Löytö: Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder -irtopuuteri

*Sis. mainoslinkin

Olen maininnut jo useampaan kertaan ihastuneeni Linda Hallbergin meikkeihin. Rakkauslistaltani löytyy niin Linda Hallbergin huulipunaa, huultenrajaukynää, korostusvoidetta, huuliöljyä, meikkipalettia, meikkisientä kuin puuterivippaakin. Jokainen kokeilemani tuote on ollut aivan loistava, joten olen ollut erittäin avoimin mielin kokeilemassa uusia tuotteita.

Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Viimeisimpiä ihastuksiani on ollut Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder -irtopuuteri, jonka hankin itseasiassa jo viime kesänä, mutta jota olen alkanut käyttää aktiivisesti vasta nyt keväällä.

Minulla oli tätä ennen käytössä Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri, josta pidin kovasti. Puuteri loi iholle luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, teki ihosta heleän ja kiinnitti meikin hyvin. Se tuntui sopivan oikeastaan kaikille ihotyypeille, sillä se piti kiiltoa kivasti poissa, mutta ei kuitenkaan ollut liian kuiva.

Käytän myös By Terry Hyaluronic Hydra-Powder -irtopuuteria, josta olen pitänyt kovasti. Tuo uskomattoman hienojakoinen, meikin täydellisesti kiinnittävä puuteri sisältää vain kahta ainesosaa: piitä ja hyaluronihappoa eikä yhtään mitään muuta. Se luo iholle todella kevyen hunnun, joka itseasiassa sitoo iholle kosteutta, mutta jos puuteri käyttää vähänkin liikaa, tuntuu se kuivalta iholla.

Olenkin usein käyttänyt näitä kahta puuteria päällekkäin, eli puuteroinut kasvot Laura Mercierin irtopuuterilla ja sipaissut lopuksi T-alueelle hyvin kevyesti By Terryn irtopuuteria. Näin lopputulos on ollut loistava ja erittäin kestävä.

Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Laura Mercierin irtopuuterin loputtua otin kuitenkin aktiivikäyttöön Linda Hallberg Infinity Loose Setting Powder -irtopuuterin, josta olin kuullut paljon kehuja. Olin käyttänyt puuteria sen oston jälkeen satunnaisesti, mutta en pitkiä jaksoja yhtä mittaa, minkä vuoksi en ollut ehtinyt aiemmin tajuta, kuinka mielettömän hyvä tämä irtopuuteri tosiaan on.

Oma ihoni voi kuivua pinnalta helposti, mutta haluan silti kiinnittää meikkipohjani niin, ettei se ensinnäkään tunnu yhtään klähmäiseltä, vaan päin vastoin mielellään täysin rasvattomalta. Jos teen aamulla meikin en halua, että minun tarvitsee päivän aikana lisätä kasvoille puuteria tai muutenkaan korjailla meikkiä. Teen sen kerran ja sen on pysyttävä hyvänä aamusta iltaan ilman, että ihoni kuitenkaan kuivuu. Siitä huolimatta ihoni ei kuitenkaan saa näyttää kuivalta, vaan haluan sen päin vastoin näyttävän heleältä.

Tämä irtopuuteri on minulle siksi aivan täydellinen.

Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kolmessa eri sävyssä saatavilla oleva, läpikuultava irtopuuteri ei varsinaisesti vaikuta koostumukseltaan mitenkään poikkeavan hienojakoiselta. Minusta se vaikutti melko perustavalta. Kun kuitenkin otin sen käyttöön kasvoillani tajusin nopeasti, ettei se todellakaan ole ihan perustavaraa.

Infinity Filter -irtopuuteri on tehty tuomaan kasvoille valoisan heleältä näyttävä lopputulos, joka silti tuntuu mattaiselta. Irtopuuteri ei jätä iholle mitään kimallusta, mutta se ei silti myöskään ole jauhoisen mattaisen näköinen.

Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Rakastan itse tässä irtopuuterissa sitä, kuinka se saa ihoni tuntumaan meikkaamattomalta siitä huolimatta, että painelen sen meikinpohjustajan ja meikkivoiteen päälle. Kaoliinia sisältävä irtopuuteri nimittäin imee iholta liiallisen rasvaisuuden ja saa ihon tuntumaan hyvältä.

Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Siitä huolimatta että irtopuuteri imee iholta liiallisen rasvaisuuden, ei se silti saa ihoani kuivumaan tai tuo sille päivän aikana kiristelevää tunnetta, kuten monet hyvin mattapintaiset puuterit voivat tehdä. Voinkin käyttää tätä irtopuuteria päivittäin täysin ongelmitta, sillä se ei saa helposti kuivuvaa ihoani kuivumaan, mutta pitää sen silti täydellisen mattaisena aamusta iltaan.

Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Irtopuuteri on läpikuultava, mutta siinä on aavistus sävyä. Minulla on käytössä sävy Light, joka sopii omalle vaalealle iholleni tyädellisesti. Yllä olevassa kuvassa irtopuuteri näkyy vaaleana, kun sitä on hieman reilummin, mutta alla olevassa kuvassa se on levitetty eikä sitä oikeastaan edes huomaa, mutta iho näyttää silti kirkkaammalta ja kauniimmalta.

Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Pidänkin siitä, kuinka luonnolliselta näyttävän lopputuloksen puuteri tuo. Se siis oikeastaan ikäänkuin katoaa iholta. Itseasiassa pakkauksessa jopa vinkataan, että puuteria voi käyttää kasvoilla myös ilman muuta meikkiä, eli ihan yksinään poistamassa kiillon, tasoittamassa ihon sävyä ihan kevyesti ja raikastamassa ilmettä ilman, että kasvot näyttävät meikatuilta.

Jos siis etsitte hyvää irtopuuteria, niin tämä Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Puuterista voi lukea lisää merkin verkkosivuilta täältä. 

*Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder -irtopuuteria myy Kicks.fi.

Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder -irtopuuterista?

Lue myös:
Maailman täydellisin puuterivippa on täällä
Linda Hallberg Infinitypalette – Monitoimipalettien kuningatar
Uskomattoman upea korostustuote: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass

11 kommenttia artikkeliin ”Löytö: Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder -irtopuuteri”

 1. Kuulostaa hyvältä! Miten tämä on toiminut sulla silmänalusten alueella, pitääkö peitetuotteet kunnolla paikoillaan?

  • Toiminut loistavasti! Ei ole liian kuiva, mutta kiinnittää täydellisesti. 🙂

 2. Ensiksi suuret kehut blogisi rauhoittavasta ulkomuodosta. Mielestäni tekstin koko, fontti, laadukkaiden kuvien sopiva määrä ja hyvä asettelu yms. tekevät kokonaisuudesta ilon silmälle.
  Kysyisin ihon rasvoittumisesta. Olen koko ikäni ollut todella kuivaihoinen ja atooppinen ekseema on kiusannut. Nyt jokin vene on keikahtanut ja melko yllättäen kasvojen t-alue ja hiukset ovat alkaneet rasvoittua todella reippaasti. Kärsin syksyllä kovasta stressistä, voiko tämä vaikuttaa asiaan? Olen lukenut myös, että 30 ikävuoden tienoilla naisen hormonaalisessa toiminnassa tapahtuu usein muutoksia, voisiko se olla sittenkin siitä johtuvaa. Hoidan ihoani pesemällä iltaisin kaksoispuhdistuksella, päälle hoitoneste, seerumi ja kevyt voide. Aamulla en pese kasvoja. Osaisitko suositella aamuun jotain kasvovettä, jolla voisin ihoa raikastaa?

 3. Mietin pitkään tämän ostamista, koska tuotteessa on ihan aavistuksen verran kimalletta, kun sitä katsoo ihan läheltä. Onneksi ostin silti, puuteri on juuri niin hyvä kuin kuvailet! Kasvoille se kimalle ei siirry muuta kuin ihanana heleytenä!

 4. Tuotetta on vain 9 g verrattuna esimerkiksi Laura Mercierin 29 g, koetko että tämä myös kestöisi 3 kertaa vähemmän aikaa? Tuote on kyllä todella hintava kun miettii miten vähän tuotetta onkaan

  • Tuntuu hieman vaikealta verrata, mutta uskoisin kuitenkin Laura Mercierin puuterin olevan ehkä hieman riittoisampi..? (Minulla ei ole koskaan ollut isoa Laura Mercierin puuteria niin en osaa täysin hahmottaa ja verrata.) Itse olen viimeaikoina tykännyt kuitenkin enemmän tämän puuterin laadusta, sillä tällä saa mattasemman tuntuisen meikkipohjan ja pidän siitä mattaisuudesta, joten voin maksaa enemmän tuotteesta, joka vastaa enemmän omia tarpeitani. Juuri pari päivää sitten pysähdyin iloitsemaan, kuinka täydellisesti meikki oli kestänyt kasvoilla kellon ympäri. 🙂

   • Heippa,

    Kiitos paljon nopeasta vastauksesta! Kirjoitin edellisen viestini juuri nukkumaanmennessä joten viesti vaikutti näin jälkeenpäin todella kököltä, joten halusin vielä erikseen kirjoittaa ja pahoitella töksäyttelevää viestiäni! Arvostan työtä jota teet blogisi eteen ja olen löytänyt täältä monet hyvät vinkit omaan ihonhoitooni, kiitos siitä.

Kommentointi on suljettu.