Testissä eteläkorealainen hittinaamio: Rubber Mask

Blogiani viimeisen puolen vuoden aikana seuranneille ei ole varmasti voinut jäädä epäselväksi, että olen aivan hurahtanut aasialaiseen kosmetiikkaan. Tutkin innolla varsinkin Etelä-Koreassa ja Japanissa valloillaan olevia villityksiä ja paitsi että kannoin kesällä kotiin melkoisen määrän japanilaista kosmetiikkaa, ilahdutan itseäni silloin tällöin pienen pienillä eBay-täydennyksillä.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Yksi aivan mielettömän kiinnostava tuotetyyppi, joka minun oli pakko saada kokeiluun oli Etelä-Koreassa valloillaan olevan ”rubber mask” -trendi. Kuten tiedätte, olen totaalisen hurahtanut kangasnaamioihin, mutta eteläkorealaiset levittelevät kasvoilleen jo paljon trendikkäämpää tavaraa.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Tilasin eBaysta kokeiluun eteläkorealaisen Etude Housen Fresh Cup Modeling Mask -kasvonaamion Srawberry Smoothie -version. Modeling maskit eli rubber maskit ovat jauhemaisia naamioita, jotka sekoitetaan veden kanssa kasvoille välittömästi levitettäväksi tahnaksi, joka kuivuu iholle kuin kumimaiseksi muotiksi.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Näitäkin naamioita löytyy erilaisilla vaikutuksilla ja itselleni päätynyt mansikkanaamio lupaili ihoa kosteuttavaa ja kirkastavaa vaikutusta.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Purkki sisälsi mansikkaisen tuoksuista jauhetta sekä naamion sekoitukseen ja levitykseen tarkoitetun spaattelin. Purkkiin kaadetaan kraanavettä vettä sen reunassa ilmoitettuun viivaan asti ja jauhe sekoitetaan veden kanssa kasvoille levitettäväksi tahnaksi.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Olin halunnut kokeilla tämän tyyppistä kasvonaamiota jo vuosia! Naamio oli hauskaa levittää kasvoille spaattelilla ja olo oli kuin (huonolla) kondiittorilla kuorrutusta iholle vedellessä.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Annoin naamion kuivua ihollani noin vartin, minkä aikana se muuttui kumisen joustavaksi ja kiinteäksi. Siitä ei tullut savimaisen kova ja mureneva vaan nimenomaan kimmoisa – joskaan ei niin kimmoisa, etteikö se olisi irrottaessa hieman murtunut.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Naamio oli vaivatonta irroittaa kasvoilta, sillä se ei tarttunut iholle samalla lailla kuin peel off -naamiot tarttuvat. Pieni kasvojen vääntely sai sen kohoamaan irti iholta helposti ja onnistuin saamaan sen pois yhtenä (tosin hieman repaleisena) kappaleena.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Naamion olla oltiin kehotettu käyttämään hoitonestettä sen vaikutuksen tehostamiseksi ja teinkin niin. Naamion teho perustuu paitsi hoitaviin ainesosiin myös siihen, että se muodostaa ihon pinnalle mukavasti muhittelevan kalvon, joka ei päästä tehoaineia haihtumaan iholta ja tehostaa siksi niiden imeytymistä. Ihosta tulikin ihanan pehmeä ja kosteutettu, raikkaan tuntuinen sekä heleän näköinen naamion vaikutuksesta.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Pidin naamiosta kovasti ja oli mukavaa päästä vihdoin kokeilemaan tällaista uteliaisuusnystyröitäni jo vuosia kutkutellutta ja varsinkin Etelä-Koreassa trendikästä naamiotyyppiä. En kokenut tätä niin erityisenä tuotteena, että lähtisin heti tilailemaan vastaavia hulluna lisää, mutta voi toki olla, että vielä joskus kokeilen jonkun muun merkin samantyyppistä tuotetta.

Maksoin itse naamiosta postikuluineen eBayssa n. 4,50 euroa ja tilasin sen yhdeltä omista lempparimyyjistäni, jonka valikoimista löytyy vaikka kuinka paljon muutakin ihanaa aasialaista kosmetiikkaa.

Etude House Fresh Cup Modeling Mask

Onko joku muu kokeillut tämän tyyppistä kasvonaamiota? Tai tekisikö mieli kokeilla?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!