Shoppailuvinkki Tukholmaan

Nyt olisi vuorossa pieni Tukholma-vinkki!
Moni on varmasti käynyt Tukholmassa kerran jos toisenkin ja shoppailu kiinnostaisi, mutta keskusta tuntuu jo niin nähdyltä paikalta ja varsinkin nyt, kun syksyiset kurakelit lähenevät ei kaupungin kaduilla pyöriminen innosta yhtään. Moni tahtoisi päästä Sephoraan, juosta Kicksistä toiseen (Ruotsin Kicksien valikoima kun on huomattavasti monipuolisempi kuin Suomen) ja muuten vaan nauttia päivästä, mutta ilman sinne tänne poukkoilua.
Miten olisi siis vinkki siitä ostoskeskuksesta, jossa Se Toinen Tukholman Sephora sijaitsee?
Kävin itse nyt ensimmäistä kertaa Täby Centrumissa ja sinne meno oli suunnattoman helppoa. Sen kun vaan menee metroasemalle (esim. Siljan terminaalin vieressä on punaisen linjan Gärdet), ostaa paikallisesta kioskista (Pressbyrån) paikallisliikenteen lipun (kahden alueen), matkustaa punaisella metrolla kohti Mörby Centrumia, jää Tekniska Högskolanin pysäkillä pois ja vaihtaa roslagbananiin (esikaupunkijuna) L28 ja jää pois Täby Centrumin kohdalla. Pysäkki on aivan ostoskeskuksen vieressä ja Tekniska Högskolanin metropysäkiltä on yhteys Stockholms Östra -nimellä kulkevaan roslagbananin päätepysäkille. Kuulostaa kirjoitettuna monimutkaiselta, mutta ei sitä todellakaan ole. 
Vaikka matkaan varaisi tunninkin aikaa (mitä tuskin tarvitsee), on se ehdottomasti sen arvoista. 
Matkalla näkee söpöjä maisemia roslagsbananilla körötellessä ja vastassa odottaa superhulppea ostoskeskus!
Täby Centrumissa on koottuna yhteen suuuuren suuri valikoima kauppoja ja sieltä löytyy tietysti myös ruokapaikkoja. Kosmetiikkaa katsastavalle siellä on tietysti SE Sephora ja mm. Kicks. Mainittakoon muuten, että tuossa Kicksissä on jopa MACin oma shop, eli paljon on merkkejä tarjolla.
Täby Centrum on mielestäni ehdottomasti visiitin arvoinen paikka silloin, kun kurakelit alkavat häiritä ja tahtoo viettää shoppailupainotteisen päivänsä sisätiloissa. 
Onko joku sattunut käymään Täby Centrumissa?
(Pahoittelen postauksen huonolaatuisia kännykkäkuvia. Minulla ei ollut tuona päivänä mukana kunnollista kameraa.)

5 kommenttia artikkeliin ”Shoppailuvinkki Tukholmaan”

  1. Kummitätini asuu Täbyn lähellä ja olen käynyt tuolla ennen, kun siitä rempattiin noin hieno. Pitääpä käydä joku kerta katsastamassa se uudestaan!

  2. Oih,Täby <3 Itse oon asunut Danderydissä usean vuoden ajan,joten Täby on tullut tutuksi 😉

Kommentointi on suljettu.