BookBeat: Kokeile äänikirjoja 45 päivää maksutta

*Sis. mainoslinkin

Rakastan ahmia kirjoja. Kulutan niitä monessa muodossa, eli perinteisten kirjojen lisäksi suosin myös sekä äänikirjoja että e-kirjoja.

Minimalistina pidän paitsi kirjastoista, mutta myös erilaisista kirjoja tarjoavista digipalveluista, joiden ansiosta minun ei tarvitse itse omistaa kirjoja.

Erilaiset äänikirjoja ja e-kirja tarjoavat palvelut ovat olleet mieleeni aivan erityisesti, sillä niiden kautta pääsee kirjastoa helpommin käsiksi varsinkin uutuuskirjoihin koska tahansa.

Käytän kirjojen lukemiseen ja kuunteluun erilaisia sovelluksia ja palveluja, joiden välillä vaihtelen.

Yksi suosikeistani on BookBeat, jolta löytyy aivan huikea, yli 800 000 kirjan valikoima.

Ilokseni sain jaettavakseni alennuskoodin, jolla uudet käyttäjät voivat kokeilla BookBeatia 45 päivän ajan ilmaiseksi.

*Tämän linkin kautta voit kokeilla BookBeat-palvelua maksutta 45 päivän ajan.

Linkin kautta pääset testaamaan BookBeat-Premiumia maksutta, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin.

BookBeat alennuskoodi koodi 30 päivää

BookBeatin tarjous

Kokeilujakson aikana saat kokeilla BookBeat Premium -pakettia, eli kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja.

Rekisteröityessäsi käyttämään BookBeatia tulee sinun kuitenkin valita, kumman tilauspaketin haluat kokeilujakson jälkeen käyttöösi.

Jos et lopeta tilausta ennen kokeilujakson päättymistä, jatku tilaus automaattisesti valitun tilauspaketin mukaisesti (BookBeatilla ei ole sitovia määräaikoja, eli tilauksen voi lopettaa milloin vain.)

BookBeat alennuskoodi koodi 30 päivää

BookBeatin kuuntelupaketit

BookBeat Basic -paketti maksaa 9,99 €/kk ja sillä voit kuunnella kirjoja 20 tuntia/kk. Tämä paketti sopii siis täydellisesti, jos kuuntelee tai lukee vähän vähemmän.

BookBeat Premium -paketti maksaa 16,90 €/kk ja sillä voi lukea ja kuunnella kirjoja niin paljon kuin haluaa. Tämä paketti sopii meille, jotka rakastamme kuunnella ja lukea kirjoja loputtomasti.

BookBeatissa on myös perhetili, jonka voi jakaa muiden (samassa osoitteessa asuvien) perheenjäsenten kanssa. Yksi lisäprofiili maksaa 4,90 euroa/kk ja yhdellä käyttäjätilillä voi olla jopa 5 käyttäjää.

Hyviä kirjoja

Jos kaipaat kirjavinkkejä, olen listannut tälle sivulle lukemiani kirjoja aihepiireittäin.

Sivulta löytyy mm. kirjavinkkejä minimalismiin, tavaroiden karsimiseen, hitaampaan elämään, sijoittamiseen ja muihin elämäntaitoihin liittyen. Lisäksi sivulla on vinkkejä muista mielenkiintoisista kirjoista.

Kirjavinkkejä voi myös katsoa kirjat-tagin alle kokoamistani postauksista, joissa esittelen lukemiani kirjoja tarkemmin.

Näin paljon rahaa menee kuukaudessa Virve Fredman Ostolakossa

Onko teillä kokemuksia BookBeat-sovelluksesta?

9 kommenttia artikkeliin ”BookBeat: Kokeile äänikirjoja 45 päivää maksutta”

 1. Bookbeat Basicilla ei itse asiassa voi lukea kirjoja 20 tunnin ajan, vaan firma on päättänyt tietyn merkkimäärän (tms.), minkä Basic-paketilla saa lukea. Bookbeatin sivuilla asia kerrotaan näin: ”Jos luet e-kirjaa, laskemme ajan sivuissa eli aika perustuu luettujen sivujen määrään. Voit siis lukea niin nopeasti tai hitaasti kuin sinulle sopii.”

  Itse ostin viime vuonna Basic-paketin, koska työmatkoillani istun kuukaudessa junassa hieman alle 20 tuntia. Siksi hämmästyin, kun kerta toisensa jälkeen lukuoikeus vaikutti loppuvan ennen aikojaan. Googlaaminen selvitti asian, mutta närkästystä se ei viennyt pois. Musta Bookbeat markkinoi Basic-tiliä tältä osin tosi harhaanjohtavasti ja oonkin miettinyt, pitäisikö tästä asiasta ottaa yhteyttä firmaan tai kenties jopa kuluttaja-asiamieheen.

  • Kiitos, hyvä huomio tuo, että sanamuoto on huono, kun luettavan määrä pitää tietysti suhteuttaa merkkeihin. 🙂

 2. Onko siis niin, että jos ei ehdi kuunnella tai lukea koko kirjaa määräajassa, sitä ei voi jatkaa uudella kaudella. Useimmiten kai yksi äänikirja on n. 10-15 tuntia. Jos siis haluaa kuunnella 2 kirjaa, toinen jää aina kesken.
  Lainaus ohjeistanne: ”Mikäli olet tilannut esimerkiksi Basic-paketin, voi jokainen profiili kuunnella ja lukea 20h/kk”

  • Kannattaa vielä tarkistaa BookBeatin asiakaspalvelusta, mutta käsittääkseni homma menee niin, että voit kuunnella kuukaudessa tuon verran ja jatkaa sitten seuraavalla jaksolla samasta kirjasta samasta kohdasta, jos kirja on jäänyt kesken. 🙂

 3. Kiitos kokemustesi jakamisesta! BookBeat-sovellus on kyllä erinomaisen miellyttävä käyttää. Suosittelen muitakin kokeilemaan.

 4. BookBeat on kyllä paras ääni- ja e-kirja palvelu Suomessa! Paljon mielenkiintoisia kirjoja. Erityisesti Stumppaa tähän kirja oli tosi hyvä ja siitä oli oikeasti apua tupakoinnin lopettamisessa. Kaikilla tupakoitsijoilla kannattaa lukea se vaikka ei olisi haluakaan lopettaa tupakointia. Aloitin tupakoinnin lopettamisen aluksi nikotiinipusseilla niin pääsin ensiksi eroon tavasta ja haitallisesta savusta. Nyt nikotiinipusseja menee enää satunnaisesti, mutta se on pieni paha verrattuna aijempaan askin polttamiseen päivässä. Nyt kommentti, ehkä vähän poikkesi aiheesta, mutta innostuin niin paljon tuosta BookBeatista löytyneestä kirjasta 🙂

Kommentointi on suljettu.