Ei mehulinko vaan naamiolinko – pakko saada!

Te tiedätte, että olen hulluna kangasnaamioihin. Nuo ihanat naamiot antavat ihon pinnalle tehoaineiden haihtumista ehkäisevän viltin, jonka alla iho pääsee rauhassa ryystämään sisäänsä naamion sisältämän seerumin ihoa kosteuttavia ja hoitavia tehoaineita. Aah.

Voittekin siis varmasti arvata, että meikäläinen oli varsin innoissaan, kun ensimmäistä kertaa kuulin sheet mask machine –laitteesta, jolla voisi tehdä omia naamioita kotona kotikeittiön antimia hyödyntäen!

Sheet Mask Machine 3

Vaikka sheet mask kääntyy tavallisesti kangasnaamioksi, on se nykyään kuitenkin jo huono käännös tuolle sanalle, sillä läheskään kaikki sheet maskit eivät ole enää nykyään kankaasta tehtyjä, vaan niiden materiaali voi olla jotain muuta.

(Vähän kuin aurinkopuuteri on nykyään surkea käännös bronzer-sanalle, sillä nykyään joudutaan tuon sanan vuoksi suomeksi puhumaan esimerkiksi nestemäisistä aurinkopuutereista, voidemaisista aurinkopuutereista ja puikkomaisista aurinkopuutereista, vaikka niiden koostumukset eivät ole puuteria nähneetkään.)

Sheet Mask Machine 2

En ole koskaan erityisesti innostunut kotona tehdyistä kasvonaamioista, mutta tämä laite sai minut syttymään. Tämähän on vähän kuin mehulinko, mutta laitteeseen työnnetään kotikeittiöstä löytyviä raaka-aineita, vettä sekä ainesosat hyytelöittävä kapseli ja lopputuloksena on hydrogeelinaamio! Veden voi korvata myös esimerkiksi maidolla tai jollakin muulla nesteellä yhä innovatiivisempien naamioiden luomiseksi.

Sheet Mask Machine

Eikö kuulostakin jännältä! Näin tämän alla olevan videon keväällä ja olen siitä asti taistellut halujani vastaan ja yrittänyt malttaa olla tilaamatta kotiini kasvonaamiokonetta:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8jqaa6NphAc]

Ihan oikeasti, olisihan tämä nyt melko päheä juttu keittiössä mehulingon ja kahvikoneen välissä!

Laitetta voi tutkia lisää esimerkiksi täällä. Tämä nimenomainen malli näytti olevan hieman arvokkaampi, mutta Amazonista saattoi bongata myös tällaisen hieman edullisemman version, jolla on hintaa vain 60 dollaria:

Sheet Mask Maker

Olin muhitellut ajatusta laitteesta ja siihen liittyvästä postauksesta pari kuukautta, mutta muutama päivä sitten tästä naamiolingosta tuli nettihitti, kun INSIDER Beauty jakoi Facebook-sivullaan videon, jolla naamiota testattiin.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t_xI973o0KA]

Tämä video ja tämä laite on nyt jo parin päivän ajan pomppinut joka puolelta silmilleni niin usein, että en vain enää voinut lykätä naamiosta kirjoittamista hetkeäkään.

Sheet Mask Maker Machine

Pitäisiköhän hankkia kotiin naamiolinko?

5 kommenttia artikkeliin ”Ei mehulinko vaan naamiolinko – pakko saada!”

  1. Ihana! <3 Itsellä ei tosin ole kovin paljoa naamioille käyttöä, joten turhake olisi – muttakun toi on vaan niin erikoinen ja hurmaava! (Pssst! Jos hommaat tuollaisen niin postausta naamiolingosta kaipailtaisiin ;))

  2. Tämä on juurikin näitä kosmetiikkamaailman ”kuka tämän on keksinyt, ei väliä, pakko saada” -juttuja. Ihan mahtava! Olisi varmasti käyttöä. Sinun ansiostasi olen löytänyt kangasnaamiot ja ihoni kiittää. Lomamatkalla hamstrasin lentokentältä Origin´s:n naamioita. Tiedätkö saako niitä mistään muualta?! Ovat ihania!!

    • Ihana kuulla, että olet löytänyt kangasnaamiot! Origins-tuotteita myy Suomessa ainakin Stockmann. 🙂

  3. Musta tää laite näyttää tosi kämäseltä. 😀 Videon perusteella noi naamiot ei istu ollenkaan iholle, ja vaikka ajatuksen tasolla kotikemistin leikkiminen kiinnostaakin, vähän mietityttää että miten mistään aineksesta saa mitään hyötyä iholle irti. ”Valmiissa” naamioissa on kuitenkin paljon muutakin kuin esimerkiksi hedelmää tai keittiön kaapeista löytyviä aineksia, ja en usko että kodin tarpeilla pelkästään saisi iholle tuotua mitään kosteutta, kirkkautta tai mitä nyt hakeekaan.

    • Joo, eipä tällä kyllä varmasti mitään kaupan naamioihin verrattavia saada aikaan. 🙂 Tämän takia minäkään en ole koskaan innostunut tekemään kotona kasvonaamioita, sillä jotta iholle saadaan imeytettyä tehoaineita vaaditaan siihen tavallisesti vähän muutakin kuin ihon päällystämistä keittiökaapin antimilla. 🙂

Kommentointi on suljettu.