Lemppari CC:ni

Siitä on jo pidemmän aikaa, kun olen naureskellut blogissani, mille kaikelle voi antaa BB-nimen ja olenpa varmasti hieman hykerrellyt sillekin, mille kaikelle voi antaa CC-kuorrutuksen tämän ajankohtaisen trendin mukaisesti.
Hykertelinkin aluksi nähdessäni Lumenen uuden CC-kynsilakan. ”CC Nail Concealer, hey for real, peiteväri kynsille!”

Ja naurattihan se alkuun, mutta ei enää sitten tuotteen kokeilemisen jälkeen. Ihastuin nimittäin tähän nudelakkaan kovasti!
Tykkään naisellisesta tyylistä ja mikäpä sopisi siihen paremmin kuin tyylikäs nudelakkaus, joka saa kynnet välittömästi näyttämään siisteiltä ja huolitelluilta.
CC eli color correction ja kynsien väriä tämä lakka nimenomaan korjaakin kirkastaen ne kauniin vaaleiksi. Kuvissa lakkaa on käytetty kaksi kerrosta ja yhdellä kerroksella vaaleasta pinnasta tulee hieman läpikuultavampi.  
Lakan ideana on paitsi korjata kynsien väriä häivyttämällä keltaisuutta myös tietysti suojata kynsiä. Lumenella on ennen ollut myynnissä optinen kynnenvaalentaja ja tämä korvaa kyseisen tuotteen. Itse olen aivan ihastunut tämän jättämään huoliteltuun, siistiin ja kauniiseen lopputulokseen ja tämä onkin viimeviikkoina ollut kynsilläni lähes jatkuvasti.
Lakka toimii muuten myös loistavana päällyslakkana ranskalaisessa manikyyrissä valkoisten kärkien kanssa!
Pidän muuten paljon myös näiden Lumenen lakkojen siveltimestä, joka on sopivan lyhyt ja napakka, sekä kivan leveä, mutta toiselta reunaltaan kapea. Itse olen leveiden siveltimien ystävä, mutta tällaiset leveät, mutta toiseen suuntaan ohuet siveltimet ovat minusta todella käteviä ja käteenistuvia.
Mitäs sanotte, tekisikö mieli kotiuttaa oma CC-lakka vai oletteko jo jopa kotiuttaneetkin sellaisen?

Instagram-lainaus @joiedevirve.
Lumenen CC Nail Concealer -lakka on saatu testattavaksi blogin kautta ja sillä on hintaa n. 6,40 euroa.

4 kommenttia artikkeliin ”Lemppari CC:ni”

  1. Jep, kävin hakemassa omani eilen. Lähdin oikeastaan ostamaan Diorin geelilakkaa, joka on muuten aivan ylivetotuote! Mutta nappasin mukaani tuon Lumenen cc-lakan sekä kokeiluun myös geelilakan vaalean pastellisena. Molemmissa oli vähän se "ongelma" että ne eivät tahdo levittyä tasaisesti, vaan vaalea väri "raidoittuu". En tiedä pitäiskö vetää tosi monta ohutta kerrosta, että väri olisi tasainen. Muissa kynsilakoissa en yleensä ole tätä huomannut. Ja kyse nimenomaan vaaleista lakoista.

  2. Kiitos vinkistä, joka tuli kuin suoraan tilauksesta ! Töissä kynsilakat ovat nou, nou mutta jollakin ne täytyisi saada siistiksi ja huolitelluiksi ja hmm.. suht näkymättömästi. Taidanpa kokeilla tätä !

  3. Mullahan on tää myös, mut en oo ehtinyt vielä kokeilemaan. Tää varmaan toimis myös pastellisävyjen pohjalla valkoisen lakan sijasta! 🙂 Odotan kovasti, että pääsen testaamaan!

  4. Mä inhoon todella paljon noita Lumenen suteja! En kyllä pidä kapeistakaan. Olen vaikea 😀 CC itsessään on vaarasti hyvä! Pitäisi testata sekin, kun lojunut jo pian kuukauden kätköissä.

Kommentointi on suljettu.