Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss – hyvä mattapuna pikkurahalla

*Sis. mainoslinkin

Jos minun tulisi valita, menisinkö kosmetiikkamyyjäksi Stockmannin selektiivisen kosmetiikan osastolle vai Citymarketin kosmetiikkaosastolle, olisi vastaus ehdottomasti ja epäröimättä Citymarket. Rakastan tutkia edullisia kosmetiikkatuotteita, tehdä niiden joukosta loistavia löytöjä ja päästä vinkkaamaan niistä muillekin.

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

Yksi viimeaikainen löytöni löytyy juurikin sieltä Citymarketin meikkiosastolta ja ihan parilla eurolla tosiaan. Sain nimittäin jonkun aikaa sitten blogikokeiluun viimeaikoina ihan super hypeen nousseen Essencen meikkejä ja kuten olen teille jo pariin kertaan maininnut, on niiden joukosta löytynyt aivan loistavia tuotteita.

Yksi tällainen loistava löytö oli Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss, jonka nimi kätkee sisäänsä melkoisen paradoksin: huulikiilto, joka on mattainen. Tämä on taatusti jälleen niitä juttuja, joita kosmetiikkaan vihkiytymätön ei vain voi ymmärtää, mutta joka on kaikessa ristiriitaisuudessaan itsensäänselvyys meille meikkinörteille.

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

Kyseessä on tietysti trendikkään mattainen nestemäinen huulipuna, jonka koostumusta on kuvailtu kermaisen vaahtomaiseksi. Mattakiilto lupaa huulille pitkäkestoista ja peittävää väriä sekä samettisen mattapinnan.  Tuotteessa on mukavan pieni applikaattori, jolla mattapuna on helppoa levittää huulille tarkasti.

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

Sain kokeiluu sävyn 03 Girl of Today, joka on melko helppo perussävy lähes kenelle tahansa hieman kirkkaampaa, muta silti pehmeää sävyä hakevalle.

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

Pehmeän punaisessa sävyssä on hyvin pigmenttiä ja se levittyy huulille todellakin vaahtomaisen kevyenä ja ilmavana eikä ollenkaan rasvaisena, mutta ei silti kuivankaan tuntuisena. Se kesti huulilla hyvin ja oli kaikin tavoin oikein loistava – varsinkin kun ottaa huomioon, että sillä on ihan oikeasti hintaa vain noin 2,90 euroa!

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

Sain kokeiluun myös saman mattapunan hennon vaaleanpunaisessa nudesävyssä, mutta se lähti minulta nopeasti kiertoon. Sen kohdalla huomasin nimittäin tyypillisen vaaleiden nudesävyjen kanssa tuleva ongelman: tuote levittyi huulten pinnalle, mutta ei varsinaisesti sulautunut huulille ja jokainen applikaattorinveto ja huulten uurre jäi näkyviin. Sen kokeilun perusteella en uskalla antaa suurempia ylistyspuheita tuotteen vaaleille sävyille, mutta tämä tummempi sävy oli niin loistava, että tämän puolesta kyllä liputan!

Essencen meikkejä voi shoppailla myös netistä. *Kattava valikoima Essencen meikkejä Lykon verkkokaupasta täältä.

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

Onko joku muu kokeillut Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss -mattakiiltoja?

4 kommenttia artikkeliin ”Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss – hyvä mattapuna pikkurahalla”

  1. Hei! Voisitko jatkossa merkitä selkeämmin tekstien alkuun niiden olevan yhteistyöpostauksia?

    • Heippa! 🙂 Merkitsen kyllä aina kaikkiin yhteistyöpostauksiin niiden olevan sellaisia, mutta tällaiset postaukset, joiden tekemisestä en ole sopinut kenenkään kanssa eivätkä ne sisällä minulle tuloja tuovia mainoslinkkejä enkä saa niistä mitään maksua keneltäkään eivät ole minusta yhteistyöpostauksia, minkä vuoksi kerron vain niissä, että kirjoitan tuotteesta, jonka olen saanut blogikokeiluun. Otan mielelläni kuitenkin ideoita vastaan siitä, kuinka homman voisi hoitaa paremmalla tavalla tällaisten postausten yhteydessä. 🙂

    • Virvehän kertoo postauksen alussa, että on saanut tuotteen blogikokeiluun. Yhteistyöpostauksissa on ymmärtääkseni kyse siitä, että jonkin taho maksaa bloggaajalle rahaa siitä hyvästä, että tämä esittelee blogissaan heidän tuotteitaan. Se että bloggaaja on saanut jonkin tuotteen ilmaiseksi, ei tee siitä vielä ns. yhteistyöpostausta.

  2. No niin, pitihän tämäkin sitten ostaa. Tosi kiva ja pehmeä koostumus, joka ei kuivata. Tuoksuu ihan Nyxin Soft matte -huuliväriltä, en ihmettelisi vaikka ne tulisivat samalta tehtaalta. Itselläni pysyvyys ei ole kovin kummoinen, esimerkiksi the Balmin Matte Hughes jämähtää omille huulille paljon paremmin.

Kommentointi on suljettu.