision blending sponges sormimeikkisieni kokoemuksia ostolakossa virve vee

Oletteko te hankkineet meikkaustarviketta, joka on osoittautunut pettymykseksi?

PS. Jos haluatte viihdyttää itseänne, voitte myös kurkata nämä Sephoran lanseeraamat penissienet, jotka ovat ilmeisesti saaneet viattomasti inspiraationsa simpukoista, mutta jotka julistettiin sosiaalisessa mediassa heti varsin hävyttömän näköisiksi. 


Lue myös:

Sormet korvaava meikkisieni, joka jäljittelee sormenpäitä

Siis mitä – meikkivoiteen levitys kondomilla???

Uudenlainen rajaustuote: Fingertip Eyeliner

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Testissä sormenpäähän sujautettavat meikkisienet”

  1. Ideana hyvä, mutta toteutus mennyt pieleen! 😀 Teetkö yhtään koostetta kaikista Thaimaan ostoksista? 🙂 Olisi mielenkiintoinen nähdä mitä kaikkea sieltä tuli mukaan kerralla, vaikkakin postauksesta täytyy tulla erittäin pitkä 🙂

Kommentointi on suljettu.