Yksi, kaksi, KOLME NAFHA-arvontaa!

Minulta kysellään usein luonnonkosmetiikan tuotteista ja pyydellään, että ottaisin niitäkin enemmän testattavikseni blogiini. Työni puolesta ne ovat jääneet vähäiselle osalle, sillä on ollut parasta käyttää ja kokeilla myymälässämme myynnissä olevia tuotesarjoja ja kerätä niistä käyttökokemuksia muiden sarjojen sijaan, mutta näin opintovapaalla ollessa on tuotesarjojen kirjoa ollut helpompaa laajentaa teidän toiveidenne mukaan.
Koska luonnonkosmetiikan sarjoista on kyselty paljon, halusin tarttua tilaisuuteen kokeilla erästä uutta, Suomen markkinoille juuri rantautunutta tuotesarjaa.
NAFHA on minulle täysin uusi tuttavuus. Ranskalainen sekä Ecocert- että Cosmebio- sertifikaatteja kantava merkki, joka lupailee yhdistävänsä loistokkuuden sekä itä- ja länsimaisen kauneuden valmistamalla tuotteita, joissa on paljon luomuraaka-aineita. 
Merkki on kuulemma voittanut Guide des meilleurs cosmétiques 2013-2014 (Guide to the best cosmetics) -listauksessa mm. meille tutut Laveran, Weledan ja Dr. Hauschkan, joten tottakai uteliaisuuteni heräsi.
Olen itse tehnyt nyt parin viimepäivän ajan tuttavuutta muutaman merkin tuotteen kanssa. Sain toiveestani  kokeiltavikseni merkin Cleansing Milkin, Silky Body Lotionin Moisturizing Day Creamin sekä Soft Facial Scrubin.
Pienien kokeilujeni perusteella vartaloemulsio on ollut ihanan ohutta ja juoksevaa, mutta samaan aikaan hyvin kosteuttavaa ja kuorinta on jättänyt kasvojeni ihan todella pehmeäksi ihoa pehmittävien ja kostuttavien aineidensa avustuksella. Myös puhdistusmaito ja päivävoide ovat vaikuttaneet lupaavilta.
Koska sarja kuitenkin on niin uusi tuttavuus täällä meidän leveyspiireillämme, en halua olla ihan yksin tutustuessani sen tuotteisiin. Tahdoinkin, että myös muutama teistä saa mahdollisuuden päästä tutustumaan siihen hieman, joten järkkäsin teille jotain kivaa.
NAFHA:n tuotteet ovat tulleet myyntiin Biodellyn nettikauppaan, jossa niitä pääsee tutkimaan tarkemmin. Nettikaupassa on maaliskuun ajan -20% alennus NAFHA:n tuotteista ja nyt tuotteisiin kannattaa käydä tutustumassa, sillä luvassa on ei yksi eikä kaksi vaan KOLME NAFHA-aiheista arvontaa!

Yksi arvonnoista tapahtuu blogini puolella.
Käy tutustumassa NAFHA:n valikoimiin, valitse sieltä sinua kiinnostavin tuote ja kerro se kommenttiboksissani sähköpostiosoitteesi kera. Kaksi onnekasta saa itselleen toivomansa tuotteen omaksi!
Toinen arvonta tapahtuu Facebookin puolella ja on osoitettu blogiani Facebookin kautta seuraaville.
Tässäkin arvonnassa kaksi onnekasta saa omakseen valitsemansa NAFHA:n tuotteen. Käy tykkäämässä Ostolakossa-blogin Facebook-sivusta ja osallistu siellä arvontaan kertomalla, minkä tuotteen haluaisit kokeiluun

Kolmas arvonta tapahtuu Instagramissa ja on tarkoitettu Instagram-seuraajilleni (@joiedevirve).
Jälleen kaksi onnekasta saa omakseen valitsemansa NAFHA-tuotteen. Instagramissa arvontaan voivat osallistua kaikki minua (@joiedevirve) siellä seuraavat kommentoimalla arvontakuvan alle toivomansa tuotteen nimen ja taggaamalla kommenttiinsa @NAFHAfinland.
Osallistua saa vaikka kaikkiin kolmeen arvontaan, joten eikun vain kiinnostavinta tuotetta valikoimaan ja arpaonnea toivomaan!
Arvonnat sulkeutuvat keskiviikkona 19.3.2014 klo 23:59.
Palailen itse tarkempien tuotekommenttien kanssa asiaan ehdittyäni kokeilla tuotteita hieman kauemmin!
NAFHA:n tuotteet ovat myynnissä myös Pretty.fi:ssä sekä Hillstrandsilla.

141 kommenttia artikkeliin ”Yksi, kaksi, KOLME NAFHA-arvontaa!”

 1. Mielenkiinnolla jään odottelemaan kokemuksiasi näistä! 🙂 En osallistu arvontaan, koska sain itsekin NAFHA-tuotteita kokeiluun blogini kautta. Tosin itse en ole vielä ehtinyt niitä testilaatikostani korkata, kun vasta pari päivää sitten saapuivat. Mutta näitä on hehkutettu paljon, joten kiva päästä kokeilemaan ja lukea myös muiden kokemuksista 🙂

 2. Luomu arganöljy 100ml. Monipuoliset käyttömahdollisuudet ja luomu kiinnostavat.
  pinjaso(at)gmail.com

 3. Kiinnostavin ja varmastikin minulle hyödyllisin tuote tähän talven kuivattamaan punoittavaan ihooni olisi Nafha kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio. http://www.biodelly.com/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/26112008-115190/Products/116006

  Ihoni on ollut tämän talven huonommassa ja hankalammassa kunnossa kuin koskaan ennen, varmastikin raskaus vain pahentaa ihoni tilannetta. Saattaa olla, että vaikka arpaonni ei potkaisiskaan niin tulen kokeilemaan tätä tuotetta 🙂

  iina_91@hotmail.com

 4. Kosteuttava & rauhoittava naamio voisi virkistää tällä hetkellä pintakuivaa ja punoittavaa ihoani. Varsinkin Biodellyn vinkki käyttää sitä yövoiteena kuulostaa toimivalta!

  takku_tukka@hotmail.com

 5. Kiinteyttävä silmän- ja huultenympärysvoidetta kokeilisin mielelläni, koska merkki on minulle aivan tuntematon.
  klaara49@´luukku.com

 6. Kosteuttavaa ja rauhoittavaa kasvonaamiota olisi kiva kokeilla.

  Kirjoitan tätä muuten Lumenen rauhoittava kosteusnaamio kasvoilla. 😀 Loistotuote, jota en olisi löytänyt ilman blogiasi. Tuubi vetelee kuitenkin viimeisiään, joten olisi kiva kokeilla tuota NAFHAn naamiota.

  marjah@windowslive.com

 7. Uudistava voide kuulostaa siltä mitä juuri nyt kaipailisin ja mitä olisi kiinnostava päästä testailemaan.

  Itse kun osittain olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, niin on mukava lukea kokemuksiasi myös näistä 🙂

  ninjapieni@gmail.com

 8. Onpa todella hyvän kuuloiset incit tuotteissa! Pehmeä kuorintavoide kiinnostaa eniten 🙂 jenny.rytkonen(at)gmail.com

 9. Kosteuttava päivävoide olisi minun valintani.
  tiltu_kultu(a)luukku.com
  -Tiltu

 10. Nafha kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio olisi kaikista kiinnostavin ja tulisi käyttöön heti =)

  Ilmoitan sähköpostiosoitteeni, jos arpaonni osuu kohdalleni!

 11. uudistava voidetta olisi mukava kokeilla.Ihoni on aina ollut aika ongelma,kuiva,herkkä,mutta silti pukkaa näppyjä,joten miljoonia tuotteita olen käyttänyt ja pettynyt!Ihana olisi löytää luottotuote =)
  anhen@wippies.fi

 12. Mukana arvonnassa, toivoisin silkkistä vartaloemulsiota 🙂 kissankarva85(at)gmail.com

 13. Pehmeä kuorintavoide kuulostaa tuotteelta, josta helposti tukkeutuva sekaihoni voisi pitää 🙂
  micjac(at)luukku.com

 14. Valintani olisi kiinteyttävä silmän- ja huultenympärysvoide.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

 15. Kaktusviikunaöljy vaikuttaa mielenkiintoisimmalta.
  mariah-79(at)suomi24.fi

 16. Kiinteyttävä silmän- ja huultenympärysvoide oli kiinnostavin tuote 🙂
  bambooh(at)luukku.com

 17. Kaktusviikunaöljy kuulostaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta ^_^

  martsu_90 at hotmail piste com

 18. Uudistava voide kuulostaa kiinnostavalta, varsinkin näin kolmenkympin paremmalle puolelle siirryttyäni…

  asrana83 (a) hotmail.com

Kommentointi on suljettu.