BookBeat: Kokeile äänikirjoja 2 viikkoa maksutta

Kuten tiedätte, rakastan ahmia kirjoja. Kulutan niitä monessa muodossa, eli perinteisten kirjojen lisäksi suosin myös sekä äänikirjoja että e-kirjoja.

Minimalistina pidän kaikkein eniten erilaisista kirjoja tarjoavista palveluista, joiden ansiosta minun ei tarvitse itse omistaa kirjoja. Tämän vuoksi varsinkin erilaiset äänikirjoja ja e-kirja tarjoavat palvelut ovat olleet mieleeni.

Yksi suosikeistani on BookBeat, jolta löytyy aivan huikea, yli 100 000 kirjan valikoima.

*Tämän linkin kautta voit kokeilla BookBeat-palvelua maksutta kahden viikon ajan.

Linkin kautta pääset testaamaan BookBeat-Premiumia maksutta, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin. Voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana. (Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä.)

BookBeatin tarjous

Kokeilujakson aikana saat kokeilla BookBeat Premium -pakettia, eli kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja. Rekisteröityessäsi käyttämään BookBeatia tulee sinun kuitenkin valita, kumman tilauspaketin haluat kokeilujakson jälkeen käyttöösi.

Jos et lopeta tilausta ennen kokeilujakson päättymistä, jatku tilaus automaattisesti valitun tilauspaketin mukaisesti (BookBeatilla ei ole sitovia määräaikoja, eli tilauksen voi lopettaa milloin vain.

BookBeatin kuuntelupaketit

BookBeat Basic -paketti maksaa 9,99 €/kk ja sillä voit kuunnella ja lukea kirjoja 20 tuntia/kk. Tämä paketti sopii siis täydellisesti, jos kuuntelee tai lukee vähän vähemmän.

BookBeat Premium -paketti maksaa 16,90 €/kk ja sillä voi lukea ja kuunnella kirjoja niin paljon kuin haluaa. Tämä paketti sopii meille, jotka rakastamme kuunnella ja lukea kirjoja loputtomasti.

BookBeatissa on myös perhetili, jonka voi jakaa muiden (samassa osoitteessa asuvien) perheenjäsenten kanssa. Yksi lisäprofiili maksaa 4,90 euroa/kk ja yhdellä käyttäjätilillä voi olla jopa 5 käyttäjää.

Lue myös: Kuuntele Nextoryn äänikirjoja ilmaisesti 30 päivän ajan

Näin paljon rahaa menee kuukaudessa Virve Fredman Ostolakossa

Jätä kommentti