Kirkastusta hiuksille – Bumble and Bumble Let It Shine Shampoo

*Sis. mainoslinkin

Olen varsin onnekas kosmetiikka-addikti, sillä työni ansiosta pääsen runsaasti tekemisiin sellaisten tuotemerkkien kanssa, jotka ilman sitä jäisivät minulle helposti hieman tuntemattomiksi.

Bumble and bumble Let it Shine

Yksi tällainen minua erittäin paljon kiinnostanut, mutta silti aiemmin varsin vähälle tutustumiselle jäänyt tuotemerkki on ollut Bumble and bumble. Kaikki huumoria, leikkisyyttä ja nokkelaa sanailua kylvävät tuotemerkit vetoavat minuun aina suunnattomasti, sillä minusta kosmetiikan ei tarvitse olla turhan vakavaa ja annan täyden respectin niille, joilla on rohkeutta lähestyä asiaa huumoria käyttäen.

Kaikki Bumble and bumblen tuotteet eivät olet vitsailua alusta loppuun, mutta niitä tutkiessa huomaa, että ne ovat pilke silmäkulmassa ja ilolla tehtyjä.

Bumble and bumble Let it Shine

Sain itse töiden kautta kokeiluuni merkin Let It Shine Shampoon, joka on varsinkin tällaiselle vaaleahiuksiselle aivan loistava tuote. Shampoon päivittäiseen käyttöön sopiva koostumus auttaa kirkastamaan hiuksia ja poistamaan niiden pinnalta hiusten kiiltoa ja kirkkautta samentavat epäpuhtaudet ja muotoilutuotteet, minkä ansiosta hiusvärikin pääsee toistumaan heleänä.

Shampoon koostumus hyödyntää luonnollisia öljyjä, joiden ansiosta hiuksista tulee yhtä aikaa sekä hyvin puhtaat että miellyttävän pehmeät. Lopputulos on suorastaan jännittävän mielenkiintoinen. Paitsi että olen itse vaaleahiuksisena tykännyt tästä tukkaani kirkastavasta shampoosta kovasti, on se ollu myös reippaasti vahaa ja suolasuihketta hiuksiinsa päivittäin lätkivän Ruotsalaisen mieleen.

Bumble and bumble Let it Shine

Bumble and bumblella on paljon mielenkiintoisia tuotteita, joita olisin itse kiinnostunut kokeilemaan. Joissakin merkin tuotteissa minua on kuitenkin hirvittänyt hieman niiden hinta, minkä vuoksi en ole kahminut niitä ostoskoriini vielä sokkona. Olen kuitenkin kuullut merkin tuotteista niin paljon kehuja, että useampikin sen tuote on ollut jo pitkään ostoslistallani odottamassa hövelöä ja tuhlailevaista hetkeäni…

*Bumble and bumble -tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Bumble and bumble Let it Shine

Onko teillä kokemuksia Bumble and bumble -tuotteista?

3 kommenttia artikkeliin ”Kirkastusta hiuksille – Bumble and Bumble Let It Shine Shampoo”

Kommentointi on suljettu.