Loistava pikakaunistaja: Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask

*Sis. mainoslinkin

Vielä pari vuotta sitten olin erittäin laiska kasvonaamioiden käyttäjä. Jotenkin minusta vain tuntui, ettei niille ollut koskaan aikaa enkä vain jaksanut käyttää niitä. Naamion levitys kasvoille, vartin odotus ja kasvojen huuhtelu sen jälkeen olivat jotenkin tylsää puuhaa, jota en todellakaan priorisoinut.

Kangasnaamioiden myötä innostuin kuitenkin naamioista enemmän, sillä ne ovat niin vaivattomia käyttää. Rätti vain asetetaan naamalle, sen annetaan vaikuttaa siinä sopiva aika ja sitten se vain otetaan pois. Ei häslinkiä, ärsyttävää ylimääräistä vedellä läträystä ja muutenkin tuntui hyvältä, että aktiiviaineet saattoi jättää iholle eikä naamiota tarvinnut poistaa siltä.

Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask

Joskus kuitenkin tuntuu, että ihan tavalliset iholta pois huuhdeltavat kasvonaamiot olisivat paikallaan ja silloin arvostan erityisesti tuotteita, joissa on lyhyt vaikutusaika. Yksi parhaita löytöjäni onkin ollut Biotherm Skin Best Wonder Mud -kasvonaamio, joka ei tarvitse vaikutusaikaa kuin kolme minuuttia.

Tutustuin kasvonaamioon töiden kautta. Työkaverini olivat jo pitkään jauhaneet, kuinka loistava tuote on, mutta en ollut silti koskaan tullut kokeilleeksi sitä. Minulle päätyi kuitenkin töiden kautta naamion kokeilukoko, jonka ansiosta pääsin tekemään sen kanssa tuttavuutta ja täytyy myöntää, että ymmärsin heti, miksi naamio oli kerännyt ympärilleen niin vahvan kannattajajoukon – olihan se kieltämättä aivan loistava.

Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask

Naamiota levitetään kuivalle kasvojen iholle joko kauttaaltaan tai pelkästään otsan, nenän ja leuan alueelle, jotka ovat monilla taipuvaisia rasvoittumaan muuta ihoa enemmän. Vihertävän naamion ilmava koostumus imee iholta saven avulla epäpuhtauksia, mutta koska naamion annetaan vaikuttaa iholla vain kolme minuuttia, ei se ehdi kuivattaa ihoa. Oma ihoni protestoi helposti liian kuivattaviin kasvonaamioihin hilseilemällä seuraavana päivänä, mutta tämä naamio toimii minulla loistavasti.

Kun naamio on saanut vaikuttaa iholla kolme minuuttia, huuhdellaan se pois kasvoilta ihoa hellästi hieroen. Samalla naamion sisältämät ihoa kuorivat, aprikoosin kivestä jauhetut rakeet irrottavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Rakeita ei ole ihan hirveästi ja ne ovat melko karhean tuntuisia, mutta eivät olleet liian karheita omalle iholleni.

Naamiossa on erityistä myös sen antioksidanttinen koostumus, joka tuo iholle tehokasta suojaa. Naamion sisältämä astaksantiini on 100 kertaa tehokkaampi antioksidantti kuin usein käytetty E-vitamiini, minkä ansiosta naamio auttaa tuomaan iholle suojaa vapailta radikaaleilta.

(Antioksidanteista ja niiden hyödyistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask

Ihosta tulee naamion jäljiltä ihanan puhdas, raikas, tasaisemman tuntuinen, pehmeä ja heleä, eli tuote on mitä loistavin pikakaunistaja esimerkiksi ennen meikkausta. Harvoin tulee vastaan ihoa puhdistavia naamioita, joita suosittelisin illan sijaan käytettävän aamulla. Tälle lähtee kuitenkin mitä vahvin suositus!

*Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask -kasvonaamio löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä. Edit. Huom, tuote on uudistunut!

Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask

Onko joku muu ihastunut Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask -kasvonaamioon?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Loistava pikakaunistaja: Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask”

  1. Näkeekö jostain, mitä sieltä Elevenin joulukalenterista tuli?
    Itse jäin rannalle ruikuttaan ja en saanu kalenteria. Soraääniä olen lukenut jälkeenpäin blogeista. Millanen se 25 luukun rannekoru on?
    Onko sinulla jotain mielipidettä, millainen kalenteri loppuviimein oli?

    • Käsittääkseni aika monissa blogeissa on ollut kalenterin sisältöä yhteenkoonneita postauksia, joissa on kuvaa sisällöstä. 🙂 Minun mielipiteeni on alusta asti tosiaan ollut, että tykkään kalenterin sisältämistä kosmetiikkatuotteista todella paljon ja olen niihin todella tyytyväinen ja niiden vuoksi olin sen sisällöstä niin innoissani. Efva Attlingin kalenteriin valitsema rannekorukoru oli Freedom & Fortune Bracelet. 🙂

  2. Tuo naamio oli Biothermin joulukalenterissa minikoossa ja jotain taikaa siinä taisi olla,koska työkaveri kehui kasvojeni heleyttä heti sitä kokeiltani.

Kommentointi on suljettu.