Molton Brown – ylellisyyttä arjen suihkuhetkiin

*Sis. mainoslinkin

En ole hajuvesi-ihmisiä, mutta jestas, kuinka paljon rakastankaan ihanalta tuoksuvia suihkugeelejä ja vartalovoiteita! Siinä missä välttelen voimakkaasti tuoksuvia hajuvesiä, voivat erityisesti suihkugeelini olla hyvinkin vahvasti hajustettuja ja monet sellaiset tuoksut, joiden hajuvesiin en ikimaailmassa tarttuisi, voivat olla aivan ihania suihkugeeleinä.

Molton Brown Body Wash Ostolakossa Virve Vee

Koska tykkään vaihdella suihkugeelejä fiiliksen mukaan olin aivan innoissani, kun jo pidemmän aikaa sitten bongasin ruotsalaisesta sekatavarakaupasta sattumalta tarjouksesta erän Molton Brown -merkin suihkgeelisettejä. Olin jo pitkään halunnut tehdä niiden kanssa tuttavuutta, mutta en ollut koskaan osannut päättää, minkä tuoksuisen suihkugeelin tai käsisaippuan merkiltä hankkisin, joten olin aina jättänyt hankintani lopulta tekemättä.

Molton Brown on brittiläinen tuotemerkki, joka vie ajatukseni aina minulle niin rakkaaseen Lontooseen. Merkin nestemäiset käsisaippuat olivat Lontoossa monien hienompien ravintoloiden vessojen vakiovarusteita ja merkki tuntui muutenkin olleen vahvasti esillä tavarataloissa silloin, kun asuin Lontoossa. Siihen liittyy mielessäni niin paljon erityisiä ajatuksia ja muistoja, että sen tuotteiden näkeminen saa minut aina hyvälle mielelle.

Molton Brown Body Wash Ostolakossa Virve Vee

Tavallisesti merkin suihkugeeleillä on hintaa noin parikymmentä euroa ja vaikka ne eivät olekaan mitään superkalliita, ovat ne silti sen verran kalliimpia kuin tavalliset halpissuihkugeelit, etten ole tosiaan saanut pääni sisällä valittua, minkä niiden tuoksuun voisin olla valmis sitoutumaan koko ison pullollisen ajaksi. Tämän vuoksi olinkin aivan taivaissa, kun eteeni pomppasi alle kahdenkymmenen euron hintaan tarjoussetti, joka sisälsi huikeat kymmenen erilaista 30 ml Molton Brown -suihkugeeliä.

Poimin setin hyvillä mielin ostoskoriini ajatellen, että hyötyisin siitä paitsi nauttimalla itse sen tuotteista suihkussa, myös voimalla esitellä teille kymmenen erilaista Molton Brown -tuoksua. Lopputulos oli kuitenkin, että noista kahdesta kohdasta vain ensimmäinen oli helppoa toteuttaa.

Milton Brown tuotteiden tuoksut eivät nimittäin ole niin yksinkertaisia ihan vain kuvailla. Vaikka suihkugeelin nimi olisi ihan vain Pink Pepperpod, on sen tuoksu niin monirakenteinen, että pelkän rosepippurin, inkiväärin ja patsulin nimeäminen ei riitä millään tavalla kuvailemaan sen varsinaista tuoksua ja tuoksu on muutenkin niin erityinen, ettei minulla riitä sanoja sen kuvailuun.

Molton Brown Body Wash Ostolakossa Virve Vee

Suihkugeeleissä kiinnostavinta on myös se, kuinka erilaiselta niiden tuoksut tuoksuvat suoraan pullosta nuuhkiessa, Tuoksu saattaa olla melko vahva ja jopa pistävä, mutta kun suihkugeeliä hieroo kostealle iholle ja se pääsee ”avautumaan”, voikin suihkutilan täyttää aivan mahtava tuoksu. Juuri näin minulle on käynyt useiden hajuvesienkin suihkugeelien kanssa.

Molton Brown Body Wash Ostolakossa Virve Vee

Voin ihan hyvin käyttää parin euron suihkugeelejä ja käytänkin niitä tavallisesti. Sisäinen snobini nauttii kuitenkin ihan suunnattomasti ajatuksesta, että niinkin tavallinen tuote kuin suihkugeelini olisi jotain erityistä. Sille olisi erityinen paikka suihkussa, käyttäisin sitä kerralla vain pienen määrän yhtään turhia lotrailematta ja sen iholle hierominen levittäisi suihkutilaan mielialaa nostattavaa tuoksua, joka jäisi leijailemaan ihon pinnalle vielä suihkuhetken jälkeenkin. Juuri tällaiseen Molton Brown Body Wash -suihkugeelit ovat loistavia.

Suomessa Molton Brown -tuotteita löytyy Stockmannilta, jossa niitä voi käydä tuoksuttelemassa sen omaa nenää eniten miellyttävän vaihtoehdon löytämiseksi. Omia Body Wash -suosikkejani ovat Pink Pepperpod, Coco & Sandalwood sekä Orange & Bergamot.

*Verkossa Molton Brown -tuotteita myy Elevenin verkkokauppa täällä.

Molton Brown Body Wash Ostolakossa Virve Vee

Onko Molton Brown teille tuttu tuotemerkki?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”Molton Brown – ylellisyyttä arjen suihkuhetkiin”

  1. Uuuuhh! Kerro heti mistä löysit! Tai siis kertoisitko 😀
    Rusta, ÖoB vai joku muu??

Kommentointi on suljettu.