Garnier BB Cream

Garnierin BB Cream (hinta noin 12,90€) on yksi suosituimmista postaustoiveista blogissani, joten nyt minäkin ajattelin vihdoin jutustella siitä parin sanan verran.

Tuotteen luvataan kosteuttavan, suojaavan auringolta, heleyttävän ihoa sekä häivyttävän väsymyksen merkkejä, juonteita, epäpuhtauksia, punoitusta ja finnejä. Tuote on kuulemma uuden sukulpolven all-in-one teknologiaan perustuva tuote, joka sekä hoitaa että peittä.

Stop stop stop!

Tuohan oli suora kuvaus sävyttävästä päivävoiteesta, jollaisia markkinoilla on ollut myynnissä jo ties kuinka kauan! Mitä tässä nyt sitten on erona niihin?

No, käytännössä ei mitään. Garnierin BB Cream on ehkä hieman peittävempi koostumukseltaan kuin useammat sävyttävät päivävoiteet, mutta sisältönsä ja toimivuutensa puolesta tämä on aivan tavalliseen sävyttävään päivävoiteeseen rinnastettavissa oleva tuote.

Ja ai että, kuinka minä sitten inhoankaan sitä, kuinka L’oreal (jolle Garnier kuuluu) aina merkkien etunenässä vetää maton alta ”oikeilta” tuotteilta ja tekee niistä tunnettuja lanseeraamalla omia versioitaan, joista puuttuu se alkuperäinen idea ja jotka vaan sotkevat kuluttajien päät!

L’oreal teki tämän viimeksi ratsastamalla mineraalimeikkitrendin allonharjalla ja pilasi mineraalimeikkien idean tuomalla myyntiin mineraalimeikkiä muistuttavan, mineraalisekoitteisen tuotteen, johon oli kuitenkin sekoitettu kaikkea mahdollista mukaan sillä lopputuloksella, että ihmiset luulivat markkinointihulabaloon vuoksi mineraalimeikin tarkoittavan lähes samaa kuin tuon tuotteen, jolla ei loppujen lopuksi ollut mitään tekemistä oikean mineraalimeikin kanssa.

Tuotteen helposti liian paksu ja kuiva kuiva koostumus yhdistettynä ihoa raapivaan mukana tulevaan ”kabukisiveltimeen” eivät todellakaan olleet sitä, mitä oikeat mineraalimeikit ja kabusiveltimet edustivat, mutta olivat nyt muuttuneet siksi, millaisiksi kuluttajat mineraalimeikkejä (ja kabukeja) luulivat eivätkä kuluttajat edelleenkään useinmiten tiedosta ”mineraalimeikkien” ja mineraalimeikkien eroa ja luulevat ainoastaan, että kaikki tuotteet, joihin on sekoitettu mineraaleja ovat iholle hyvää tekeviä tuotteita.

Ja nyt tämä pirun firma tekee taas samaa.

Tällä kertaa pilataan tosiaan BB-voiteiden idea.

Mikä se oikea idea sitten on?

BB-voiteet eli Blemish Balm (tai Blemish Base tai Beblesh Balm) on eri asia kuin sävyttävä päivävoide. Se tasoittaa ihon sävyä ja peittääkin ehkä jopa hieman sävyttävää päivävoidetta paremmin, mutta ne on nimenomaan tehty hoitamaan ihoa. Toki sävyttävät päivävoiteetkin hoitavat ihoa kosteuttamalla sitä, mutta BB creamit on tehty korjaamaan ihoa ja häivyttämään arpia, aknearpia, tasoittamaan ihon sävyä sekä rauhoittamaan sitä. Joidenkin väitetään myös vaalentavan ihoa. BB-voiteet onkin kehitetty alunperin Saksassa kasvojen ihon laserhoidoissa käyneiden potilaiden ihojen hoitoon.

BB Creamit ovat nykyään erityisen suosittuja Aasian markkinoilla, joissa tasaisen vaalea ja heleä iho on suuresti ihannoitu asia.

BB Creameista voi lukea tarkemmin esimerkiksi Wikipediasta, jonka artikkelissa onkin mainittu muutama ”oikeita” BB creameja valmistava merkki. Länsimaisilla markkinoilla omat BB-Creaminsa ovat lanseeranneet jo paitsi Garnier myös ainakin L’oreal, Dior, Estee Lauder, Clinique sekä Bootsin oma merkki 17, mutta yleensä vain ne aasialaiset versiot ovat ”aidoimpia”.
Garnier BB Cream INCI.

Oli tänä Garnier sitten oikea BB Cream tai ei, mutta haluatte silti varmasti kuulla tästä kuitenkin muutaman sanan?

Garnierin BB Cream on tosiaan koostumukseltaan tavallista sävyttävää päivävoidetta peittävämpi ja hieman lähempänä meikkivoidetta. Se tasoittaa ihon sävyä hyvin ja jättää ihon heleäksi, mutta hieman rasvaisen tuntuiseksi ja voikin vaatia vielä puuterin päälleen, mikäli lopputuloksen tahtoo kestävän hieman kauemmin. Tuotetta voi käyttää yksinään (normaalista rasvaisemmalla iholla) tai kosteusvoiteen päällä (normaalista kuivemmalla iholla), kuten itse tällä hetkellä teen.
Vasemmalla tuote levitettynä, oikealla levittämättä.

Itselläni on sävy 02 Light, joka on vaaleahko, muttei aivan vaalea. Sävy menee kyllä iholleni antaen pientä sävyä, muttei jää luonnottoman tummaksi. Voin käyttää tämän, mutta ehkä tämä sopii kesäaikaan vielä paremmin.

Minusta tuote on kätevä niille kuivaihoisille, joilla meikkivoiteet tuntuvat helposti liian kuivilta. Mikäli iho ei tarvitse kauttaaltaan kuin pientä tasoitusta sävyynsä, on tuote oikein hyvä valinta.

Itse käytän tätä mielelläni nyt, kun ihoni on kuiva Roaccutan-kuurin seurauksena enkä voi levittää sille paksua pakkelia, mutta kaipaan silti tasoitusta iholleni. Näppyjen päällä käytän tämän kanssa vielä erillistä peiteainetta ja viimeistelen pinnan sipaisemalla iholleni irtopuuteria ja Cliniquen Almost Powder Makeupia.

Tykkään siis tuotteesta, mutta ei tämä ole oikeaa BB Creamia nähnytkään.

Hyvä kirjoitus tuotteesta löytyy esimerkiksi Sannin Karkkipäivä-blogista. Samasta blogista löytyy myös juttu siitä alkuperäisestä BB-voiteesta.

Oletteko te kokeilleet tätä?

Ja ketä muuta ärsyttää tmä L’orealin harrastama ”tuotteiden pilaaminen”?

Tuote on saatu blogin kautta L’orealilta.

36 kommenttia artikkeliin ”Garnier BB Cream”

 1. Ite testasin tota bb-voidetta ja se oli kyllä iholla todella hyvää ja teki ihon kauniin ja hyvän näköseks MUTTA… Seuraavana päivänä mun naama oli ainakin ihan täynnä pientä näppyä ja ihottumaa 🙁 Ikinä mistään tuotteesta ei oo mitään tullu paitsi tuosta :/

  Mulla olisi koru arvonta blogissani jos kiinnostaa osallistua! 🙂

  http://lifeofmima.blogspot.com/

  • se aiheuttaa pod-ihottumaan. itse sain tämän ihottuman garnierin bb-voiteesta ja siihen ei auttanut muu kuin kahden kuukauden vahva antibioottikuuri sisäisesti ja ulkoisesti… en käytä siis enäää ikinä!!

 2. meinasin silloin ostaa tuon voiteen kun se mainos alkoi pyöriä telkkarista, yritin etsiä sitä parista kaupasta mut se vaaleampi sävy oli loppu. nonii ja onneksi oli 🙂

  hei voisitko vastata siihen että onko ok sekoittaa kosteusvoidetta ja meikkivoidetta sekaisin ja lätkäistä naamaan?

 3. Mielestäni tämä Garnierin bb-voide on oikein oiva tuote, sopii hyvin meikkivoiteen alle tuomaan heleyttä ja tosiaan tekee tehtävänsä eli tasoittaa ihon sävyä. Enää ei tarvitse käyttää peitepuikkoa meikkivoiteen alla. Tykkään! Toimii paljon paremmin kuin esim. Lumenen sävyttävä päivävoide.

 4. Kokeilin itsekin kyseistä "BB-voidetta" lehden välissä tulleella näytteellä. Voide oli omallenikin iholleni hieman liian tumma (taisi olla kuitenkin Light-sävyä), mutta kosteutti paremmin kuin normaali meikkivoide. Itse kuivaihoisena tykkäsin voiteen tuomasa heleydestä iholla, eikä puuteriakaan tarvinut. Voisin ostaa kesäksi, vaikka Garnier ei mitenkään lempimerkkeihini kuulukaan – minua epäilyttää kosmetiikkajätti L'orearin toiminta siinä määrin että en käytä sitä ollenkaan ja Garnieriakin vain sautnnaisesti. Eettistä pähkäilyä aiheuttaa kuitenkin se, että myös The Body Shop on kyseisen korporaation tytäryhtiö .. 😀

 5. Minua ainakin häiritsi kamalasti kun näin tuon tökötin mainoksen ensi kertaa se, että mainoksessa ei tehty selväksi mikä virka tuolla tuotteella on! Ja heti seuraava ajatus oli että on "vähän" tyhmää antaa nimi tuotteelle, jolla myös eräs tosi-TV ohjelma tunnetaan. Mainoksesta jäi jotenkin sellainen mielikuva että kysymyksessä on nuorille (=teineille) suunnattu tuote, josta tälläiselle ensimmäisiä ryppyjä kauhulla odottavalle plus kaksvitoselle ei ole mitään iloa…

 6. Jepsis, minulta löytyy tämä Light-sävyisenä ja olen tykännyt kovasti. Kosteusvoidetta joudun alle laittamaan, mutta en tarvitse erillistä puuteria päälle.

  Sellainen hölmö kyssäri mulla olisi, että jos käyttää tummien silmänalusten peittämiseen Diorin Nude Concealeria, niin kannattaako se laittaa tän ko. BB-creamin alle vai päälle?

 7. Anteeksi, oon ärsyttävä ja käytän tilaisuutta hyväkseni pyytääkseni apua, enkä kommentoi itse aihetta ollenkaan! Anteeksi!
  Mutta kun mutta kun: talvilomalla risteily edessä, ja hyvä päivävoide olisi ostoslistalla. Tähän saakka olen käyttänyt Cliniquen super defence (?) -voidetta, siis sitä jossa on sk 25. Huomasin tuolla jostain aiemmasta postauksestasi, että itse epäilit kyseisen tuotteen suojakertoimen häviävän ajan mittaan purkista. Onko näin?
  Minä vaan tyhmänä olen luottanut siihen, että paha aurinko pysyy näillä konstein kaukana.

  Suuri kosmetiikkaguru, onko jollain sarjalla normaalille (kosmetologi arvioi näin, itse luulin olevani kuiva/herkkä) iholle sopiva, reippaan aurinkosuojan sisältävä päivävoide, joka olisi vieläpä tuubissa?! Hygienia-hysteerikkona olen kanssasi yhtä mieltä siitä, että voisivat purkittaa tahnansa mieluummin ruutattaviin kuin kaavittaviin säilöihin…

 8. Itse olen käyttänyt Skin79:n bb-creamia ja se todella on auttanut näppylöiden parantumiseen ja pitänyt talvisin kuivan korppuset poskeni kosteutettuna. Alkuperäinen tuote toimii loistavasti ja on muutenkin erilainen koostumukseltaan kuin meikkivoiteet tai päivävoiteet. En aio vaihtaa sitä mihinkään juuri markkinoille tulleeseen tuotteeseen, koska en usko, että ne todella olisivat sen alkuperäisen väärtejä.

 9. täällä ilmottautuu yks, joka on samaa mieltä tuosta L'oreal-hommasta! Olin ihan tajuttoman innoissani tuosta ekasta Suomeen tuodusta BB-voiteesta mutta kappas vaan, se oliki vaa joku halpa kopio joten se siitä sitten…

 10. Minua ärsyttää! Ja siksi käynkin sisäistä moraalista kamppailua, että ostaako tämä vai ollako ostamatta. Olen nimittäin käyttänyt tätä muutaman näytepakkauksen verran, ja todennut sen varsin käyttökelpoiseksi meikittömien päivien meikiksi. Tottakai mielummin kokeilisin "oikeaa" BB-voidetta, mutta opiskelijabudjetti ei valitettavasti aivan veny yli 50€ maksaviin putkiloihin…

 11. Mulla on itellä sellainen iho että pahoja finnejä löytyy välillä ja välillä on sitten vähän parempi tilanne. Silloin kun tilanne on hyvä niin käytän tätä voidetta, tuli markkinoille tänne enkkuihin viime vuoden puolella. Itellä on käytössä kans tuo sävy light, mutta koska olen kalkkilaivan kapteeni niin toi toimii mulla itseruskettavana. Jos iho on hyvässä kunnossa niin tää on ihan mahtava tuote koska ainakin mulle se antaa ihanan luonnollisen ja terveennäköisen ihon. Mutta tosiaan jos iho kaipaa kunnon peittämistä niin ei tästä ole hyötyä lainkaan 🙁

 12. Mikä olisi hyvä meikkivoide tai vastaava lämpimään maahan mentäessä? Ollaan thaimaahan menossa ja haluaisin jonkun voiteen millä saisi vähän ihon väriä tasoitettua, mutta mikä olisi kevyempää kuin meikkivoide? Tiedätkö sopisiko esimerkiksi tuo Garnier tai olisiko joku sävyttävä päivävoide parempi :)?

 13. Sain tästä pari näytettä lehtien välissä, ja tykästyin. Kiinnostaisi kuitenkin tämän innoittamana kokeilla niitä oikeita värillisiä päivävoiteita, joista ei pahemmin kokemusta ole. Osaatko sanoa mikä tuote olisi ominaisuuksiltaan lähellä tätä Garnierin BB-voidetta, siis melko peittävä?

 14. Kuulostaapa hämärältä tuotteelta. Itse olen käyttänyt lähes pelkästään BB-voiteita (Skin79, Skinfood) jo useamman vuoden ajan, ehdoton meikkipohjasuosikkini! Pihiyttäni en kyllä ole mineraalimeikkeihin ikinä raaskinut sijoittaa, pitäisi varmaan.

  Mutta vaikka BB-voiteiden pääasiallinen tehtävä olisikin ihon hoitaminen, niin minusta ne kyllä peittävät ihon epätasaisuuksiakin paremmin kuin monet meikkivoiteet. Silti ah niin luonnollisella lopputuloksella! 🙂

  Loppuun vielä pieni kysymys: Mikä avuksi kun liikkuvalle luomelle tai luomivakoon ilmestyy kuivia alueita? Silmänympärysvoidettahan ei saisi liikkuvalle luomelle laittaa, joten mikä avuksi?

 15. Sain lääkäriltä Roacuttan kuurin, ja ihoni kuivaa ja hilseilee todella ikävästi. Voisitko suositella jotain kosteusvoidetta päiväkäyttöön, joka ei tukkisi ihoa?

 16. En ole edelleenkään kiinnostunut tosta Garnierin BB-voiteesta. Mulla on ollut nyt 2-3 vuotta käytössä BRTC Blemish Recover Balm, joten olen aika varma, että tämä Garnierin uutuus olisi tältä pohjalta suuri pettymys.

  Mintulle tuossa ylempänä tiedoksi, että Avène Soothing Eye Contour Cream sopii käytettäväksi myös silmäluomille.

 17. Mua ärsyttää tämä tuote ihan suunnattomasti myös.. Mä olen tuota käyttänyt muutaman kerran, mutta se ei vaan oikein pelitä. Siinä, missa kokeilemani Misshan ja Dr Jartin BB voiteet jättää kuulaan (mun makuun vähän liiankin kuulaan pinnan toisinaan) tämä Garnier saa nassun näyttämään sitlä kuin olisin sivellyt siihen margariinia..

 18. Itse olen käyttänyt ko. voidetta meikkivoiteen tilalla ja olen ollut kyllä tosi tyytyväinen. Varsinkin kiireisiä aamuina ja meikittöminä päivinä tuote toimii hyvin. 🙂

  Oletko muuten kokeillut Lumenen Arctic Aqua 2 in 1 Kosteuttava ja Tasoittava Tehohoitoa? Kiinnostaisi kuulla tästä kommentteja, koska olet aikaisempia Arctic Aqua-tuotteita kehunut.

  -Kinuski

 19. Kokeilin minäkin tuota Garnierin bb-voidetta, kun sitä oli näyte Me Naisten välissä. Toimi ihmeen hyvin mun talvikuivalla iholla, enkä tarvinnut mitään puuteria päälle. MUTTA! En silti aio sitä ostaa, koska jotenkin mua häiritsee juuri se, että tuollaista tavallista sävyttävää päivävoidetta myydään 'väärällä nimellä', koska se ei tosiaankaan ole bb-voidetta!! 🙁 On ehkä lapsellista, mutta näin mä päätin.
  Garnier on kumma firma. Sen shampoot ja hoitoaineet ei muuten sovi mun hiuksille yhtään, enkä oikein ole kosmetiikkamielessäkään siihen kauheasti luottanut. Mikähän siinä on..

 20. Myös minua ärsyttää suuresti tämä L'Orealin harhaanjohtava mainostus. Ikävää on myös se, että näihin harhaanjohtaviin tuotenimiin ja mainostustapoihin ei puututa tai ei voida puuttua (paitsi kuluttajat jättämällä ostamatta).
  Valitettavan moni kuluttaja ei selvitä (ei tiedä, että pitäisi selvittää) mitä tuotteet oikeasti ovat ja pettyvät kun eivät saa sitä mitä ovat luulleet saavansa. Esim. sävyttävä päivävoide = sävyttävä päivävoide, mihin siitä pääsisi?

 21. Mun ylikuivalle iholle Garnierin "bb-voide" oli kyllä nappiosuma! Sain näytteen Cosmon välissä ja tykästyin tosi paljon. Peittää vähäsen muttei liikaa, eli mun melko virheettömälle iholle tuo kaivattua tasoitusta. Liian usein meikkivoiteet tuntuvat turhan raskailta ja hankalilta kuivalla iholla. Haluaisin kovasti ostaa tuotteen, mutta ärsyttää suunnattomasti juuri tuo markkinointi bb-voiteena. Sen takia muakin kiinnostais tietää, onko jotain vastaavanlaisia, reilummin peittäviä sävyttäviä päivävoiteita olemassa ja millä merkeillä? Ei ole tätä aikasemmin mitään kokemusta moisista. Kiitos ja kumarrus 😀

 22. Mulle tää BB ei ollut tarpeeksi peittävä, eikä tosiaan peittänyt punoitusta ym. riittävän hyvin. Olin aika pettynyt. Kesällä ehkä menee, mutta talvi-iholle nou nou. Onneksi ei ollut kovin kallis…

 23. Itse olen pitänyt Garnierin voiteesta todella paljon. Olen pitkään miettinyt "oikean" BB -voiteen tilaamista eBaysta, mutta pelottaa, kun niissä jokaisessa lupaillaan juurikin sitä ihon valkaisua, sitä kun ei tämä suomalaisiho kaipaa yhtään 😀

 24. Annmari, tuosta voiteiden sekoituksesta sen verran, että esim. itse teen sitä silloin tällöin, olen tehnyt jo vuosikausia. En näe mitään syytä miksi niin ei voisi tehdä.

  Minulle 02-sävy on niin tumma etten voi sitä käyttää. Värillisenä kosteusvoiteena tämä on oikein oiva tuote mutta ei minustakaan ansaitse BB-nimitystä. Veikkaan, että L'Oreal tuo markkinoille sävyn 01, kenties jopa 00 jossain vaiheessa; saavat kivasti myyntiä. Varmasti moni joille 02 on liian tumma ovat tykästyneet tähän ja haluaisivat käyttää jos vaan oikea sävy löytyisi.

  L'Oreal pilasi minulta The Body Shopin. Käytin ennen paljonkin TBS:n tuotteita mutta kun se myytiin L'Orealille en ole juurikaan TBS:n tuotteita ostanut. ;-( Syynä on, että en pidä L'Orealista enkä heidän tavastaan tehdä bisnestä jne. Mikä ei tokikaan tarkoita ettenkö käyttäisi lainkaan heidän tuotteitaan. Yritän kuitenkin käyttää niitä mahdollisimman vähän.

 25. Myös minua ärsyttää suuresti harhaanjohtava mainostus. Jos ko.putiikin monen muunkin tuotteen kohdalla. Eritoten se True match minerals, vai mikä olikaan, minkä joskus teininä menin hankkimaan…

  Lisäksi ärsyttää se, että mainos (ja moni muukin, mutta tämä eritoten) on selkeästi suunnattu teineille/nuorille tytöille, jotka eivät välttämättä käytä omia rahojaan ja hassahtavat ehkä helpommin…
  Minua ärsytti myös, ihan samoin, kuin Perliittiä ylempänä, ne seikat, ettei mainoksessa kerrota mikä tuote oikeastaan on kyseessä ja juurikin tuo BB, joka edelleen ehkä varsinkin nuoremmassa kohdeyleisössä aiheuttaa muunkilaisia assosiaatioita.

  En ole kokeillut, enkä aio kokeilla, koska en tee sävyttävällä päivävoiteella mitään. Tykkään läträtä kuivaan nassuuni kunnon rasvoja meikata kunnon tuotteilla. bareMinerals, THE mineraalimeikki.

  Oikeastaan olen ihastunut Garnierilta vain kahteen tuotteeseen. Hydralockiin ja niihin deodorantteihin.
  -vanilla

 26. Minäkin kokeilin tuota voidetta lehtien välissä tulleista näytteistä ja ei se tosiaan ole sävyttävää päivävoidetta kummemmpi. Sävyttäväksi päivävoiteeksi ihan ok tuote kyllä, mutta minäkin sain tästä näppyjä ja punoitusta!

  En yleensä saa juuri mistään tököteistä reaktioita, saatika näppyjä, mutta tästä tuli. Ihmettelin alkuun kovasti, mikä oli syynä kunnes tajusin että ainoa uusi tuote käytössä oli tämä Garnier BB =/.

 27. sain tämän garnierin voiteen ilmaiseksi, ja minulla se on toiminut arkimeikkinä vallan hyvin. Olen 33-vuotias, ihoni on rutikuiva ja herkkä punoittamaan. peittää hyvin punoituksen, puuteria tosin vaatii päälle. kestävyys ei ole hyvä, juhla tms. parempaan meikkiin en käytä, mutta ns.kauppareissumeikiksi hyvä. myös lähes 60-vuotias äitini rakastaa tätä, käy hänen couperosaiholle ja äitini jopa kehui olevan parempaa kuin joe blasco.

 28. Kuten eräs lukija tuolla ylempänä mainitsi, itsekin kyseisen tuotteen mainoksen tullessa telkkariin mietin, että mitä toi BB-tarkoittaa. Yhdistin sen heti tähän kaikkien tuntemaan tosi tv-ohjelmaan:D Olisi tosiaan ollut kiva, että Loreal olisi suorittanut vähän selkeämpää markkinointia.

  Päätin kuitenkin testata tuotetta, ikuinen mainonnanorja kun olen:D Ja olen kyllä pitänyt voiteesta. Käytän sitä meikkivoiteen alla tasoittaakseni ihoa ja joskus salilla ihan pelkästään, jotta ei tarvitsisi ihan naturellina punoittavana ja näppysenä siellä heilua:)

 29. ei toiminut minulla, vaalein sävykin on liian tumma ja iho ei tykännyt tuotteesta yhtään, ärsyyntyi. Ihoni on hyvässä kunnossa, enkä tarvitse suurta peittävyyttä, mutta tämä oli kyllä kökkelis tuote.

  aune

 30. Testasin juuri L'Orealin Nude Magique BB-voidetta, jonka tilasin feeluniquesta, maksoi n.15 euroa. Tilasin tummemman sävyn, koska olen ollut pariinkin otteeseen talven aikana reissussa ja ruskettunut. Poskilta ihoni on kuiva ja couperosaa on ajoittain. Voiteen sävy tuubista otettuna muistutti lähinnä savea :S mutta levittyi tosi hyvin, alle olin laittanut pari tippaa öljyä. Vähän ajan kuluttua katsoin kuvaani peilistä, ja olin oikein yllättynyt, miten hyvin voide peitti, iho tuntui ihanan samettiselta eikä otsakaan kiillellyt, vaikkei alla ollut edes primeria. Tuntuu lupaavalta siis ehkä parempi kuin tuo Garnier?

 31. Mitä peitevoidetta olet/te käyttänyt BB-creamin kanssa? Itse tykkään BB:stä tosi paljon, mutta tuntuu, että nykyinen peitevoide ei oikein matchaa sen kanssa.

 32. Itselläni on normaali/jopa näillä keleillä pintakuiva iho, mutta silti tämä versio tuntuu jotenkin rasvaiselta naamalla. Muutoman kerran käyttänyt vaan, siellä se tuubi lojuu. Tuntuu, että ei imeydy kunnolla. Toki voi vaikuttaa se, etten käytä kovin usein meikkivoiteita muutenkaan.. Mutta sain just näytepaketin tätä samaa rasvoittuvalle iholle tarkoitettuna, se taasen kuivaa nopeasti ja on miellyttävä käyttää, harkitsen ihan ostoa.

  Totta tuo mitä Lorealin mineraalimeikkien ideavarkaudesta kirjoitit, joskin voin silti tunnustaa, että olen ko. tuotetta vuosia käyttänyt :–D Olisipa ihan marketeissa enemmän vaihtoehtoja/nimenomaan niitä aitoja mineraalimeikkejä..

Kommentointi on suljettu.