Testissä korealainen naamiohitti: Lindsay Modeling Mask

Tämä bloggaajan riemu on ollut töissä viime kuukausina katossa, kun olen saanut kollegani taipumaan tahtooni ja olemme laajentaneet K-Beauty-tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja lanseeranneet jopa oman pienimuotoisen K-Beauty-maailmamme. Valikoima kasvaa jatkuvasti kivoilla merkeillä ja ihanilla tuotteilla ja yksi viimeisimmistä lisäyksistä onkin ollut Lindsay, joka valmistaa varsinkin Etelä-Koreassa trendikkäitä modeling mask -kasvonaamioita.

Lindsay Calendula Modeling Mask -

Kangasnaamiot ovat useimpien korealaisten kuluttajien arkea, mutta niiden rinnalle on jo jonkin aikaa putkahdellut modeling mask -nimellä kulkevia naamioita, jotka tekevät ihon kotihoidosta jälleen hieman kauneushoitolamaisempaa.

Lindsay Calendula Modeling Mask -

Modeling mask -naamiot ovat jauhemaisia, tavallisesti kuppiin pakattuja tuotteita, jotka sekoitetaan veteen juuri ennen niiden käyttöä. Lopputuloksena syntyy tahnamainen naamio, joka levitetään kasvoille ja joka kuivuu niille kumimaiseksi muotiksi.

Lindsay Calendula Modeling Mask -

Modeling mask -naamiot voivat vaikuttaa hieman tavallisilta peel off -kasvonaamioilta, mutta käytännössä ne eivät ole vaikutuksiltaan ollenkaan niiden kaltaisia. Tavalliset peel off -naamiot on kehitetty kirkastamaan ja kuorimaan ihoa ja ne kuivuvatkin iholla jopa melko kuivakan tunteen tekeviksi kalvoiksi. Kun peel off -naamio irroitetaan iholta, vie se mukanaan paitsi kuollutta ihosolukkoa myös epäpuhtauksia ja ihokarvoja. Monet peel off -naamiot tarttuvatkin kasvoille niin tiukasti, että niiden irrottaminen iholta voi olla joskus jopa hieman kivuliastakin.

Lindsay Calendula Modeling Mask -

Modeling mask -naamiot eroavatkin peel off -naamioista siinä, ettei niiden tarkoituksena ole viedä iholta mitään pois, vaan päin vastoin tuoda iholle sitä hoitavia ainesosia. Vaikuttaessaan kasvoilla ne eivät niinkään kuivu täysin vaan ennemminkin jähmettyvät kumimaisiksi. Modeling maskien ideana onkin muodostaa tiiviillä koostumuksellaan ihon pinnalle kerros, joka estää naamion tehoaineita haihtumasta ja auttaa sen sijaan imeyttämään ne iholle muhittelemalla niitä ihoa vasten.

Lindsay Calendula Modeling Mask -

Ostin itselleni kokeiluun naamion, joka sisältää rauhoittavasta vaikutuksestaan tunnettua kehäkukkaa. Naamiopurkin sisällä tuli kätevä apuväline, jonka avulla kuppiin saattoi helposti mitata kraanavettä ja jonka kääntöpää puolestaan levitti naamion iholle spaattelin tavoin.

Lindsay Calendula Modeling Mask -

Naamio tuntui iholle levittäessä ihanan viilentävältä, virkistävältä ja rauhoittavalta. Naamiotahna ei levittynyt iholle tasaisesti täysin vaivatta, joten lopulta otin sen levityksessä apuun myös sormet.

Lindsay Calendula Modeling Mask -

Annoin naamion vaikuttaa iholla n. 15 minuuttia, jonka jälkeen ryhdyin irrottamaan sitä. Naamio oli kuivunut kumimaisen joustavaksi ja sen ihoa vasten ollut pinta oli edelleen miellyttävän kostea, minkä ansiosta se kuoriutui iholta vaivatta eikä kiskonut ihon pinnalta mukaansa yhtään mitään.

Lindsay Calendula Modeling Mask -

Kasvojen iho tuntui naamion jälkeen ihanalta. Se oli pehmeä, virkistyneen viileä ja ihanan kosteutettu, mutta ei silti tippaakaan klähmäinen. Iholle olisikin ollut varsin optimaalista levittää sen jälkeen normaalit hoitotuotteet ja tehdä kaunis meikki. Olen aiemmin kokeillut vastaavaa kasvonaamiota Etude Houselta ja tämän tuoma lopputulos tuntui minusta iholla vieläkin paremmalta.

Lindsay Calendula Modeling Mask -

Joko te olette kokeilleet modeling mask -kasvonaamioita?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”Testissä korealainen naamiohitti: Lindsay Modeling Mask”

  1. Hei, osaisitko suositella kaikista kokeilemistasi mustapäiden poistoon tarkoitetuista tuotteista tehokkainta? Nyt olisi tarve löytää miehelle oikein tehotuote. 🙂

    • Julkaisen seuraavaksi (tänään tai huomenna) postauksen, joka summaa yhteen kaikkien esittelemieni mustapäätuotteiden parhaat tuotteet. Asiasta on kyselty paljon ja nyt olen vihdoin saanut siitä näpyteltyä summaavan postauksen. Toivottavasti siitä on apua! 🙂

Kommentointi on suljettu.