Mukaanpakatut kroppakivat

Olen käynyt teille läpi Lontooseen mukaanottamani meikit ja hiustuotteet, mutta nyt voisi olla mukaanotettujen vartalotuotteiden vuoro.
Näitä ei Nimittäin tullut poimittua mukaan ihan suunnatonta määrää. Toisin kuin hiustuotteiden kohdalla, sallin itselleni näiden kanssa poikkeuksen: ottaisin mukaani tuotteita alkuajaksi, mutta näiden loputtua voisin ostaa korvaavia Lontoosta. Olisipahan sitten edes jotain pientä, edullista ja mukavaa ostettavaa, johon voisin kosmetiikkafiilistelyni helposti purkaa tietäen, että tuotteet kuluisivat kuitenkin loppuun ennen Suomeen palaamista.
Mukaan lähdi LivBoxista saatu Dolce&Gabbanan Dolce-suihkugeelin lahjakoko, blogin kautta saamani Terre d’Ocin Black Body Soap sekä Lushilta saatu Magnificent Soap -palasaippuan kokeilukoko.
Vartalovoiteita otin mukaani vain kaksi minikokoa, sillä tiedän, että juuri niiden ostaminen on minulle se kaikkein tyydyttävin juttu -eikä se onneksi vaadi kuin parin punnan investointeja! Mukaan lähti LivBoxista saatu The Body Shopin vartalovoi sekä ystävältÄ lahjaksi saatu Armanin Si-tuoksun vartalovoide. (En ottanut tuubia mukaani aukileikattuna vaan tuote on ehtinyt jo kulua täällä ollessani aukileikkausvaiheeseen.)
Otin mukaani Nivean deodorantin, joka paitsi painaa lasipakkauksensa vuoksi vietävästi on kaiken lisäksi lähes täysin loppu. Halusin kuitenkin käyttää sen loppuun ja mietin sen loppumisen vapauttavan grammoja matkalaukustani kotiinviemisiä silmälläpitäen. Tämän lisäksi mukaan tuli puoliksi käytetty Rexona, jolle saan varmasti marraskuussa hankkia seuraajan.
Käsille otin mukaani LivBoxista tulleen minikokoisen L’occitanen karitevoi-käsivoiteen sekä blogin kautta kokeiluun saamani terre d’Ocin karitevoita sisältävän käsivoiteen käsilaukkukoon. Itseasiassa noita pieniä L’occitanen käsivoiteita oli kaksi (toinen ihan hitusen isompi), mutta toinen oli kuvienottohetkellä kateissa.
Lisäksi mukaan lähti blogikokeiluihin Lushilta saatu Tiny Hands -niminen kiinteä käsivoide.
Kaikenlaista yleisempää tehokosteuttelua varten mukaan pakkautui vielä Terre d’Ocin pikkupurkki argan bodybutteria, jonka sain vähän aikaa sitten blogikokeiluihin.
En vaan malttanut olla pakkaamatta mukaani Lushilta kokeiltavakseni saamaani näytepalaa merkin suihkussa käytettävästä The Sunblockista. Tämä oli ihan pakko päästä kokeilemaan ja raportoimaan käytöstä teille!
Tämä tuote olisi ehkä mennyt enemmän meikkipuolelle siinä missä kynsilakatkin menivät, mutta laitan sen nyt tälle puolelle. (Eiväthän meikinpoistoaineetkaan mene meikkien kategoriaan.) otin siis mukaani Oriflamelta saamani uuden todella näppärän kokoisen The One nail Polish Removerin. Pullo riittää varmasti käytössäni juuri sopivasti joulukuun puolivälin paikkeille saakka.
Pakkasin mukaani vain yhden hajuveden. Loppukesästä ihastuksen kohteekseni päätynyt Guccin Rush 2 -tuoksu on ollut suosikkini viimeaikoina ja veikkaan kovasti, että se tulee loppumaan ihan liian aikaisin. Yritän kuitenkin olla turhaan säästelemättä sitä ja käytän sitä ihan niin paljon ja usein kuin vain mieleni tekee ja sieluni sietää, sillä loppuvan minä sen haluan kuitenkin. Olen sitten vaikka lopulta ihan ilman hajuvettä jos niikseen tulee.
Tällaisella varustuksella minä siis hommaan lähdin ja olen jo nyt saanut ostaa pari pientä kivaa juttua ihan tarpeeseen. Palataan niihin sitten lähiaikoina!

Jätä kommentti