Hieman erilaiselta tuntuva luomivärinpohjustaja

Kehuin teille vähän aikaa sitten YSL:n loistavan luomivärinpohjustajan, mutta ajattelin antaa mahdollisuuden myös toiselle, varsin paljon lupailevalle silmämeikinpohjustajalle, jonka olin saanut blogini kautta kokeiluun.

https://www.virvefredman.com/ostolakossa/paras-luomivarinpohjustaja/

The Body Shopin InstaBlue Eye lupasi yhdistävänsä kaikki mahdolliset ominaisuudet ja olla oikea monitoimituote. Paitsi että se se olisi sävytetty peiteaine ja primeri, saisi se myös luomivärisävyt toistumaan luomilla intensiivisempinä. Mikään näistä luvatuista ominaisuuksista ei sinänsä ollut uusi ja ihmeellinen, mutta kilpailijoistaan tuote erottui kuitenkin eniten koostumuksensa puolesta.

InstaBlurEye

Siinä missä luomivärinpohjustajien koostumukset yleensä ovat voidemaisia, oli tämän ihoa blurraava koostumus lähinnä höttöistä, kasvoprimerille tyypillistä kuivanilmavaa moussea, joka levittyi luomille liukkaana ja ihoa tasoittaen. Vaikka tuotteessa oli kevyen kellertävä sävy, joka tasoitti luomea, ei se kuitenkaan liiemmin peittänyt mitään, minkä vuoksi tuotteesta ei tullut suosikkiani.

InstaBluerEye

Pohjustusominaisuuksiltaan tuote oli silti loistava, sillä se levittyi luomelle tasaisesti, sai luomivärin levittymään päälleen kauniisti ja ennen kaikkea kiinnitti silmämeikin luomilleni koko päiväksi. Luomeni ovat pohjustajien kannalta haastavat, sillä mikäli niiden laatu on vähänkään heikompaa, eivät luomivärit todellakaan kestä silmissäni lyhyttä hetkeä kauempaa kasautumatta luomivakoon. Tämä silikonisen tuntuinen pohjustaja kuitenkin muodosti loistavan eristyksen saaden silmämeikkini pysymään ihollani täysin ongelmitta aamusta iltaan. Pohjustustehojensa puolesta se saikin täyden kympin, vaikkei kokonaisarvosanaltaan siihen omassa käytössäni täysin yltänytkään puuttuvan pigmenttinsä vuoksi.

InstaBlur Eye

Onko joku muu kokeillut tätä hieman erilaiselta tuntuvaa luomivärinpohjustajaa?

The Body Shop InstaBlur Eye -silmämeikinpohjustajalla on hintaa 16, 50 euroa.

 

 

3 kommenttia artikkeliin ”Hieman erilaiselta tuntuva luomivärinpohjustaja”

  1. Toimiiko yhtä hyvin kuin UDPP tai Too Faced? Ihan mielenkiintoinen tuote, haluaisin kyllä kokeilla ennen ostoa. Olen niin skeptinen muiden pohjustajien kanssa 🙂

    Vastaa
  2. Minulla ei ainakaan toiminut lainkaan, huonoin pohjustaja, mitä olen ikinä kokeillut. Silikonista ja vaikea levittää luomelle, eikä pidä meikkejä tuntiakaan paikoillaa. Peittokyky olematon. Huonoin kokeilemistani.

    Vastaa

Jätä kommentti