Maailman paras nude-lakka: Treat Collection Cherry Blossom

Kuten olen kertonut, lakkaan kynsiäni nykyään melko vähän. Syynä tähän on yleensä vain ihan puhdas laiskuus ja kynteni voivat nykyään todella hyvin myös ilman kynsilakan tuomaa suojaa, joten on yksinkertaisesti vain helppoa painella menemään kynnet naturelleina.

Treat Collection Nail Polish

Tykkään kuitenkin, että kynteni näyttävät huolitelluilta ja minulla on kosmetiikkajemmoissani yksi kynsilakka, joka on aivan ylitse muiden siihen tarkoitukseen. Tässä kynsilakassa on nimittäin täydellistä aivan kaikki.

Treat Collection Nail Polish

Sain jo piiiitkän aikaa sitten blogikokeiluun Treat Collection -merkin kynsilakan kauniissa läpikuultavassa Cherry Blossom -sävyssä.

Omien sanojensa mukaan Treat Collection on berliiniläistä cooleutta ja hollywoodilaista glamouria yhdistävä tuotemerkki, jonka tuotevalikoima keskittyy 5-free-kynsilakkoihin. Treat Collection -kynsilakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, formaldehydihartsia, dibutyyliftalaattia tai kamferia.

Treat Collection Nail Polish

Cherry Blossom on ensinnäkin aivan täydellinen nude-sävy. Käytän sitä tavallisesti kahdella kerroksella ja täysin ilman alus- tai päällyslakkaa, sillä se on itsessään jo vain niin täydellinen. Se levittyy kynsille tasaisena sekä luo niille aivan mielettömän upeasti kiiltävän ja vahvalta tuntuvan pinnan, joka kestää minulla upeana aina ainakin viikon.

Tämä on sellainen sävy, joka tekee kynsiin heti huolitellun, ranskalaista manikyyriä lähes jäljittelevän lopputuloksen ja sopii siksi käytettäväksi sekä yksinään että valkoisen kärkilakan parina.

Treat Collection Nail Polish

Tykkäsin käyttää tätä lakkaa paitsi suojaamassa kynsiäni silloin kuin ne vielä liuskoittuvat helposti myös yhä yhdelleen ihan vain luomassa niihin nopeasti sellaisen vaikutelman, että jaksaisin huolehtia niistä. Olen suorastaan hämmästynyt, kuinka vahvan tuntuisiksi ja kauniisti kiiltäviksi tämä kynteni saa ja vaikka minusta nykyään tuntuukin, että useat kynsilakat kuivattavat kynsiäni ja saavat ne siksi liuskoittumaan, niin tämän kynsilakan kanssa vastaavaa efektiä ei ole tapahtunut.

Treat Collection Nail Polish

Jos joku siis etsii sitä täydellisen tasaisesti levittyvää, kestävää ja kauniin kiillon antavaa kynsilakkaa, joka luo hetkessä huolitellun lopputuloksen, niin tässä se sitten olisi!

Ja jos joku muuten etsii erittäin hellävaraista kynsilakanpoistoainetta, niin Treat Collection -merkin soijapohjainen Gentle Nail Polish Remover on aivan loistava tuote! Kynsilakanpoistoaineesta löytyy aiempi postaukseni täältä.

Treat Collection Nail Polish

Onko teillä kokemuksia Treat Collection -merkistä?

6 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras nude-lakka: Treat Collection Cherry Blossom”

  • Joo, saatiin joskus viime vuoden puolella muistaakseni meille myyntiin! 🙂 Joo, jos on kovin kellertävä kynsi, niin voi haluta alle vähän neutralisointia. 🙂

   Vastaa
 1. Nyt iski kyllä hirmuinen houkutus ostaa. 🙂 Vielä tähän mennessä testatuista nudeista yksikään ei ole kyllä noin kauniilta näyttäny.

  Vastaa
 2. Ihana postaus! Sun kynnet on kyllä ihan superit jo ilman tuota lakkaakin, mutta lakan kanssa vielä upeammat. Pitäisi varmaan itsekin testata. Mulla oli monta vuotta tosi pitkät rakennekynnet ja kun jouduin niistä työn takia luopumaan niin omat kynnet kaipaa kyllä koko ajan hoitoa ja vahvistusta.

  Nora / http://dreamerachiever.com

  Ps. Blogissani on auennut tänään arvonta, kannattaa käydä kurkkaamassa 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti