Jotain vähän erilaista – GlamGlow POUTMUD

*Sis. mainoslinkin

Aina silloin tällöin tulen törmänneeksi niin mielettömiin kosmetiikkatuotteisiin, etten olisi etukäteen voinut edes aavistaa, kuinka uskomattomia vaikutuksia niillä on.

GlamGlow Poutmud

Otetaan vaikkapa esimerkiksi nämä blogikokeiluun saamani GlamGlow-merkin uudet huultenhoitotuotteet. Aavistelin niiden kyllä tekevän huulistani ihanan pehmeät, mutta täytyy myös todeta, ettei minulla ole koskaan ennen ollut kosmetiikkatuotetta, joka on myös pakottanut minut siivoamaan.

GlamGlow Poutmud

Voi kyllä. Nämä GlamGlow-merkin uutuustuotteet osoittautuivat niin ihaniksi, että halusin tehdä niistä teille postauksen, mutta yrittäessäni kuvata näitä ihania, peilipintaisia palloja sain varsin nopeasti todeta sen olevan varsin tuskaista ja kulissit romauttavaa. Heijastuksissa vilahtelivat samassa huoneessa autuaan tietämättömänä häärinyt Ruotsalainen, likaiset astiat, pyykkivuoret, paperikasat, totaalisen räjähtänyt bloggaaja sekä kosmetiikkakasat.

Joskus kaunis pakkaus voi siis olla myös suurta tuskaa aikaansaava asia.

Vaikka tuotteiden pakkaukset osoittautuivatkin hankaliksi kuvata, pidin niistä silti kovasti. Sitäkin enemmän pidin kuitenkin itse näistä ihanista tuotteista.

GlamGlow Poutmud

GlamGlow PoutMud Fizzy Lip Exfoliating Treatment -huulikuorinta oli etukäteen vaikuttanut minusta näistä kahdesta tuotteesta tylsemmältä. En ollut koskaan erityisesti innostunut huulikuorinnoista ja epäilin, etten innostuisi nytkään.

GlamGlow Poutmud

Olisihan minun kuitenkin pitänyt arvata, ettei GlamGlow tekisi mitään ihan tavallista tusinatuotetta. Tämä osoittautuikin nimittäin parhaaksi koskaan kokeilemakseni huultenkuorintatuotteeksi!

Huulet huulipunalle valmisteleva tuote näyttää koostumukseltaan pintapuolisesti tavalliselta huulia rakeiden avulla kuorivalta tahnalta, mutta kun tuotetta alkoi hieroa huulille, kävi sen ainutlaatuisuus varsin nopeasti selväksi.

GlamGlow Poutmud

Kuorintavoide suorastaan sulaa huulille sitä niitä vasten hieroessa ja paljastaa huulia ravitsevat öljynsä. Se ei siis vain hankaa huulten pinnalta irti kuollutta ihosolukkoa vaan jättää huulet myös kosteutetun ja ravitun tuntuisiksi.

Tuotteen suurin jippo on kuitenkin, että se myös aktivoi huulten pintaverenkiertoa ja tekee huulista hetkellisesti siten täyteläisemmän oloiset. En ollut itse tästä etukäteen tietoinen ja otin ensimmäisellä käyttökerralla tuotetta sormiini hieman reilummin ja hieroin sitä reippaalle kädellä myös huulten rajojen ulkopuolelle huomaten melko nopeasti, että ei ehkä olisi kannattanut…

GlamGlow Poutmud

Yleensä suosittelen käyttämään huulikuorintoja iltaisin ja levittämään huulille sen jälkeen yön ajaksi niitä tehokkaasti ravitsevaa huulivoidetta, mutta tämä on sellainen tuote, joka pelastaa huulet juuri sillä hetkellä, kun niille tahtoisi levittää vaikkapa sitä upeaa mattapunaa, mutta kuivat ihoriekaleet terrorisoivat lopputulosta.

GlamGlow Poutmud

Kuorintatuotteen parina on kostean kiillon jättävä Poutmud Wet Lip Balm Treatment -huulivoide, joka sekin paitsi ravitsee huulia myös kuorii niitä hellästi. Huulivoiteen kuoriva vaikutus ei kuitenkaan ole samalla lailla selkeä kuin varsinaisella huulikuorinnalla, eli se vain lähinnä liottaa huulilta irti kuollutta ihosolukkoa hellävaraisen varovasti päivän (tai yön) aikana auttaen pitämään huulet pehmeinä.

GlamGlow Poutmud

Kosteuttava huulivoide sisältää valtavan määrän huulia tehokkaasti ravitsevia ainesosia, jotka auttavat tekemään huulista heti pehmeämmän tuntuiset.

GlamGlow Poutmud

Huulille suorastaan sulava ja melko öljymäiseksi muuttuva koostumus ei välttämättä sovi käytettäväksi huulimeikkituotteiden alla, sillä ne saattavat jopa liukua pois sen pinnalta, mutta yksinään tuote jättää huulille kauniin kiillon.

GlamGlow Lipbalm

Poutmud Wet Lip Balm Treatmentilla on hintaa n. 19,90 euroa ja Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatmentilla n. 24,90 euroa.

GlamGlow Poutmud

Näiden kahden huulituotteen lisäksi GlamGlow on lanseerannut Suomessa myös sekä kiiltävän että mattaisen pinnan jättävät Plumprageous-huultenpullistajat, joita voidaan käyttää huulilla yksinään tai huulimeikkituotteiden alla.

*Glamglow-tuotteita voi Suomessa ostaa Kicksin verkkokaupasta täältä.

GlamGlow Poutmud

Kuinka te hoidatte huulianne talvella?

4 kommenttia artikkeliin ”Jotain vähän erilaista – GlamGlow POUTMUD”

  1. Nyt täytyy tunnustaa, etten juurikaan ole panostanut huulten hoitamiseen. Suunnitelmia on kyllä 🙂 Huulikuorinta onkin seuraavana ostoslistalla, se taitaa olla juurikin tämä! Vaikuttaa täydelliseltä!!!!

    • Tämä on minusta aivan loistava ja erottui todella edukseen muista vastaavista! 🙂

  2. Sen jälkeen kun Lush julkaisi hoitavat ja voitelevat huulikuorinnat, copycateja on riittänyt 😀 Alkuperäiset Lushin tekemät ovat vain niin herkullisen makuisia ja tuoksuisia ja uudistetut koostumukset niin loistavia, etten taida ihan äkkiä vaihtaa, etenkin kun hinta on alle puolet Poutmudista. Huulikuorintoja käytän talvisin, muuten en niitä juuri tarvitse.

  3. Menin ja ostin nämä tänään, olivat emotionin viimeiset kappaleet eli selkeää kohtalon johdatusta! Ja on muuten ihan pirun hyvä tuo kuorinta, ajattelin että ”fizzy” on vain nimessä mutta kun huulille lisäsi vettä ja hieroi niin sehän oikeasti poreili! Ja tosiaan suli mukavasti eikä huulet jääneet sellaisiksi vereslihalle hangatuiksi vaan tosi sileiksi ja pehmeiksi. Huulivoiteessakin on kiva koostumus, pelkäsin että jää huulille liian ohueksi mutta ei, vaan tuntuu mukavan täyteläiseltä. Tykkään myös minttuisista tuoksuista 🙂 Ovathan nämä kalliita, mutta mulle nämä ovat sellaista arkeen iloa tuovaa hemmottelua ja käyn töissä ja olen aikuinen niin voin ostaa mitä haluan 😀 Nimimerkillä viisi huulikuorintaa…

Kommentointi on suljettu.