Korealaista tehokosteutusta: THANK YOU FARMER

*Sis. mainoslinkin

Tämä loppuvuosi on ollut minulle töissä erityisen antoisaa aikaa, sillä olemme saaneet lanseerata useita korealaisia tuotemerkkejä, joita olen jo pitkään himoinnut valikoimaamme. Korealaisen kosmetiikan valikoimamme on ollut minulle jatkuvasti tärkeä projekti ja vaikka se onkin usein hyvin haastava juttu, on korealaisen kosmetiikan ilosanoman leviämisen näkeminen Suomessa todellakin sydäntä sykäyttävää. Uusia merkkejä on pitkin syksyä sadellut myyntiin sellaista tahtia, etten ole ehtinyt täällä blogin puolella edes kunnolla fiilistellä niitä kaikkia teille.

Uusin lanseerauksemme on korealainen THANK YOU FARMER, jonka tuotteita kävin jo toissa syksynä kuolaamassa merkin pisteellä Soulin K-Beauty Expo -kosmetiikkamessuilla. Siitä lähtien olen odottanu kuin kuuta nousevaa, että merkin tuotteet saadaan vihdoin rekisteröityä myyntiin Euroopan markkinoille ja niille löytyy jakelija.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

Suureksi ilokseni sisäänostotiimimme huikkasi eräänä aurinkoisena päivänä (silloin kauan aikaa sitten, kun aurinko vielä paistoi päivällä), että merkkiä olisi vihdoin saatavilla ja innostuin hommasta tietysti heti. Korealaisen kosmetiikan kohdalla erilaisten paperiasioiden hoitamiseen voi kuitenkin usein mennä hetki jos toinenkin ja olin syksyn aikana jo muutamaan kertaan vaipumassa epätoivoon, kun kaikessa vaan kesti ja kesti, eikä tuotteita meinattu millään saada myyntiin.

Lopulta kaikki kuitenkin järjestyi ja merkin tuotteet tulivat meille töissä myyntiin viime viikolla. Valmistauduin itse lanseeraukseen jo syksyllä Soulin K-Beauty Expo -messuilla taas käydessäni ja hyödynsin merkin messupisteen tarjouksia shoppailemalla itselleni lisää muutamia merkin tuotteita. Samalla sain mukaani myös ison kasan tuotenäytteitä korealaiseen tapaan.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

THANK YOU FARMER lähestyy ihonhoitoa minusta ihanalla tavalla. Sen tuotteet eivät lupaa kymmentä hyvää ja yhdeksää kaunista, eli se ei lähde väittämään, että nelikymppisen iho muuttuisi sen tuotteilla vauvan sileäksi ihoksi. Merkin ideologian mukaan ihonhoito on kuin maanviljelyä: jos satoa haluaa korjata ja siitä haluaa nauttia, on työtä myös tehtävä säännöllisesti. Aivan kuten maanviljelyksessä ei ole oikopolkuja, ei niitä ole ihonhoidossakaan, mutta kun ihostaan pitää säännöllisesti huolta, palkitsee iho vaivannäön hyvinvoinnilla.

Tämä lähestymistapa ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki toivo olisi menetetty, jos ihoaan ei ole aiemmin hoitanut tai iho olisi muuten vain hunningolla, sillä merkin tuotteet auttavat kyllä tuomaan apua epätoivoiseenkin tilanteeseen – kunhan niitä käyttää säännöllisesti eikä odota ihan mahdottomia taikatemppuja. Ihon tehokkaalla kosteutuksella voidaan kuitenkin saada aikaan yllättävänkin radikaaleja muutoksia, eli sen voimaa ei kannata aliarvioida. Moni onkin näin ilmojen kylmettyä pyydellyt minulta hyviä vinkkejä tehokkaasti kosteuttavista tuotteista, joten tässä sellaisia nyt olisi.

Omia THANK YOU FARMER -suosikkejani ovat merkin Tue Water -tuotteet, jotka tuovat kaikille ihotyypeille tehokasta kosteutusta. Minulla on ollut käytössä True Water Deep Toner -kasvovesi ja True Water Deep Serum -kasvoseerumi, jotka todellakin auttavat tekemään janoisesta ihosta täyteläisen kosteutetun.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

THANK YOU FARMER True Water Deep Toner -kasvovesi on pakattu arvokkaalta tuntuvaan lasipulloon. Sitä kutsutaan kasvovedeksi, mutta täyteläisyytensä ja kosteuttavan vaikutuksensa puolesta se on tosiasiassa kuin hoitoneste, eli se ajaa molempien virkaa.

Syväkosteuttava kasvovesi täyttää janoisen ihon kosteusvarastot koostumuksellaan, joka on täpötäynnä ihoa kosteuttavia ainesosia ja luonnosta peräisin olevia uutteita. THANK YOU FARMER ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta se pyrkii hyödyntämään tuotteissaan mahdollisimman suurta pitoisuutta luonnon tehoaineita.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

Pumppupulloon pakatun kasvoveden lähes tuoksuton koostumus on melko täyteläinen, mutta muuttuu silti iholla vesimäiseksi. En missään nimessä levittäisi tätä kasvoille vanulapulla, vaikka tuotteen käyttöohjeissa niin neuvotaankin tekemään, vaan nimenomaan käsin, jotta iho varmasti saa jokaisen pisaran itselleen eikä vanulappu varasta niitä.

Kasvovesi tuo iholle täytelöittävää kosteutusta, mutta imeytyy silti loistavasti. Käytännössä se siis sopii jokaiselle janoiselle iholle kuivasta sekaihoon ja rasvaiseenkin ihoon. Iho jää sen jäljiltä samettisen himmeäksi, mutta syväkosteutetuksi.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

Kasvoveden parina kulkee THANK YOU FARMER True Water Deep Serum -kasvoseerumi, joka puolestaan on pakattu pienempään muovipulloon. (Pidän muuten siitä, että kummassakin näistä pulloissa on pumppu, joten tuotteet pysyvät suojassa ilmalta.)  Myös tämä seerumi on täynnä iholle tehokasta kosteutusta ja hoitoa tuovia aktiiviaineita, joista useat ovat peräisin luonnosta.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

Seerumissa on mieto, hieman sitruksinen tuoksu ja melko erityinen koostumus. Paitsi että se on pakattu täyteen kiinnostavia tehoaineita, se myös käyttäytyy kiinnostavasti. Se on nimittäin melko ohutta, mutta hieman venyvää kuitenkin ilman limaista tuntua. Käytännössä se käyttäytyy iholla samalla tavalla kuin korealaisessa kosmetiikassa suosittu etanaseerumi, mutta sen koostumus on kasviperäinen.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

Seerumi tuo iholle tehokasta kosteutusta, mutta imeytyy todella hyvin – yksinään käytettynä omaan makuuni jopa liiankin hyvin, sillä tykkään tuntea, että ihon pinnalle jää hieman tuotetta. Hyvästä imeytymisestään huolimatta seerumi muodostaa ihon pinnalle kosteuden haihtumista ehkäisevän suojan ja sen heleä pinta auttaa jopa meikkituotteita levittymään ja kiinnittymään iholle paremmin.

Olen itse tykännyt eniten käyttää näitä tuotteita aamulla ja hieman ravitsevamman tuntuisia Huxley-tuotteita sitten illalla. Päivällä nimittäin tykkään, että ihoni on täyteläisen kosteutettu, mutta meikkipohja pysyy paremmin paikoillaan läpi päivän, kun sen alla on hyvin imeytyviä tuotteita.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

Varsinkin yhdessä käytettynä nämä kaksi todellakin tuovat iholle ihanaa kosteutusta, mutta ilman rasvaista tai öljyistä tunnetta. Tämän vuoksi ne sopivat nimenomaan kosteusköyhälle iholle. Jos iho on tyypiltään kuiva, voi näiden vaikutusta sitten vielä tehostaa ravitsevammalla kosteusvoiteella, joka auttaa varmistamaan, että kaikki kosteus myös lukittuu iholle ja iho saa kaipaamiaan rasvoja.

Kuivan ja kosteusköyhän ihon eroista voi lukea tästä aiemmasta postauksestani. 

Molemmissa tuotteissa mainitaan myös anti-age-vaikutus, mutta minusta sen kohdalla kyse on lähinnä siitä, että näiden tehokkaasti kosteuttavat ainesosat häivyttävät ihon pintajuonteita täytelöittämällä ihoa ja ennaltaehkäisevät uusien hentojen juonteiden muodostumista.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

Lanseerasimme merkin vasta muutamia päiviä sitten, mutta on ollut jälleen ihanaa huomata, kuinka paljon kiinnostusta se on herättänyt ja kuinka tuotteet ovat välittömästi lähteneet liikkeille. Juuri tällaisten juttujen takia koen, että työni on mahtavaa, sillä onhan se aivan huippua nähdä, että uusille korealaisille merkeille on todellakin kysyntää ja saada siksi olla tuomassa niitä tarjolle  Suomen markkinoille.  On myös aivan huikeaa saada sanoa, että olemme viimeisen 1,5 vuoden aikana luoneet jo yli 30 tuotemerkkiä kattavan korealaisen kosmetiikan valikoiman, joka tulee ensivuonna kasvamaan entisestään. Stay tuned, siis!

*THANK YOU FARMER -tuotteet löytyvät myynnistä täältä.

THANK YOU FARMER -tuotteisiin ehti ihastua jo myös Oh so many reasons -blogin Niina, jonka postaus löytyy täältä sekä Kivipuuteri-blogin Maija, jonka postaus puolestaan löytyy täältä.

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

Onko THANK YOU FARMER jollekin tuttu tuotemerkki?


Lue myös:
Nämä ovat Holika Holikan 7 suosituinta tuotetta
4 tehokosteuttavaa kasvovettä kuivalle ja janoiselle iholle
Kirjani ”Täydellinen iho – Opas korealaiseen ihonhoitoon” julkaistaan tammikuussa!

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Korealaista tehokosteutusta: THANK YOU FARMER”

  1. Tää on niin huippu sarja. Ihanaa, että saitte sen elevenille! <3

    Mä kuvailin seerumia myös etanaseerumia muistuttavaksi, siitä tulee mieleen Cosrx:n Snail Mucin. Rakastan <3

Kommentointi on suljettu.