Royal Lashes

Mainitsin saaneeni viimekuussa Helena Rubinsteinin Lash Queenin uusimman version Feline Exrtavaganzan kokeiltavakseni.

Ennen Max Factorin False Lash Effect mascaraa ehdoton mascarasuosikkin oli tavallinen Lash Queen, joka pidentää, tuuheuttaa ja erottelee loistavasti (mutta FLE tekee saman ehkä vielä hitusen loistavemmin ja halvemmalla). Tämän vuoksi oli mukavaa saada kokeiluun mascaran uudempi, kenties jopa parempi versio!

Mascaran harja on malliltaan lähes identtinen Lorealin Extra-Volumen harjan kanssa ja ainoa ero näyttäisi olevan Extravaganzan vain hitusen pienempi koko (mistä tulee minun ripsissäni plussaa). Lisäksi tämä mascara tuoksuu prikulleen samalle, miltä kaikki muutkin konsernin mascarat ovat alkaneet tuoksua (L’oreal, Maybelline, Lancome…).

Muistutuksena ensin vielä olemattoman hentoiset ripseni.

Massa pidensi ripsiäni hitusen, mutta ensimmäisillä harjanvedoilla massaa tuntui aina tulevan hieman liikaa ja pientä klimppiintymistä tapahtui aluksi.

Ajan mittaa massa alkoi kuitenkin pelittämään paremmin ja erottelukyky parani.

Kuvat kertovatkin jo kaiken. Ihan kivasti siis tuuheutta ja pituutta ja ok erottelevuus, mutta ei mitään mullistavaa. Ei ainakaan mitään niin mullistavaa, mihin perus Lash Queen ripsissäni kykeni.

Tämä kuitenkin jopa piti taivutuksia ihan hitusen!

Suurin ero perus Lash Queenin ja tämän Extravaganzan välillä on se, että siinä missä tavallisen Lash Queenin massa jää ripsissä pehmeähköksi jolloin sitä on helppo lisätä vaikkapa iltamenoihin lisää, kovettuu tämä sen verran, ettei massan lisääminen jälkikäteen onnistu. Parasta onkin siis melkeinpä sutia silmä kerrallaan, tai paakkua saattaa syntyä ja massa varista. Tämä versio on tarkoitettu kuulemma niille, jotka eivät malta alkaa kerrostaa vaan tahtovat kaiken ihan-heti-nyt.

Veikkaisin tämän olevan parempi mascara niille, joilla on jo valmiiksi hieman tuuheammat ja vahvemmat ripset kuin omani ovat. Itseasiassa uskoisin tämän näyttävän varsin upealta sellaisissa ripsissä! Epäilisin, että jos tykkäät L’orealin Lash-Extensionista, saatat tykätä tästäkin.

Lukeutuuko Lash Queen jonkun muun lemppareihin? Onko joku muukin jo ehtinyt kokeilla Extravaganzan?

Joku muuten kysyi vähän aikaa sitten, enkö käytä alaripsissäni ollenkaan mascaraa. Käytän toki, mutta koska olen hyvin tarkka sen suhteen, mitä alaripsiini sohin, en käytä koskaan testattavaa mascaraa alaripsiini. Otan mascarakuvat yleensä ensin ja lisään sitten vasta toista mascaraa alaripsiini, jotten kukaan vahingossakaan erehtyisi luulemaan alaripsiä samalla mascaralla kuvatuiksi.

Esimerkiksi tätä mascaraa alaripsiini laittamalla näyttäisivät ne tältä:

En tykkää alaripsissä paakuista ja muutenkin tykkään, että alaripsissä on lähinnä vain väriä. En todellakaan tahdo niiden olevan yhtä pitkät ja massiiviset kuin yläripseni (tai jollaiset yläripsieni ainakin toivoisin olevan…), sillä se ei vaan sovi makuuni. Ehkä silloin, kun meikki ja lookki on voimakkaampi, mutta ei normaalisti. Sitä paitsi noin pitkät alaripset tekevät silmistäni helposti väsyneen ja raskaan näköiset, jos takana ei ole kunnen yöunet. Normaalisti alaripseni näyttävät korkeintaan tältä:

Alaripsieni seassa on muutamia hyvinkin pitkiä ripsiä, jotka tekevät vaikutelmasta helposti todella överin. Itseasiassa pidin pitkän kauden, jona en käyttänyt alaripsissä ollenkaan ripsiväriä, sillä alaripsien tuoma massa tuntui vaan korostavan silmänalusieni tummuutta. Nyt kun olen oppinut käyttämään alla kohtuudella ja sopivan kuivalla massalla olevaa mascaraa, saatoin taas palata alaripsien mascaroimiseen.

Eli siis jos olet ihmetellyt epätasapainossa olevaa silmämeikkiäni, sait siihen nyt vastauksen. Lisäksi käytän normaalisti myös alaluomella kevyesti luomiväriä, mutta lisään sen vasta mascaranlaiton jälkeen. Tämän vuoksi sitäkään ei näy kuvissa, jotka ovat keskittyneet mascara-arvosteluihin. Mutta jälleen kerran totean, että blogini onkin tuotteisiin keskittynyt blogi, ei meikkiblogi.

Käytättekö te minkä verran meikkiä alaluomilla? Luomiväriä, rajausta, mascaraa…?

24 kommenttia artikkeliin ”Royal Lashes”

 1. Mahtava blogi sulla ! (: Itse käytän sekä ylä- että alaripsissä mascaraa, mutta en luomiväriä. Toi HR'n mascara vaikuttaa kivalta, voisi itsekkin testata.

 2. Käytän alaripsissä mascaraa ja mustaa sisärajausta yleensä. En jotenkin ole koskaan oppinut tekemään siistiä rajaa ulkopuolelle ja silmäni malli on sellainen, että luomivärillä (jota en yleensä ehdi laitta ollenkaan) saa hyvin helposti koko silmän näyttämään raskaalta, jos alaluomelle se ei käy kovin sujuvasti (kuten itselläni). Koko ajan opetellaan uutta, ite olen oppinut meikkamaan vasta ammattikoulussa ehostuksen tunneilla.

 3. Hei kyselisin sellaista, että käytätkö lainkaan ripsiharjaa? Sillähän saa kaikki paakut pois ripsistä tosi helposti ja ainakin noista kuvista luulisi ettet käytä sitä. 😮

  Itse käytän myös alaripsissä ripsiväriä lähinnä jos lähden viihteelle. Minulla on myös todella pitkät alaripset ja olenkin niitä jopa leikannut lyhyemmäksi että ne näyttävät hyvältä ripsarin kanssa. 😀

 4. Käytän vain luomiväriä alaluomella, ruskeaa, niin että se tulee aika alas asti utuisesti

 5. Vau, pitäisiköhän kokeilla tuota ripsiväriä jo pelkästään nimen vuoksi 😉

  Itse en ole tottunut laittamaan alaripsiin väriä ollenkaan, ne ovat niin harvat että näyttää vain tyhmältä. Alaluomella yleensä kajal-rajaus ja mahdollisesti ulkonurkassa hieman luomiväriä. Överimaskit tietty erikseen (tanssinäytökset yms.), jolloin luomiväriä saattaa olla ihan koko silmän ympäri.

 6. Itse käytän sekä ylä- että alaripsissä mascaraa, luomiväriä vain silloin kun viitsin kouluun laittaa enkä silloinkaan laita sitä alaluomelle.

 7. Alaripseni ovat todella pitkät ja tummuuttakin on kivasti, joten ei ollut tarvetta korostella niitä. Luovuin jokin aika sitten ripsivärin käytöstä kokonaan yläripsissäkin, kun sillä oli taipumus kerääntyä alaluomen ryppyihin :D.

 8. Olen vasta muutamia kuukausia alkanut lisäämään ihan pienen sipaisun ripsaria alaripsiinkiin (alaripsenikin ovat niin pitkät yläripsien tapaan että helposti menevät liian pitkiksi ripsarin kanssa jolloin syntyy "nukke-efekti"). Itse olin todella pettynyt perinteiseen Lash Queeniin, mielestäni sillä sai vaan hyvin kevyttä ja luonnollista jälkeä aikaiseksi ja lähinnä vain tuuhensi.

 9. En kyllä koskaan käytä alaripsissä mascaraa ja jos laitan luomiväriä, on se jotain vaaleaa. Sisärajaus toimii kyllä. Mun simmu tekee saman kuin mistä säkin mainitsit, eli tulee tosi väsähtänyt efekti. En näytä edes rajusti valvoneena ja krapulassa niin kauhealta kuin sillä meikkaus tyylillä, joten ymmärrettävästi se on jäänyt vähemmälle…:D Mutta joillain toimii tosi upeasti:)

 10. Mä käytän silmän alapuolella yleensä lähinnä luomivärirajausta niin, että tummaa ulkonurkkaan ja häivytellen keskelle päin, sisänurkassa sitten sitä samaa mitä kulmaluulla tai silmän sisänurkassa yläpuolella 🙂 Alaripsiin laitan väriä vain ihan minimaalisesti ja vain ulkonurkkaan. On nimittäin sen verran pitkän alaripset, että jos laittaisin yhtä paljon alas maskaraa kuin ylöskin niin ei näyttäisi kauhean kivalta :/ Joskus saatan sormin nyppiä alaripsien kärjistä ylimääräiset maskarat kokonaan pois, että tulos olisi vieläkin luonnollisempi. Sitten on eri asia jos on oikein supertumma smoky-meikki 🙂

 11. Alaluomelle periaatteessa pelkkä luomivärirajaus.. (joskus myös kajal-rajaus sisäluomelle riippuen meikistä)

  Alaripsiin en laita yleensä ripsiväriä, sillä ripset ovat sen verran pitkät että jos niihin väriä laittaisi niin ripset ottaisivat kiinni toisiinsa silmäkulmassa (siis ylä- ja alaripset menevät ristiin)

 12. Minulla on tosi harvat alaripset, ja toisessa silmässä sellainen puolen sentin rako jossa niitä ei kasva oikeastaan ollenkaan… en siis käytä alaripsissä mascaraa, koska lopputulos on vaan tosi kökön näköinen. Mutta silmänaluset ovat todella massiivisen tummat, eli ihan hyvä näin.

  Minulla on valkea sisäkajal, jota en ikinä muista laittaa. Monesti tekisi myös hyvää laittaa kevyttä luomivärirajausta, mutta eipä sitäkään muista. Pitänee tässä joku aamu olla vähän tarkempi 🙂

 13. En käytä alaripsiin mitään, sillä minulla on silmälasit ja niissä plus-linssit. Plus-linssit vaikuttaa muutenkin silmämeikkiin ja meikkituotteiden valintaan. Yleensähän plus-linssien kanssa suositeltava meikki on mahdollisimman yksinkertainen esim. pehmeä kynärajaus, tumma mattapintainen luomiväri ja ripsiväriäkin hyvin kohtuullisesti. Toisaalta helppoa, mutta välillä täm kyllä käy tylsäksi.

 14. ei mitään toivoa käyttää alaripsissä ripsaria, ovat nimittäin erittäin pitkät ja hennot joten mascaroituina näyttävät lähinnä hölmöiltä 😀

  /nanna

 15. Hei!

  Menee nyt aivan off topic, mutta oletko ajatellut muuttaa blogiasi kolmipalstaiseksi? Nyt sivupalkissa on hirrrmuisesti kaikkea, ja jos vaikka tunnisteita tai nettikauppalistaasi haluaa katsella, pitää rullailla aivan sivun alas. Jos blogi olisi kolmipalstainen, osioita saisi vähän jaoteltua tekstin molemmille puolille 🙂 Hyvä ohje muutamiseen löytyy vaikka täältä:

  http://pueblogisi.blogspot.com/2009/03/miniman-muuttaminen-3-palstaiseksi.html

  Toisaalta, aivan makuasiahan tuo on, että tykkääkö kaksi- vai kolmipalstaisesta blogista 🙂

 16. Kiva tuo ylhäältäpäin ripsistä otettu kuva, antaa paljon selkeämmän kuvan ripsivärin tehosta kuin alaviistosta otettu!

  Itse laitan hyvin kevyesti alaripsiin väriä, sillä pisimmät ripset ovat samaa luokkaa kuin yläripset (jotka nekin ovat pitkät) ja reilulla värillä lopputulos näyttää ihan kamalalta. *krhm* Toisinaan myös leikkaan alaripsiäni lyhyemmäksi.

  Osaisitko muuten suositella jotain ripsiväriä, jossa on samantyylinen pienenpieni harja kuin edesmenneen Kanebon 38:ssa?

 17. Mä en käytä alaluomiin ripsaria ollenkaan, näyttää vaan niin hölmöltä…

  Mä oon kyllä vähän mainonnan uhri, toi HR:n putkilo näyttää niin ihanalta, et sekin jo vaikuttaa mun ostopäätökseen. Itse olin todella tyytyväinen tavalliseen feline blacksiin, näyttävät ripset teki ja ei paakkuja. Mut oon kyllä samaa mieltä et FLE tekee vieläkin parempaa jälkeä. Joka tapauksessa extravaganza on lisätty mun ostoslistalle 🙂

 18. ssuperkata: Tekee kyllä ihan nättiä jälkeä tosiaan. 🙂

  Yleismulkku: On kyllä tosiaan niin silmäkohtaista, että mikä sopii. Itse puolestanu näytän aivan kamalalta, jos laitan mustat sisärajaukset alas. 🙂

  Anonyymi: Tahdon käyttää mascaraa, jolla ei moisia klimppauksia synny. 😉
  Tämän kanssa tosiaan täytyi aluksi ainakin käyttää.

  Anonyymi: 🙂

  Feline: Ehkäpä pitäisi. 😉

  Hannukkaz: 🙂

  Anonyymi: Mielenkiintoinen ilmiö, johon nämä ns. kolmekasimascarat voisivat olla avuksi. 🙂

  Jenni: Pitäisikin taas kertauksen vuoksi testata se. Itse nimittäin tahdon juuri sitä tuuheutusta ja kerrostettavuutta. 🙂

  HanSu: Toisilla toimii, toisilla ei. 😛

  Terhen: Minäkin välillä nypin alaripsien kärjistä liiat pois. 🙂

  Bompula: Oi, tuo on ärsyttävä ilmiö, jota välillä tosiaan ulkonurkan ripsien kanssa tapahtuu. :/

  The Lady Jessica: Itsekin olen laiska muistamaan nuden kajalin laiton. 🙂

  anne: Voihan se välillä vähän kyllästyttää. :/

  nanna: 🙂

  Manna: Kiitos kiitos kiitos! Olen halunnut kohta jo vuoden saada tämän kolmipalstaiseksi, mutta koska blogipohjissa ei sellaista ole valmiiksi, en ole koskaan saanut sitä aikaiseksi. Kiitos siis ajatustenlukemisesta!
  Nyt täytyy vaan sommitella muita juttuja ja hioa yksityiskohtia. 🙂

  Tiina: Pienenpieniä harjoja on ainakin Cliniquen Lash Powerissa (myös 38-mascara), jonka harja on pieni, mutta hitusen pidempi. Myös Lumenen Excellenghtissä on pieni harja. Pinin tietämäni on Kickseissä myynnissä olevassa Fiberwigin kaverissa Tiny Sniperissa, jolla saa todella tarkkaa jälkeä. Tarkoitettu etupäässä tekemään lisäkorostusta ja viimeistelyä, mutta voi toki käyttää yksinäänkin. Lähtee lämpimällä vedellä pois. 🙂

 19. Suski: Niin kyllä on vähän. :/ Yritän kokoajan keksiä, kuinka saisin tämän omilla rajallisilla kyvyilläni selkeämmäksi, mutta pidettyä kolmipalstaisena. Vinkit otetaan vastaan!

 20. Mun mielestä tämä kolmipalstainen on MAHTAVA!!! 🙂 Oon itekin sellanen tämän blogin suurkuluttaja, että selailen ja etsin vanhoja juttuja, ja tämä kolmipalstaisuus on ISO plussa! 🙂 Enpä itse olisi tuollaista tajunnut edes ehdottaa, vaikka onkin välillä vähän harmittanut skrollailla palstaa lähes alareunaan, että löytää joitain juttuja. 🙂

  PLUSSAA!!!! 🙂

 21. Miten saat alaripset tolleen hienosti lyhyemmän näkösiks kun ne oikeesti on? Mul on kans se ongelma ku on tosi pitkät alaripset ja haluisin laittaa nekin, mut munki silmät näyttää sillee hassahtaneilta jos teen nii. :<

 22. Janina: Kiva kuulla. 🙂

  Manna: Minäkin kyllä tykkään, vaikka jotain pientä selkeytystä vielä koitankin hakea. 🙂

  Anonyymi: Omat ripseni ovat niin vaaleat, että kun alaripsien kärkiin ei vaan laita mascaraa, eivät ne näy. Kuivalla massalla homma sujuu kuin itsestään, märemmällä kärkiä voi joutua nyppimään hieman pois. 🙂

Kommentointi on suljettu.