Smoulder Kohl, eli kuin geelikynä

Lupailin teille pari päivää sitten postausta JT Beauty Outletista saamistani Soap & Gloryn Smoulder Kohl -silmämeikkikynistä, joiden jo mainitsinkin olevan aivan loistavia. Ja niin ne tosiaan ovatkin.


Olen kokeillut paaaaljon erilaisia silmämeikkikyniä ja tutustunut monenlaisiin koostumuksiin kovista pehmeisiin ja puuterimaisista vahamaisiin. Nämä olivat kuitenkin minulle melko erilainen kokemus.
Kynät lupailevat vedenkestävyyttä ja kukapa ei näin talven pyryjen vihdoin saavuttua kaipaisi kestäviä silmämeikkikyniä. Ja kestäviä nämä todellakin ovat! Vaikka näillä piirrellyn kädenselän vei juoksevan veden alle, ei piirtojälki siltikään levähtänyt.
Erityistä näissä on kuitenkin koostumus. En ole varmaankaan koskaan kokeillut toista näin geelimäisen tuntuista silmämeikkikynää. Kynien piirtämä jälki näyttääkin kuin geelilinerilla piirretyltä.
Blue My Mind, Aquabat, Grapevine, Cocoa Bean ja Supernoir.

 Mahdollisimman pehmeää ja kestävää jälkeä hakeville nämä kynät ovat suoranainen taivaanlahja! Koska kynät kuitenkin ovat pehmeitä, saa niitä olla teroittamassa hieman tavallista useammin, mikäli luomille tahtoo todella ohutta jälkeä. 
Rajauksen sävynä violetti Grapevine.
 Tavallisiin pehmeisiin rajailuihin nämä ovat kuitenkin aivan loistavia.
Koska kynät kulkevat kohlien eli kajalien nimellä, halusin tietysti testata, kuinka ne toimivat kajaleina (eli sisärajauksissa). Ja hyvinhän nuo toimivat siinäkin tehtävässä.
Pehmeytensä ansiosta kynillä oli hyvä piirtää sisäluomelle ja rajaus kesti niillä hyvin. Näissä kuvissa sisäluomella on käytetty sinertävää Blue My Mind -sävyä.
Smoulder Kohl -kyniä voi tilata Suomeen JT Beauty Outletin nettikaupasta (valikoimissa näyttäisi tällä hetkellä olevan kuitenkin vain mustaa).
Oletteko te sattuneet kokeilemaan Smoulder Kohleja? Mitkä te olette havainnet omassa käytössänne kestävimmiksi silmämeikkikyniksi?

5 kommenttia artikkeliin ”Smoulder Kohl, eli kuin geelikynä”

  1. Mulla on tää sama setti. Tykkään kyllä näistä muuten, mutta eivät pysy ainakaan mulla sisärajauksena (waterline?), minkä takia en ostaisi uudestaan.

    • Kiitos tästä lisäinfosta. Minulla kanssa pysyy yleensä todella huonosti sisärajaukset. Joten jätän tämän sitten vielä odottamaan. Inglot muuten paras mitä olen sisärajauksiin löytänyt.

  2. Onko nää oikeesti kestäviä. Ainoa rajaus joka minulla pysyy on estee lauderin double wear eyeliner (ja myös Goshin vanha jo poistunut eyeliner). Haluaisin sen rinnalle jonkun rajauskynän, jolla saisi vähän pehmeämpääkin jälkeä. Kaikki kokeilemani kajalit ja geelilinerit ja muut eyelinerit kuin tuo yllä oleva kuitenkin leviävät ja häipyvät rasvaisilta luomiltani, vaikka olisi pohjustajaa.
    Haluan, että meikkini pysyy koko päivän (sisärajaukselta en luonnollisestikkaan osota koko päivän kestävää pysyvyyttä, mutta siinäkin geeliliner pysyy yllättävän hyvin ja jos häipyy niin häipyy siististi.

  3. Maybellinen Master Drama kynä ostin joskus kampanja tuotteena vitosella on ihanan pehmeä ja pysyy sisärajauksessa kaikki kokeilemiani muut pehmeät liukkuvat eivät.Veikkaan , että pehmeys kynässä johtuu rasvaisuudesta ja oma ihon rasva "peseepois" siksi ei kestä. Öljy poista öljy teoria jos saisin sanoa. Se on vaan mielipiteeni.

Kommentointi on suljettu.