Ihana ihonpuhdistuspuuteri: Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser

*Sis. mainoslinkin

Olen ollut jo vuosia ihastunut Dermalogican puuterimaiseen Daily Microfoliant -puhdistusjauheeseen, jonka salisyylihappoa ja entsyymejä hyödyntävä koostumus muuttuu veden kanssa helläksi vaahdoksi ja irrottaa kasvojen ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa hellästi. Tuote on hyvin riittoisa, mutta silti hieman kallis ja uskon, että teidän joukossanne on varmasti monia, jotka tykkäävät tuotteesta, mutta tahtoisivat päästä vähän halvemmalla – noin 60 euroa maksava puhdistustuote kun kirpaisee kuitenkin monien kukkarossa.

Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser

Ilokseni minulla olisi kuitenkin tarjota teille toinen vaihtoehtotuote, joka toimii aivan samalla idealla. Tämä tuote tulee uudehkolta suosikkimerkiltäni Baborilta ja on pakattu samankokoiseen pakkaukseen, mutta sillä on hintaa noin puolet vähemmän kuin Dermalogican versiolla.

(Babor-ihastuksestani voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser

Baborin Cleansing CP Enzyme Cleanser -puhdistustuote on siis Dermalogican tuotteen tapaan kuivan puuterimainen ihonpuhdistustuote, jota annostellaan kämmenelle pieni määrä. Jauheeseen sekoitetaan muutama pisara vettä, jolloin muodostuu kevyesti vaahtoava puhdistustuote.

Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser

Baborin puhdistustuotteessa on hyvin yksinkertainen sisällysluettelo verrattuna esimerkiksi Dermalogican tuotteeseen. Siinä missa Dermalogican tuote sisältää yli kahtakymmentä erilaista ainesosiaa, sisältää Baborin tuote alle kymmentä. Sen kuorivina aineina toimivat C-vitamiini sekä subtilisiini- ja lipaasi-entsyymi, jotka yhdessä auttavat kuollutta ihosolukkoa ja liiallista talia irtoamaan ihon pinnalta ja sen myötä kirkastamaan ja heleyttämään ihoa.

Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser

Ihoa hellästi syväpuhdistava tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti seka- ja rasvainen iho tai muuten vaan samean ja väsyneen näköinen iho hyötyvät siitä. Rasvaisemmalla iholla tuotetta voi käyttää vaikka päivittäin aamuin illoin, mutta monet käyttävät tätä esimerkisi vain iltaisin, joka toinen päivä tai kerran pari viikossa tehostamassa ihonhoitoa. Kuivallekin iholle tämä sopii hyvin, sillä tämä irrottaa hilseilevää ihoa hellästi ja auttaa siten hoitotuotteiden ravitsevia ainesosia pääsemään iholle paremmin.

Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser

Tykkään tästä puhdistustuotteesta kovasti, sillä se kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä saa sen tuntumaan ihanan pehmeältä. Suosin itse mieluiten juuri tällaisia hellävaraisia entsyymikuorintoja, jotka irrottavat kuollutta ihosolukkoa ilman raapivia rakeita. Käytän kyllä välillä ihan rakeellisiakin kuorintoja, mutta pääsääntöisesti koen paremmaksi ajatukseksi irrottaa kasvoilta useasti hellästi pienen määrän kuollutta ihosolukkoa ja auttaa siten hoitavia aineita jatkuvasti pääsemään iholle paremmin sen sijaan, että kuorisin ihon vain kerran viikossa tai kahdessa tujummilla aineilla.

Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser

Baborin puhdistusjauheessa on loistavaa sen hinta, joka on minusta hyvin kohtuullinen: 75 gramman purkki riittoisaa jauhetta maksaa elevenillä 30,30 euroa, mikä on siis noin puolet vähemmän kuin Dermalogican vastaava tuote kustantaa.

Ostin oman tuotteeni joitakin kuukausia sitten päästyäni tutustumaan siihen töiden kautta hieman ja ihastuin siihen välittömästi niin kovasti, että oma kappale oli pakko ostaa kylppäriini. Tälle tuotteelle lähtee suuret suositukset!

*Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.*

Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser

Onko joku ihastunut johonkin vastaavaan puuterimaiseen ihonpuhdistustuotteeseen?

14 kommenttia artikkeliin ”Ihana ihonpuhdistuspuuteri: Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser”

 1. Oih, Babor! Melkein olen merkin unhoittanut.
  Olin muinoin Orionilla töissä ja tätä tuotemerkkiä löytyi aina henkilökunnan myymälästä. Ainakin silloin Orion oli maahantuojana.

  • Joo, sarja on jäänyt Suomessa vähän unholaan kun sen maahantuoni Suomeen loppui joitakin vuosia sitten, mutta nyt taas tosiaan saatavilla! 🙂

 2. Sensailla on vähän vastaavanlainen kuorintajauhe, jota olen käytellyt pari kertaa viikossa ja tykännyt. Se on kyllä sen verran hintava, että mielelläni kokeilisin seuraavaksi tätä!

  • Joo, Sensaillakin on tosiaan ihana vastaava tuote. Tämä on sillekin loistava hieman edullisempi vaihtoehto. 🙂

  • Tykkään itse useimmiten edullisemmista tuotteista, mutta minulla riippuu paljon tuotteen riittoisuudesta kuinka paljon voin siihen laittaa rahaa. Käytän tätä itse pari kertaa viikossa, joten tuote riittää varmaankin n. 9 kuukaudeksi ainakin, ja minulle on ihan ok maksaa n. 3 euroa kuukaudessa siitä, että saan tämän tuotteen vaikutuksen. Jos tuote kuluisi kuukaudessa tai kahdessa, niin sitten en tahtoisi maksaa siitä 30 euroa. 🙂

 3. Moi! Otin tässä hetki sitten itseäni niskasta kiinni ja päätin aloittavani säännöllisen ihohoidon, heitin kaikki ihonhoitotuotteet ja rasvat sun muut roskiin ja lompsin paikalliseen Emotioniin hakemaan omalle ihotyypille (sekin oli hukassa) sopivammat tuotteet. Katsottiin, että seka-iho johon sainkin Qlinique-3 step kit Type 2 (seka-iho/öljyinen), jossa geelimäinen puhdistusaine, kasvovesi ja kosteuttava lotion. Lisäksi ostin Lumenen Cleansing Matt Touch syväpuhdistava turvenaamio.

  Luin tässä illasta blogiasi ja törmäsin kirjoitukseesi kaksivaiheisesta kasvojen puhdistuksesta. Ymmärsin, että ensin öljypohjaisella putsarilla, jonka jälkeen kasvot vielä pestään kevyemmällä, omalle iholle sopivammalla puhdistusaineella (vaahto esim?). Olisin kiinnostunut tästä rutiinista, mutta onkohan se liian ”kuluttava”, kun en käytä meikkivoidetta tai mitään meikkiä juuri koskaan, ellei juhlia tai työkeikka? Ja osaisitko suositella öljypohjaista putsaria? Varmaan se on mikä tulisi hommata, kun tuo Qliniquen puhdistusgeeli/saippua pitäisi riittää kevyen meikin puhdistukseen?

  Lisäksi ahmin artikkeleitasi Lumenen tuotteista, todella avartavia ja mielenkiintoisia lukea. Olen itse Lumenen ystävä, ihania tuotteita ja työttömällekin sopivan hintaisia. Ja tykkään suosia suomalaista 🙂 Jos olisi rahaa, ostaisin kaikki Lumenen tuotteet, mitä olet suositellut postauksissasi 😀

  Ja pahoittelut, kommentti ei oikein liity tähän kyseiseen blogipostaukseesi!

  • Heippa!

   Ihana kuulla, että olet innostunut ihonhoidosta! 🙂 Cliniquelta löytyy kivoja tuotteita varsinkin juuri kuvailemallesi ihotyypille. Ainoa asia, mikä kannattaa tosiaan vain ottaa huomioon on, että Cliniquellakin tuo kasvosaippua on tarkoitettu vain nimenomaan ihonpuhdistukseen ja heilläkin on sitten vielä erikseen meikinpuhdistustuotteet, joilla iho meikattaessa puhdistetaan ensin, mutta jos et tosiaan käytä liiemmin mitään meikkipohjaa niin erillistä meikinpuhdistustuotetta ei tarvita.

   Kaksoispuhdistus voi kuitenkin olla mukava juttu myös meikittömälle iholle, sillä siinä on ideana nimenomaan se, että öljyputsari pesee iholta ensin hellästi kaiken liiallisen talin ilman, että iho kuivuu ja jälkimmäinen tuote pääsee sitten syväpuhdistamaan ihohuokosia. Jos ihosi tosiaan rasvoittuu helposti, niin silloin suosittelisin kaksoispuhdistusta, vaikka et liiemmin meikkaisikaan. Öljyputsari on iholle hellävarainen, joten kun jälkimmäinenkin tuote on sopivan hellävarainen niin homma ei missään tapauksessa ole iholle liian tujua. Itse antaisin äänen Kicksin omalle puhdistusöljylle, johon olen juuri ihastunut. Öljyputsareita on vaikeaa löytää meidän markkinoiltamme edulliseen hintaan, mutta tälle lähtee kyllä ääni. Tuota voi tosiaan hyvinkin käyttää juuri tuon Cliniquen kasvosaippuan kanssa. 🙂

   Olen kova Lumene-fani, joten kivaa kuulla, että muutkin ovat tykänneet merkistä! 🙂

   • Aina olen jotenkin YRITTÄNYT hoitaa ja putsata ihoa, mutta hyvin monesti on ollut väärät tuotteet ihotyypilleni. Ja vielä kun tuo iho tahtoo vaihtaa tyyppiä superkuivasta pintakuivaan poskien ja ohimoiden alueelta kunsitten T-alue rasvoittuu. Luulen, että pärjäisin kaksoispuhdistuksella noilla tuotteilla, kun en meikkaa juurikaan. Ei taida olla montaa päivää vuodessa, jolloin ollaan täydessä tällingissä 😀 Mutta mikäli tilanne muuttuu, niin pitää palailla Emotioniin hakemaan varsinainen meikinpuhdistusaine.

    Okei, pitää tutustua tuohon Kicksin puhdistusöljylle, kun en ole ainakaan törmännyt siihen aikaisemmin. Tosin, en varmaan olisi osannut edes etsiä oikeanlaista, joten kiitos! Lumene on kyllä hyvä, ja niiden tuotteet tuoksuvat ihanille! Just sellainen sopiva tuoksu, joka ei liikaa pistä nenään. Mutta kiitos paljon suosituksesta! Jatkan myös blogisi seuraamista ehdottomasti, täältä saa hyviä vinkkejä ja arvioita <3

    • Joo, oikeiden tuotteiden löytäminen voi kyllä olla hyvinkin haastavaa! Tuo suosittelemani Kicksin puhdistusöljy ajaa muuten myös meikinpoistotuotteen aseman, eli jos jokus käytät meikkipohjaa (tai vaikka ripsiväriä) niin sillä lähtee kyllä meikkikin vaivatta pois.

     Ihana kuulla, että jatkat blogin seuraamista. Toivottavasti bongaat hyviä vinkkejä! 🙂

  • Itselleni ihan tuntematon verkkokauppa niin en osaa sanoa yhtään, että mistä tavarat tulevatja käyttävätkö auktorisoituja maahantuojia. :/

   • Elevenillä tämä on loppu 🙁 Tiedätkö yhtään koska sitä mahtaisi tulla lisää varastoon?

    • En valitettavasti tiedä yhtään. :/ Babor on uudistamassa puhdistustuotteitaan juuri, joten en ole varma, mikä tämän tuotteen kohtalo on, eli tuleeko vanhaa vielä vai onko joku korvaava tuote ja tuleeko sitä jossain vaiheessa.

Kommentointi on suljettu.