Loistava luonnonkosmetiikan huulivoide: Mádara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm

*Sis. mainoslinkin

Talvipakkasten (yhä edelleen vain!) paukkuessa ja kuivan huoneilman kurittaessa ihoa on moni halukas kuulemaan vinkkejä hyvistä huulia hellivistä tuotteista. Tänään jaossa olisikin yksi sellainen – ja vieläpä sertifioidun luonnonkosmetiikan puolelta!

Madara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm

Sain vähän aikaa sitten PR-toimistolta blogikokeiluun luonnonkosmetiikkamerkki Mádaran Hemp Hemp Lip Conditioning Balm -huulivoiteen, joka kuulosti oikein sopivalta tuotteelta talviseen huulten hoitoon.

Madara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm

Tykkään käyttää täyteläisiä ja ravitsevia huulivoiteita öisin, jotta voin aamulla herätä pehmeillä huulilla ja levittää niille haluamani huulimeikkituotteet ilman, että minun tarvitsee huolehtia kuivista repaleista, jotka mahdollisesti pilaavat lopputuloksen. Huulivoiteen oliiviöljyä, karitevoita ja hamppuöljyä sisältävä koostumus kuulostikin kaikin puolin juuri siltä, mitä huuleni halajavat.

Madara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm

Huulivoiteen erittäin täyteläinen koostumus puristui tuubista ulos houkuttelevan paksuna, mutta silti huulille loistavasti sulavana. Huulivoide näyttikin aluksi tuhdin voidemaiselta, mutta suli huulille levittäessä suorastaan öljymäisen miellyttäväksi ja pehmeäksi.

Madara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm

Olin ajatellut tuotteen olevan sopiva valinta nimenomaan huulten yölliseen hellimiseen, mutta koska tuote jätti niin luonnollisen kauniisti kiiltävän lopputuloksen, on se päätynyt minulla usein myös päiväkäyttöön. Huulivoide on nimittäin pakattu kätevään tuubiin, jonka viistottu applikaattoripää mukailee huulia sopivasti ja levittää huulivoiteen niille hyvin.

Madara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm - 1 (4)

Myönnän kuitenkin, että kohtasin tämän tuotteen kanssa ensimmäisillä käyttökerroilla heti luonnonskometiikkatuotteita koskevan vakkariongelmani: tämä haisee tuoksuu luonnonkosmetiikalta. Huulivoiteen tuoksun on kuvailtu sekoittavan vihreitä, sitruksisia ja pähkinäisen hamppuisia vivahteita, jotka eivät miellyttäneet omaa luonnonkosmetiikan vehreitä tuoksuja kammoksuvaa nenääni aluksi ollenkaan. Muutaman käyttökerran jälkeen olin kuitenkin jo sinut tuotteen hajun kanssa ja saatoin kutsua sitä tuoksuksi.

Madara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm

(Jos joku asiaa miettii, niin tämän postauksen kuvat on otettu ennen kuin kokeilin tukkaani Colorista Washout #Pinkhair -hiusväriä, eli en osaa vielä sanoa, kuinka nopeasti pinkki sävy tukastani lähtee, vaikka tukka näissä kuvissa nyt onkin taas ihan vaalea.)

Huulivoide auttaa pitämään huuleni niin miellyttävän pehmeinä ja luonnollisella tavalla kauniin kiiltävinä, että olen yhä useampana päivänä käyttänyt sitä huulikiillon sijaan. Huulivoide on lisäksi auttanut ravitsevan koostumuksensa avulla liottamaan huulten pinnalta pois kuollutta ihosolukkoa ja pitänyt siksi huuleni aivan loistavassa kunnossa talvipakkasista huolimatta.

Jos  teidänkin huulenne ovat kovalla koetuksella talven vuoksi ja kaipaatte hyvää ja erittäin ravitsevaa huulivoidetta suosittelen tutustumaan tähän luonnonkosmetiikan helmeen. Tälle lähtee suuri suukko!

*Mádara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm -huulivoide löytyy myynnistä Jolien verkkokaupasta täältä.

Madara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm

Millä tuotteilla te hellitte huulianne näillä keleillä?

8 kommenttia artikkeliin ”Loistava luonnonkosmetiikan huulivoide: Mádara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm”

 1. Apteekin Bevita R on ollut tähän mennessä paras oikein kylmille talvikeleille, kesällä menee joku muukin. Hinta on sopiva ja teho hyvä. Sopii myös allergiselle. Samoin apteekin bepanthen on luottotuote, jos mikään muu ei auta. Eli näillä mennään 🙂

  Vastaa
 2. Tämä on ihana! Olin ekaks kans tuoksusta vähän että yyh, mutta nenä tottui nopeasti ja nyt en edes huomaa sitä. Huulten lisäksi rasvasin tällä niistämisen runtelemia nenänvierustoja, ja ihanasti kosteutti ja hoiti niitäkin.

  Vastaa
  • Joo, minäkin olen pyyhkinyt sormenpäät noihin nenänpieliin tämän jäljiltä (päästyäni yli tuoksusta…) ja ollut tosiaan siinäkin mainio! 🙂

   Vastaa
 3. Kovasti kiinnostaisi kyllä kokeilla, mutta itseä nämä luonnonkosmetiikan rehu-hajut kammoksuttavat (vielä) liikaa…
  Omien repale-huulten pelastajaksi löysin onneksi Sokoksen myyjän suositteleman Munken’s Bisalvan. Noin 3e tuote ja tuoksuu rehellisesti mehiläisvahalle, muttei omalle herkälle nenälleni kuitenkaan liian voimakkaasti. Parasta tietenkin on se, että voin nyt myös talvella käyttää huulipunia kun ei ole enää repale-kerrosta edessä haittona 🙂

  Vastaa
  • Joo, ymmärrän täysin, mitä tarkoitat tuolla rehuhajulla… 😀 Kiitos tuosta tuotevinkistä, täytyykin tutustua! 🙂

   Vastaa
 4. Huulirasvassa tuoksu on kyllä älyttömän tärkeä. Jos se tuoksuu omaan nenään väärältä niin se myös maistuu pahalta. Ja ainakin itsellä estää tuotteen käytön vaikka olisi miten puhdasta kultaa tuote itsessään. Joten voi olla, että tämä jää testaamatta. Aika tyyristäkin vielä.

  Kiitos edelliselle kommentoijalle tuosta Munken’s bisalvan -vinkistä. Pikaisen googlettelun perusteella haluan ehdottomasti tuon testiin! Vaikka tuubin ulkonäkö on kaikkea muuta kun kiehtova. Varsinkin kun on just lukenu Virve sun postauksen kauniista huulipunasta

  Vastaa
  • Totta, haju voi tosiaan helposti pilata koko tuotteen mikäli ei miellytä itseään. Ja nyt minuakin alkoi jo entistä enemmän houkutella tuo Munken’s Bisalva, kiitos vain! 😀

   Vastaa

Jätä kommentti