Näillä on hyvä vetää pohjat

Minulla on ollut hyvin, hyvin vähän kokemuksia Oriflamen meikeistä, mutta sain niitä jonkun aikaa sitten käsiini merkin PR-toimiston kautta ja minulla on ollut ilo tehdä niiden kanssa tuttavuutta viimeaikoina
On ollut ilo huomata, kuinka paljon merkiltä löytyy sellaisia kivoja ja erityisesti kohtuuhintaisia tuotteita, joista minulla ei ole ollut aavistustakaan. Tämä tietysti johtuu siitä, että olen kuvitellut merkin meikkin ostamisen olevan jotenkin hankalaa ja sujuvan vain merkin omien konsulttien kautta. Onneksi tuotteita voi tilata nykyään suoraan merkin nettisivuiltakin, joten ainakin itselläni kynnys niiden hankkimiseen laski huomattavasti.
Yksi hauska tuoteperhe, jonka kanssa olen päässyt tekemään tuttavuutta ovat olleet merkin The One Colour Impact -voideluomivärit.
Beige Pearl, Rose Gold, Shimmering Steel ja Petroleum Shine.
Voideluomivärit ovat minusta hauskoja tuotteita, sillä niitä voi käyttää yksinään, tuomaan lisäefektejä vanhoille puuterimaisille luomiväreille niiden alla käytettynä tai ihan vaan parantamaan silmämeikin kestoa pohjustamalla luomet niillä.
Nämä voidemaiset luomivärit tuntuvat viileähkön voidemaisilta luomille levittäessä, mutta muuttuvat lähes vaahtomaisen puuterisen tuntuisiksi luomilla. 
Beige Pearl.
Itse koen, että ne on helpointa levittää luomille sormin, sillä sormenpäällä on helpointa saada tasaisin lopputulos.
Beige Pearl sävy on kaunis läpikuultava shimmerinen kultabeige, jota voi käyttää yksinään koko luomella tuomassa silmiin valoa ja pilkettä tai pelkästään kulmaluulla tuomassa välitöntä virkistystä silmille. Itse olen kuitenkin pitänyt siitä kaikkein eniten minkä tahansa väristen puuterimaisten luomivärin pohjustajana.
Shimmering Steel.
Voidemaisilla luomiväreillä on myös näppärää tehdä silmiin pehmeitä ja utuisia rajauksia.

 
Itse käytin tässä meikissä pehmeänharmaata Shimmering Steel -voideluomiväriä utuisenpehmeinä rajauksina ohuella rajaussiveltimellä levitettynä. Luomivärien pohjalla on käytetty Beige Pearl -sävyä, jonka päälle olen levittänyt puuterimaista luomiväriä.
Petroleum Shine.
Tummat sävyt ovat todella monikäyttöisiä, sillä niitä voi käyttää luomilla joko ohuempina sipaisuina, tarkempina rajauksina tai intensiivisemmin kerrostettuina. Lisäksi niistä saa erinomaisen keston silmämeikille tuovan pohjustuksen.
Beige Pearl, Rose Gold, Shimmering Steel ja Petroleum Shine.
 Pidän itse tällaisista voidemaisista ja monikäyttöisistä luomiväreistä niin kovasti, etten enää edes osta varsinaisia luomivärinpohjustajia vaan käytän niitä (ja Natural Coden luomivärikyniä) jatkuvasti luomivärinpohjustajinani. Luomeni rasvoittuvat helposti eivätkä silmämeikit pysy niillä ilman pohjustajaa viittäkään minuutia katoamatta luomivakoon (ja huonollakin pohjustajalla tuskin puolta tuntiakaan), mutta näiden kanssa silmämeikki pysyy loistavasti paikoillaan koko päivän.
 
Rose Gold
 Oletteko te sattuneet kokeilemaan Oriflamen voidemaisia luomivärejä? Käytättekö ylipäätänsä voidemaisia luomivärejä?
Oriflamen tuotteita voi tilata itselleen merkin suomalaisilta kotisivuilta.

2 kommenttia artikkeliin ”Näillä on hyvä vetää pohjat”

  1. Ihania sävyjä! Ootko kokeillut tehdä näillä sisärajauksia, pysyisivätköhän hyvin? 🙂

Kommentointi on suljettu.