Mahtava keksintö: Epistick-karvanpoistojousi

Vähän aikaa sitten olikin puhetta kasvokarvojen ajelusta ja tunnustauduin silloin kasvohaituviani ihon heleyden nimissä sheivailevaksi naiseksi.

Tänään haluaisin tuoda esiin erään varsin näppärän karvanpoistotuotteen, joka poistaa häiritsevät ihokarvat ne katkaisevaa höylää tehokkaammin ja pitkäkestoisemmin kiskomalla ne irti karvatupistaan ilman, että se ärsyttää ihoa kuten esimerkiksi vahaaminen saattaa usein tehdä.

Epistick

Tänään parrasvaloihin pääsee nimittäin epistick-karvanpoistojousi, josta olen ollut kovasti kiinnostunut jo pitkään, mutta jota en ollut osannut ennen käyttää oikein ja jota en ole siksi itselleni hankkinut.

Nyt kotiutin itselleni kuitenkin kesälomareissultani oman karvanpoistovieterin tokiolaisesta sadan jenin eli vajaan euron hintalappuja lähes kaikkiin tuotteisiinsa lätkivän ketjun myymälästä ja täytyy sanoa, että tämä on ollut yksi parhaita tuotehankintojani!

Epistick

Epistick on siis pieneen ja tiiviiseen vieteriin perustuva taipuisa puikko, jonka avulla varsinkin kasvokarvat on helppo irrottaa helposti ja nopeasti. Kun vieterin yksinkertaisen käyttötekniikan sisäistää, on sillä vaivatonta poistaa esimerkiksi viiksihaituvat ja hento poskinukka.

Yksinkertaistetusti sanottuna vieteri taivutetaan mutkalle ihoa vasten ja sen päistä pidetään kiinni etusormien ja peukaloiden avulla. Vieteriä kierretään ulospäin suuntautuvin liikkein ihon pintaa pitkin liu’uttaen, jolloin hennotkin ihokarvat jäävät sen kierteiden väliin ja nyppiytyvät iholta pois.

Epistick

Käytän vieteriä itse mieluiten varsinkin poski- ja leukahaituvien poistoon, mutta se on ilmeisesti erityisen suosittu nimenomaan ylähuulen karvoituksen poistossa. Vaikka muuten voinkin huoletta irrotella tikun avulla ihokarvojani, on oma ylähuuleni sen verran arka kaikelle nypinnälle, että skippaan suosiolla sen tikutuksen. Muuten kuitenkin pidän tikusta aivan valtavasti ja olenkin sen hankittuani käyttänyt sitä jo varsin säännöllisesti.

Epistick

Vieteritikku on kätevä tapa häiritsevien karvojen poistoon kaikessa mielessä, sillä sitä voi käyttää uudelleen lähes loputtomiin eikä se rasita ihoa. Kompaktiin säilytystilaan mahtuva tikku nyppii kerralla irti sopivan määrän ihokarvoja pitäen homman reipastempoisena, muttei tee siitä silti liian kivuliasta (ainakaan omalla asteikollani). Tämä onkin mitä mainioin vaihtoehto vahaukselle, sillä tämä ei rasita itse ihoa ollenkaan – toisin kuin sitä repivät vahaliuskat tekevät.

Edullisin tapa hankkia oma karvanpoistojousi on liene eBay, josta tikkuja saa tilattua ihan pilkkahintaan. Jos nettitilailu maailmanääristä ei innosta, on esimerkiksi Tweezermanilla myynnissä vastaava tuote laadukkaampana versiona (hieman suolaisemmalla hinnalla, tosin).

Epistick

Oletteko te tutustuneet karvanpoistojouseen?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

7 kommenttia artikkeliin ”Mahtava keksintö: Epistick-karvanpoistojousi”

    • Periaatteessa kyllä, mutta ei onnistu minusta kovin tarkasti. Itse olen lähinnä nyppinyt kulmien välissä kasvavia haituvia tällä.

Kommentointi on suljettu.