On luonnollista ihastua

Minulla on viimeaikoina ollut pieniä ihastumisen oireita erään luonnonkosmetiikkamerkin pyörähdellessä hieman lähipiirissäni.
Esittelin teille jo aiemmin terre d’Oc -merkin BB-voiteen sekä käsivoiteen, joille molemmille sydämeni lämpeni suuresti. Tänään haluaisin esitellä sarjalta jotain sellaista, missä voisi olla potentiaalia pukinkonttiinkin.
Sain sarjaa myyvältä Naturellementin verkkokaupalta syksyllä testattavakseni Savon Noirin, eli mustan saippuan nimellä kulkevan mielenkiintoisen oloisen ylellisen suihkutuotteen.
Terre d’Ocin ideana on tuoda nykynaisten käsien ulottuville ikiaikaisia kauneusrituaaleja ja tämä tuote juontaa juurensa lähi-idän höyrysaunoihin ja niissä perinteisesti oliiviöljypohjaisella mustalla saippualla tehtyyn huolelliseen puhdistusrituaaliin, joka syväpuhdistaa vartalon ihon tehokkaasti sitä samalla raviten.
Hyytelömäinen tuote näyttää samaan aikaan houkuttelevalta ja jännittävältä ja on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä loofan tai muunlaisen pesusienen kanssa. Itse olen käyttänyt omaani sen ihanan konjac-vartalosienen kanssa.
Ihoa tehokkaasti puhdistava ja samalla loofan yms. vastaavan avulla kevyesti ihoa kuoriva tuote jättää ravitsevien aineidensa ansiosta ihon pehmeäksi, muttei kuitenkaan öljyisen tahmeaksi. Tuotteessa on miellyttävän kevyt ja pehmeä tuoksu, joka ei ole ollenkaan sellainen tyypillinen ”tässä tulee pala luontoa” -henkinen tuoksupläjäys, jollainen luonnonskosmetiikkatuotteista usein päällepuskevasti löytyy.

Olen itse pitänyt luonnonkosmetiikan tuotteita usein pakkaustensa vuoksi jotenkin jopa hieman tylsinä usein, mutta terre d’Ocin pakkaukset ovat vedonneet minuun kovasti, vaikka yleensä pidänkin minimalistisesta linjasta.
Tämä tuote on pakattu ylellisen oloiseen lasipakkaukseen ja suljettu kauniin koristeellisella kannella. Tämä on niitä tuotteita, joita itse tulee itselleen harvemmin hankittua, mutta jollainen voisi olla aivan ihana lahja pukinkonttiin sille, joka arvostaa luonnonkosmetiikkaa ja jolle tahtoisi hankkia jotain sellaista hieman erityisempää, mikä tulisi helposti käytettyä, mutta jollaista kotoa vielä tuskin löytyy.
Terre d’Ocin tuotteita myy esimerkiksi Nautrellement-verkkokauppa ja Black Soapilla on hintaa 25,90 €. (Jos nyt katsoin oikein, oli tämä Viikuna-versio ainakin tällä hetkellä loppu, mutta Argan-versiota näyttää ainakin löytyvän tämän linkin takaa.)
Onko joku muu kokeillut joskus mustaa saippuaa? Entäpä keneen muuhun terre d’Ocin pakkaukset vetoavat?

3 kommenttia artikkeliin ”On luonnollista ihastua”

  1. Terre on niin ihana sarja 🙂 Yksi mun suurimmista rakkauksista luonnonkosmetiikan maailmassa. Mä olen niin koukussa Terren tuoksumaailmaan, ettei mitään rajaa. Tuo Argan on mun suosikki noista minibuttereista 🙂 Ylivoimaisin ihanuus sarjasta on kuitenkin Terren viikunavoide, josta en varmasti luovu ikinä.

    MS / Beauty Highlights

    Vastaa
  2. Kovin kalliita, muuten kyllä orientaalisuus houkuttaisi 🙂 Huulirasvoista olisi kiva kuulla jotain palautetta niitä kokeilleilta, muuten ei tee mieli investoida suuria summia.

    Vastaa

Jätä kommentti