Luonnonmukainen silmämeikinpoistoaine, joka sopii jopa ripsienpidennyksille

*Sis. mainoslinkin

Kuten olen kertonut, olen puhdistusöljyjen vannoutunut käyttäjä. Koen ne helpoiksi ja käteviksi tuotteiksi, sillä kiitos niiden, en tarvitse erillistä silmämeikinpoistoainetta.

On toki kovin henkilökohtaista, mikä puhdistusöljy sopii kenellekin ja kirveleekö puhdistusöljy silmiä, mutta omat silmäni sietävät niitä tavallisesti varsin hyvin.

Koska minulta kuitenkin kysellään silti usein vinkkejä hyvistä silmämeikinpoistoaineista, jaan sellaisia mielelläni aina silloin, kun kohdalleni sattuu hyvä tuote.

Tällä kertaa kokeilussa ei kuitenkaan ole ollut vain hyvä tuote, vaan kaikin tavoin suorastaan aivan erinomainen.

Neal's Yard Remedies luonnonmukainen silmämeikinpoistoaine ripsienpidennyksille Ostolakossa blogi Virve Vee

Sain huhtikuussa maahantuojalta blogikokeiluun Neal’s Yard Remedies Organic Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaineen, joka lupaili olevansa melkoinen tuote.

Tässä luonnonmukaisessa silmämeikinpoistoaineessa on nimittäin öljytön koostumus, mutta siitä huolimatta se lupaa poistaa paitsi vesiliukoisen, mutta myös vedenkestävän silmämeikin.

Koska tuotteen koostumus on öljytön, sopii se sekä luonnollisille ripsille että ennen kaikkea myös ripsienpidennyksille.

Eipä todellakaan tule joka päivä vastaan vedenkestävälle silmämeikille sopivaa silmämeikinpoistoainetta, jota voisi käyttää ripsienpidennyksille!

Neal's Yard Remedies luonnonmukainen silmämeikinpoistoaine ripsienpidennyksille Ostolakossa blogi Virve Vee

Olin todella utelias kokeilemaan silmämeikinpoistoainetta, sillä jostain syystä hitusen skeptinen perusluontoni epäili jälleen, voisiko öljytön luonnonkosmetiikan tuote saada vedenkestävän silmämeikin pois ongelmitta ja ilman kovaa hankausta. Yhtälö kuulosti hyvin haastavalta.

Silmämeikinpoistoaineessa on luonnostaan melko vahva tuoksu, sillä sen pääraaka-aineena on ruusuvesi.

Silmämeikinpoistoaineen vesimäisen ohut koostumus toimi hyvin vanulappuun kaadettuna ja sekä vesiliukoinen että vedenkestävä ripsiväri liukenivat silmistä helposti.

Koska tuotteen koostumus on öljytön, ei se tietenkään jätä silmänympäryksille ikävän öljyistä tunnetta.

Yksi asia, josta jopa hieman yllätyin oli tuotteen hellävaraisuus.

Tiedän, että tuote lupaili hellävaraisuutta, mutta kun silmiini sattui ainesosalistalta luonnonkosmetiikassa paljon käytetty alkoholi mietin heti, että tuotteen on pakko tuntua silmissä ja iholla.

Tämä silmämeikinpoistoaine oli kuitenkin jälleen loistava esimerkki siitä, miksi yhden ainesosan perusteella ei kannata tuomita tuotetta turhaan, sillä alkoholin kohdalla ratkaisee paljon, millaiseen tuotekoostumukseen se on formuloitu.

Vertaisinkin kosmetiikan alkoholia ruuanlaiton suolan käyttöön: se voi parantaa kokkauksen makua, vaikka itse kokkaus ei maistuisikaan suolaiselta.

Tämä silmämeikinpoistoaine siis tuntuu alkoholistaan huolimatta hellävaraiselta ja ihoa hoitavalta.

Neal's Yard Remedies luonnonmukainen silmämeikinpoistoaine ripsienpidennyksille Ostolakossa blogi Virve Vee

Yksi tärkeä juttu huomioida on kuitenkin se, että koska kyseessä on luonnonkosmetiikkatuote, ei tämä silmämeikinpoistoaine säily avattuna kuin kolme kuukautta.

Päivittäisessä käytössä se tuskin on ongelma kenellekään, mutta jos silmämeikkiä käyttää vain harvakseltaan, ei luonnonmukaisten säilöntäaineiden yhdistelmä riitä säilömään tuotetta pidempään.

(Peruskosmetiikan silmämeikinpoistoaineissa säilyvyys avattuna on tavallisesti 12 kuukautta, jolloin verkkaisemminkin tuotetta käyttävä ehtii todennäköisemmin käyttää pullon loppuun.)

Itse tykkäsin tästä luonnonmukaisesta silmämeikinpoistoaineesta todella paljon, sillä se sopii niin monelle käyttäjälle ja hoitaa hommansa erinomaisesti.

Tähän silmämeikinpoistoaineeseen kannattaa siis ehdottomasti tutustua!

*Neal’s Yard Remedies Organic Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoainetta myy Lyko.

Neal's Yard Remedies luonnonmukainen silmämeikinpoistoaine ripsienpidennyksille Ostolakossa blogi Virve Vee

Mikä silmämeikinpoistoaine on teidän suosikkinne?