Parasta just nyt?

Kuinka moni suomalainen kuusitoistavuotias poika voi sanoa, että hänelle on brändätty oma tuoksu? Tai kuinka moni suomalainen ylipäätään voi sanoa noin? Eipä taida olla olemassa kuin yksi.
Meidän oma söpönkomea Robinimme on nimittäin julkaissut oman, tytöille suunnatun tuoksunsa, joka kantaa nimeä C´est La Vie.
Muutamia viikkoja sitten julkaistu tuoksu saapui minunkin kelluvalle itämerelliselle työpaikalleni viimein ja ryntäsin tietysti mielenkiinnolla pullon kimppuun. Miltä tuoksuu teinitähden tuoksu?
Sanotaanko, että yllätyin hieman, mutta positiivisella tavalla. Olin nimittäin odottanut enemmän escadamaista ja victoriassecretmäistä superkarkkista teinien tusinatuoksua, mutta tämä olikin hieman erilainen. Tuoksu oli yllättävän raikas ja vain hieman makea ja minun täytyy kyllä myöntää, että kyllä se menisi hetken iholla oltuaan sporttisesta nuoren pojan pumamaisesta tuoksustakin.
Tuoksussa on hieman sitruksisia, mandariinista ja sitruunasta tulevia makeanfreesejä sävyjä, mutta siitä löytyy myös kevyttä kukkaisuutta ja päärynän tuomaa hedelmäisyyttä. En taida olla oikeaa kohderyhmää tälle, mutta voisin hyvinkin elää tätä ympärilleen suihkivan teinitytön kanssa samassa taloudessa. (Jos se tyttö vaan muuten olisi kiltisti eikä olisi hirveä pissis.)
Robin ei itse ole kuulemma kiireidensä vuoksi ollut mukana tuoksun suunnittelussa ja valintaprosessissa, mutta hyväksytti lopputuloksen ollen siihen tyytyväinen. (Tämän te kuitenkin halusitte tietää.)
Robinin sanojen mukaan tuoksu on hyvä ja raikas ja ihan kuten elämäkin. C´est La Vie.
Oletteko te jo tuoksuttaneet Robinin hajuveden? Mitäs sanotte tällaisesta aluevaltauksesta? Jäämmekö seuraavaksi janoamaan Eau de Cheekiä? Kenen suomalaisjulkkiksen toivoisitte tekevän hajuveden?

15 kommenttia artikkeliin ”Parasta just nyt?”

 1. Mä en tykännyt tästä YHTÄÄN. Meni mun iholla ihan järkyttävän tunkkaiseksi ja savumaiseksi. Pilaantuneeksi. Huhhuh. Äää. Mutta tokihan tää teinitytöille kelpaa, tietenkin 😉 Isot oli lanseeraukset, ja jäbä jakamassa nimmareita.
  En tosin ymmärrä tuoksun nimeä. Eihän se liity robbariin mitenkään? Paremminkin sopis Anna Puulle? 😀 Plus tuo pullo on aika kamala, ihan kuin Ebaysta tilattu 0,99e maksava hökötys. Mä toivoisin, että Robin olis itte ollu suunnittelemassa tuota enemmän, näkyis jätkän persoonallisuus varmasti 100x paremmin tuossa tuoksussa.

  Vastaa
 2. Tässä on vain se yksi mutta, että 'Ce'st La Vie' niminen tuoksu on jo olemassa. On ollut jo yli 20 vuotta. Merkin nimi on Christian Lacroix.
  Kuinka yleisiä nuo päällekkäiset nimet eri brändien kanssa kosmetiikkamaailmassa ovat – johtavatko ne koskaan oikeusjutun tasolle?

  Vastaa
  • Tarkennetaan vielä: siis se Christian Lacroixin muotitalon vuonna 1990 lanseeraama C'est La Vie-tuoksu on lakkautettu (sensijaan saman putiikin C'est la Fete-tuoksua saa yleisesti tavarataloista ja kemppareista, suosittelen kokeilemaan!), mutta tarkoittaako se sitä, että nimi on vapaata riistaa toiselle valmistajalle ja kuka tahansa voi nimetä uutuustuoksunsa sillä nimekkeellä? ihmetyttää, kun en noita kiemuroita niin tunne…

   Vastaa
  • Kiitos tästä tuoksuinfosta! 🙂
   Muutamia tuoksuja kulkee tosiaan samalla nimellä, eli esim. Angel löytyy niin Victoria's Secretiltä kuin Mugleriltakin. Muutamien muidenkin tuoksujen kanssa olen törmännyt samaan, eli ilmeisen vapaata riistaa nuo vähemmän uniikit tuoksujen nimet sitten…?

   Vastaa
 3. Mulla vaan pisti silmään tuo ettei tyyppi itse ole osallistunut kiireidensä vuoksi tuoksun suunnitteluun. Jos omalla nimellä aletaan myymään tuoksua, niin kyllä sitten pitäisi osallistua hommaan muulloinkin kuin loppuvaiheessa. Pöh sanon minä. Tosin, mä en kuulu Robinia fanittavien ikäluokkaan eli olen sinällään jäävi, varmasti monelle fanittavalle tytölle tämä myy kuin häkä.

  Vastaa
  • Taitaa olla varsin yleistä tuo, harvoin tähdet itse muuta kuin hyväksyvät homman. Taustalla on aina kuitenkin joku suurempi tuoksutalo ja firma, jotka tietävät, mikä on nyt myyvää ja millä kannattaa mennä.

   Vastaa
 4. Tuli vähän sama fiilis kuin yllä kommentoineelle Novalle, voi Robba… 😀 Kävin ihan uteliaisuuttani tuota suihkimassa, oli alussa iholla pelottavankin kiva mutta muuttui lopulta savuiseksi ja tunkkaiseksi. Haisi myös kurkulle lopulta, savukurkulle eli saunovalle kurkulle.

  Koska tulee Cheek- tuoksu _D?

  Vastaa
 5. Kuulostaa mielenkiintoiselta, ja tulee mieleen Justin Bieber ja hänen tuoksunsa siitä, että Robinillakin on nyt oma tuoksu. Pitääpä mennä nuuhkimaan! 🙂

  Vastaa
 6. IHan hauska nähdä että joku suomijulkkis tekee oman tuoksunsa! Robin vaikuttaa minusta muutenkin hyvältä roolimallilta nuorille ja hänessä on potentiaalia kansainväliseksikin tähdeksi, mahdollisesti.. Ja tuo on varmasti loistava joululahja tytöille 😀

  Vastaa
 7. Olisi hauska nähdä millaisen tuoksun tekisi esim. Cheek, Jenni Vartiainen, Chisu, Anna Abreu.

  Vastaa

Jätä kommentti