Instant Refresh

Ennen Lontooseen lähtöäni sain juuri sopivasti Pantenelta muutamia tuotteita kokeiltavikseni.

Tuotteiden joukosta löytyi Instant Refresh Dry Shampoo ja kuivashampota tunnetusti rakastavana ja alituisesti kokeilevana, käyttävänä ja vertailevana ihmisenä otin tämän ilomielin vastaan testailuihin. Sain tuotteesta sekä täyden koon että tämän kätevän matkakoon, jonka sitten poimin Lontooseen mukaani.
Pantenen kuivashampoo lupaa pakkauksessaan puhdasta tunnetta ja puhdasta lookkia, joten oletin tuotteen olevan enemmän puhdistava kuin volyymia antava kuivashampoo. Kuivashampoothan kun voi pääsääntöisesti jakaa kahteen kastiin: toiset jättävät hiukset vain puhtaiksi ja freesin tuntuisiksi toisten tuodessa hiuksiin enemmän ryhtiä ja rakennetta jättäen tunnun, että tyvessä on rasvaisuutta imevää ja hiuksia kohottavaa tuotetta.
No tämäpä oli kuitenkin enemmän sellainen rakenteen tuntua tuova tuote. Minua se ei haitannut, sillä olen itse nimenomaan sellaisten fani, mutta ehkä pakkausmerkinnöistä saa enemmän kuvan tuotteesta, joka jättää vain sen puhtaan ja freesin tunteen?
Niin tai näin, mutta tällä todellakin sai hiusten tyveen ryhtiä ja rakennetta. Jopa helposti niinkin paljon, että tyvi todellakin tuntui tupeeratulta ja lakatulta aina välillä. Tämä toimi siis loistavana liian liukkaan tukan tekstuurintekijänä tai pesua vailla olevan lättänätukan ryhdistäjänä, mutta minulle ainakin jäi tunne, että halusin pestä tämän käytön jälkeen hiukseni.
Ihan pelkäksi kuivashampooksi koin tämän olevan jo liikaakiin tekstuuria tuova tuote, mutta jos etsii nimenomaan kuivashampoon ja tyveä kohottavan tuotteen yhdistelmää, niin tällä kyllä saa helposti tyveen sitä kaipaamaansa rakennetta.
Oletteko te kokeilleet Pantenen kuivashampoota? Kumman tyyppisistä kuivashampoista ylipäätään enemmän pidätte: pelkkää puhtautta antavista vai myös rakennetta tuovista?

10 kommenttia artikkeliin ”Instant Refresh”

  1. Lasimaisen suoran ja luikkaan tukan omaavana haen kuivashampoolta nimenomaan volyymia ja tekstuuria, joten tämä on kiinnostava uutuus kokeiltavaksi. Kicksiltä olen tähän asti löytänyt tymäkimmän tuotteen:)

    • Tämä antoi nimenomaan sitä tekstuuria ja rakennetta tukkaan aika reilullakin kädellä, eli saattaisit tykätä. Ei ole oikeastaan sellainen "kuivan puuterista" tekstuuria tuova vaan enemmän sellainen kuin olisi tupeerausta ja hiuslakkaa päässä ehkä. 🙂

  2. Olisi kiva jos tällaisessa postauksessa olisi kuva hiuksistasi ennen ja jälkeen 😉

Kommentointi on suljettu.