Hiuksiin imeytyvä hoitoöljy

Erilaisista hiusöljyistä ja -seerumeista on viimevuosien aikana tullut mielettömän suosittuja, minkä vuoksi abaut jokaiselta tuotesarjalta löytyy niitä valikoimistaan. Tämän vuoksi myös omiin tuotevarastoihini on kertynyt melkoinen määrä blogin kautta kokeiluun saatuja erilaisia hiuksille kehitettyjä taikatippoja, joista riittänee varmasti ainakin viideksi tulevaksi vuodeksi iloa.

Huomasinkin, että vaikka minulla on varastot pullollaan erilaisia ihmetippoja, en ole postaillut niistä liiemmin teille. Täydellisen tuotteen löytäminen on vaikeaa ja monet näistä tuotteista ovatkin loppujen lopuksi sisällöltään melko samanlaisia tarjoten vain erilaisen silikoniyhdistelmän ja välillä muutamia hoitavia öljyjä siinä seassa.

En kuitenkaan sano, että silikonisuus olisi huono juttu, sillä sitä se ei missään tapauksessa minun hiuksissani ainakaan ole. Silikonit silottavat ja pehmentävät hiuksia, vähentävät niiden karheutta ja pörröisyyttä ja tekevät hiuksista muutenkin miellyttävän tuntuiset ja näköiset. Ne tuovat hiuksiin kiiltoa ja varsinkin tällaisille käsitellyille latvoille ne ovat melko must-tuote.

Redken Diamond Oil

Tänään poimin kuitenkin esittelyyn töiden kautta saamani hiusöljyn, joka ei itseasiassa sisällä ollenkaan silikoneja. Silikonittomuus oli tässä tuotteessa nimenomaan se, joka herätti uteliaisuuteni, sillä omat hiukseni suosivat silikoneja siinä määrin, etten helpolla luovu niistä. Pakkohan sitä on kuitenkin välillä kokeilla jotain uutta, joten annoin tälle tuotteelle mielelläni tilaisuuden näyttää, mihin se kykenee.

Redken Diamond Oil

Redkenin Diamond Oil Shatter Proof Shine on silikoniton hoitoöljy, joka ravitsee vaurioituneita hiuksia. Kookkaaseen ja ah, niin kauniiseen pipettipulloon pakattu tuote sisältää auringonkukkaöljyä, korianterinsiemenöljyä,  aprikoosinkiviöljyä, kosteuttavaa Caprylic/Capric Triglyseridiä ja hyvin vähän muita aineita (itseasiassa vain hajustetta ja tuotteen hapettumista ehkäisevää BHT:ta), joten sen sisältö kuulosti varsin houkuttelevalta.

Redken Diamond Oil

Öljyä annostellaan kuivien tai pyyhekuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin 2-3 pisaran verran. Tuotteen koostumus oli miellyttävän juoksevaa, eli tosiaankin enemmän öljymäistä kuin paksun silikonimaista. Öljy levittyy hiuksiin hyvin ja tuo hiusteni latvoille mukavaa pehmennystä ja sileyttä ilman, että hiuksista tuli klähmäisen tuntuiset. Oli suorastaan mielenkiintoista, kuinka hiukset tuotetta ensimmäistä kertaa levittäessäni tuntuivat aluksi hieman öljyisiltä ja mietin, olisiko minun kannattanut malttaa mieleni ja annostella tuotetta vähemmän, mutta hetken kuluttua öljy olikin jo imeytynyt hiuksiini ja harkitsin jopa tuotteen lisäämistä.

Redken Diamond Oil

Hiusöljy onkin siis yllättänyt minut monella tapaa ja päässyt osaksi hiusrutiinejani. Tiedän, että hiusteni latvat kaipaisivat saksia, mutta en ole vielä valmis lyhentämään niitä, joten turvaudun mielelläni kaikkiin tilannetta auttaviin keinoihin tämän ollessa tällä hetkellä yksi parhaista.

Redken Diamond Oil

Oletteko te kokeilleet Redkenin Diamond Oil Shatterproof Shinea tai muita teitä milelyttäneitä hiuksiin jätettäviä öljyjä? Kuuluvatko ne teidän hiusrutiineihinne? 

4 kommenttia artikkeliin ”Hiuksiin imeytyvä hoitoöljy”

  1. Moikka! Ei liity nyt tähän postaukseen mutta…Olen seuraillut blogiasi alusta asti säännöllisen epäsäännöllisesti. Tuli mieleen, että mitkä on parhaat tuotteet, mistä kokoaisit meikkipussin? Eli ainoat meikit, joita voisit käyttää/käytät päivästä toiseen..

  2. Uuh, silikonitonta! Mun ongelmainen päänahka reagoi silikoniin (vaikka käyttäisi vaan latvoissa/pituuksissa), joten tälläinen kuulostaa ihan unelmalta meikäläisen hamppukasaan. Yleensä heitän illalla suihkun jälkeen muutaman tipan kookosöljyä pituuksiin ja latvoihin, sekin on toiminut ihan okei.

  3. Tuossa jo joku kookosöljyn mainitsikin, ja siihen olen itse kans tykästynyt. Tosin, itse ostan aina neitsytkookosöljyä (ettei ole käsiteltyä) ja keitän sen porkkanaraasteen kanssa, siivilöin porkkanat niin saadaan porkkanaöljyä. On auttanut hiusten käsiteltävyydessä (ei oo niin takkuiset) ja myös parantanut hiusten kuntoa. Toki tämän kanssa hiukset joutuu kyllä pesemään, jos ei öljyä halua jokapaikkaan.

  4. Muutamia olen kokeillut, mutta yksi ylitse muiden on Macadamia Healing Oil jätettävä. Aivan loistava, selvittää pitkät hiukset lähmäämättä lainkaan. Koostumus on tavallinen silikoni-öljy-sekoitelma, mutta tässä on resepti kohdallaan: kauppojen muut vastaavat, esim. Glissin hoitoöljy (josta ei siis mitään pahaa sanottavaa, on OK paremman puutteessa) jää taakse.
    Tätä Macadamia-herkkua tilaan FeelUniquesta, sillä Suomesta en ole vielä löytänyt – vaikka Anttilassa onkin jo Macadamia-sarjan shampoita ja hoitoaineita.

Kommentointi on suljettu.