Anastasia Beverly Hills Contour Kit

*Sis. mainoslinkin

Olen yleensä melko kärppänä kokeilemassa kaikenlaisia kosmetiikkauutuuksia, mutta yhteen tuotekategoriaan en ollut koskenut vielä vähän aikaa sitten tikullakaan. Tämä minulle etäiseksi jäänyt tuoteryhmä olivat kasvojen muotoiluun tarkoitetut contour-paletit, joiden korostus- ja varjostussävyt näyttivät minusta aivan liian monimutkaiselta käyttää. Koska olen enemmän meikkifiilistelijä ja ihonhoitofanaatikko kuin meikeillä leikkijä, en edes uskonut, että osaisin käyttää niitä niin, että lopputulos näyttäisi luonnolliselta.

Jokainen on varmasti nähnyt netissä countour-ohjeita, joissa kasvot on vedetty täyteen tummia ja vaaleita viivoja, joiden häivytys vaikuttaa lähinnä aikaa vievältä urheilusuoritukselta. Ei ihan meikäläisen juttu. Sipaisen kasvoille hieman aurinkopuuteria ja korostuspuuteria, mutta siinä se.

Anastasia Contour Kit Light to Medium

Olin kuitenkin alkuviikosta viimeistä kertaa koulujuttujen tiimoilta käymässä Suomessa ja olin mukana luennolla, jolla osaanottajat pitivät esityksiä erilaisista kosmetiikan trendeistä. Pari luokkakaveriani oli valinnut tehtävänsä aiheeksi contour-trendin ja he olivat kuvanneet videon, jolla toinen heistä muotoili kasvojaan voidemaisella paletilla ja toinen puuterimaisella paletilla. Voidemaisen käyttö vaikutti kaikkine häivytyksineen minusta varsin työläältä, mutta puuterimaisen käyttö olikin yllätyksekseni varsin helpon näköistä…

Luennon lopputulos oli päässäni pikkuhiljaa kypsyvä ahaa-elämys. Ehkä minäkin voisin hankkia oman palettini?

Maltoin viivyttää hommaa pari päivää, mutta perjantaina se sitten iski – hirveä pakkomielle saada oma contour-paletti!

Anastasia Contour Kit Light to Medium

Minulla ei ole aikoihin ollut vastaavaa kosmetiikkaan liittyvää pakko saada heti -tunnetta ja sen kokeminen oli oikeastaan melko hauskaa jälleen. Lähdin perjantaina töiden jälkeen kaupungille pyörimään ja päädyin ruotsalaisen kilpailijamme liikkeeseen hypistelemään Anastasia Beverly Hillsin Contour Kit -palettia. Puuterimaisen paletin sävyt tuntuivat todella ihanilta ja minusta alkoi tuntua, että minun oli saatava se välittömästi.

Mietin päässäni järjellä, että olisi typerää ostaa se kilpailijalta kun voisin tilata sen töiden kautta hieman halvemmalla. Tiedostin kuitenkin, että saisin sen siinä tapauksessa vasta viikonlopun jälkeen, joten en vain pysynyt odottamaan. Olin jo päässäni päättänyt, että minun oli saatava paletti välittömästi. Yritin jopa käydä toisessa kaupassa kokeilemassa Viva la Divan halpisversiota, mutta Anastasian koostumusta kokeltuani ne eivät enää todellakaan vakuuttaneet.

Anastasia Contour Kit Light to Medium

Niin Anastasian Contour Kit sitten kotiutui minulle ilman, että edes tunsin pistoa sydämessäni sen hinnasta tai siitä, että kannoin rahat kilpailijalle. Ryntäsin saman tien kotiin päästyäni kokeilemaan sitä ja voih, tuo yksi meikkipaletti avasi minulle uudelleen ne kosmetiikkamaailman ovet, jotka ovat jo jonkun aikaa olleet mielessäni suljettuina!

Anastasia Contour Kit Light to Medium

En ole aikoihin innostunut värikosmetiikkatuotteista näin. Tämä paletti sai minut kuitenkin muistamaan, millaista on olla aivan totaalisen fiiliksissä uudesta meikkituotteesta ja sen aikaansaamasta lopputuloksesta.

Anastasia Contour Kit Light to Medium

Ensinnäkin voin sanoa, että tämä puuterimainen contour-paletti oli aivan uskomattoman helppokäyttöinen. Tummissa sävyissä ei ollut liikaa pigmenttiä, joten niitä ei tarvinnut häivytellä iholle – ne häivyttyivät sille. Ja minkä eron niiden sipaisu kasvoilleni tekikään. Yhtäkkiä kalpeissa kasvoissani oli sävyä ja muotoa, jota niissä ei todellakaan ollut aiemmin ollut!

Anastasia Contour Kit Light to Medium
Ei näy likarannuja!

Lemppari varjostussävykseni muodostui heti alarivin keskimmäinen nappi, sillä se oli iholleni sopivan viileän sävyinen. Varjostussävyjen kanssa ei tarvinnut olla supervarovainen, sillä ne asettuivat iholle uskomattoman luonnollisina. Ei jälkeäkään mistään turhan feikatuista ylitummista viivoista pitkin kasvoja! Ihastuin ihan erityisesti siihen, mitä hiusrajaan kevyesti sipaistu varjostussävy kasvoilleni teki. En ollut arvannut, että se voisi sulaa iholleni niin luonnollisesti ja saada kalpeat kasvoni näyttämään jopa hieman päivettyneiltä, mutta silti todella luonnollisilta.

Anastasia Contour Kit Light to Medium

Ja entäs sitten ne vaaleat sävyt… ooh! Vaalea mattasävy toi kasvoilleni taianomaisesti valoa kellertävän sävyn toimiessa myös mukavana neutralisoijana tummilla silmänalusillani. Helmiäishohtoinen korostussävy toi poskipäilleni ja nenänvarteeni niin uskomattoman kaunista heleyttä, että en enää halua olla ilman sitä!  Vaaleita sävyjä käytettyäni ihastuin puuterin laatuun niin, että jäin suorastaan odottamaan, koska Anastasia lanseeraa kivipuuterin, sillä se olisi pakko olla aivan loistavaa laatua.

Anastasia Contour Kit Light to Medium

Puhuin töissä työkaverini kanssa juuri ennen paletin ostoa kasvojen muotoilusta. Hän ei meikkaa oikeastaan koskaan eikä rehellisesti sanottuna ymmärrä kosmetiikkatuotteista kovin paljoakaan. Hän kysyi minulta, käyttäisinkö contour-palettia päivittäin ja vastasin heti, että en todellakaan. Sipaisen kasvoille normaalisti hieman aurinkopuuteria ja ehkä jotain korostustuotetta, mutta sen enempi kikkailu olisi aivan liian vaivalloista ja aikaavievää arkiaamuina.

Anastasia Contour Kit Light to Medium

Nyt vedän sanani takaisin. Anastasian Contour Kit herätti kasvoni ihan uuteen hehkuun ja toi niille niin luonnolliselta näyttävää muotoilua, että otan sen ihan taatusti päivittäisiin rutiineihini. Sen helppokäyttöisillä sävyillä saa luotua kasvoille nopeaa, arkilookkin sopivaa ja luonnolliselta näyttävää muotoilua alle kahdessa minuutissa ja olen ehdottomasti valmis uhraamaan sen verran aikaa jos lopputulos saa minusta tuntumaan tavallista paremmalta koko päivän.

En muista, koska olisin viimeksi ollut näin innoissani meikkituotteesta. (Edes se hypettämäni By Terryn irtopuuteri ei saanut aikaan tällaista fiilistä.) Contour-paletin käytön jälkeen ihoni näyttää ihan eri iholta ja kasvonpiirteet tulevat esiin niin eri tavalla, että suorastaan palan jälleen halusta meikata enemmänkin ja oppia uusia juttuja. Tämän paletin osti teki siis hyvää minulle ihan kaikella tavalla.

(Tosin meikkivoide, jonka kanssa sitä näissä kuvissa käytin ei todellakaan saa aikaan hyviä fiiliksiä… Palaan siihen hutiostokseen myöhemmin.)

*Anastasia Beverly Hills Contour Kit löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Anastasia Contour Kit Light to Medium

 Onko teillä jo oma contour-paletti?

15 kommenttia artikkeliin ”Anastasia Beverly Hills Contour Kit”

 1. Haha, sain juuri perjantaina käsiini saman paletin ja vielä Eleveniltä tilattuna! 😀 Täysin samat fiilikset! Viivyttelin pitkään ostoa, koska ajatus sen käyttämisestä kuulosti niin vaivalloiselta. Nyt mietin lähinnä miten olen voinut elää ilman sitä! Todellakin kaiken hehkutuksen arvoinen.

 2. Minullakin on paletti, Maybellinen MasterSculpt. Koska itsekin olen ollut varsin epailevainen contourin suhteen, paatin ostaa halpiksen – joka osoittautuikin yllattavan hyvaksi. Paletissani (01 Light/Medium) on vain kaksi savya, joista vaalea jaanee kayttamatta, mutta medium toimii hyvin poskilla, otsassa ja nenanpielissa. Vaalean tilalla kaytan nestemaista korostusvaria, jostain syysta paletin vaalea ei edes erotu ihollani…

 3. Mä mietin tämän paletin ostoa, mutta aloin epäillä etten käyttäisi kuin ehkä kahta sävyä ja muu paletti menisi ihan hukkaan, joten ostin kokeiluun Maybellinen Master Sculpt-paletin Light/Medium-sävyssä ja se olikin hyvä ostos! Varjostusväri on mun lämpimään sävytykseen juuri oikean värinen ja nappi on yllättävän hyvälaatuinen. Paletti muuten on vähän halpaa tekoa ja mukana tullut sivellin tosi halpis, vaikkakin hyvän muotoinen tuohon tarkoitukseen. Korostusväriä käytän vähemmän ja se on ehkä hieman liian shimmerinen mutta muuten ihan kiva. Eli hinta-laatu-suhteeltaan oikein kelpo paletti 🙂

 4. Todellakin tämä Anastasian paletti on ollut käytössä viime syksystä lähtien enkä enää osaa meikata ilman sitä 🙂 . Yli nelikymppiselle iholle tuo shimmer käy tosin korkeintaan iltameikkiin.

 5. Ystäväni teki häämeikkini tuolla paletilla. Meikkini näyttää kuvissa aivan upealta ja se on varmasti pitkälti tuon paletin ansiota. 🙂 Menee varmaan itselläkin jossain vaiheessa hankintaan, olisi mennyt jo jos en olisi niin pihi. 😉

 6. Hmm, minua kiusaa näissä tuotteissa aina se, että miten osaa tunkea oikeaan kohtaan tummaa/vaaleaa? 😀 En tiedä miksi se on niin vaikeaa, olenko yksin ongelmani kanssa? Netti tietysti on kaiken maailman ohjeita pullollaan, mutta oisko mitään for dummies -henkistä yksinkertaista selkeää helppoa nopeaa pikaopasta?

 7. Pakko vinkata teille tutoriaalia kaipaileville, että Annika O:n blogissa oli oikein havainnollistava kuva jonka perusteella lähdin itsekin sutimaan -> http://annika-o.indiedays.com/2015/09/16/my-make-up-routine/

  Ja täytyy kyllä myöntää, että niin luotan Virven arvioihin kosmetiikan saralla (kaikki on hyvin perusteltua ja helppo hahmottaa sopiiko kaltaiselleni kosmetiikan kuluttajalle vai enemmän toisenlaiselle) ja koin suurta samaistumista ajatukseen voidemaisten contourtuotteiden käytön työläydestä, että kun tätä kehuit helpoksi ja loistavasti niin pakkohan se oli parin päivän harkinnan jälkeen kotiuttaa! Oon ollut kyllä supertyytyväinen. Annikan ohjeisiin vielä lisäisin, että silloin kun ei luomiväreillä leiki, ainakin omat silmät korostuu huikeasti, kun laitan pienellä siveltimellä keskitummaa sävyä kulmaluun alle. Tuosta kulmaluun korostumisesta oon ehkä kaikkein eniten liekeissä! 😀

  Virvelle jälleen kerran suuri kiitos asiantuntevasta ja mielenkiintoisesta blogista! 🙂

Kommentointi on suljettu.