Minuutissa kestävään bilekuntoon

Olen viimeaikoina jauhanut jo useampaan otteeseen, kuinka innostunut olen nykyään kevyestä meikkilookista. Myönnän kyllä avoimesti, että siinä viehättää tällä hetkellä paljon myös sen helppous. Aamuisin meikkaaminen on niin paljon nopeampaa, kun silmämeikistä voi pudottaa pois luomivärin ja rajaukset ja aikaa säästyy ainakin se viisi minuuttia ellei joskus enemmänkin.
Tämän vuoksi tykkään kuitenkin tuotteista, joilla tuosta pehmeästä ja massaanhukkuvasta päivämeikistä voi nopeasti loihtia jotain muuta. Tänään esittelyssä onkin yksi sellainen tuote, joka muuttaa tylsän meikkilookin nopeasti aivan erilaiseksi.
Esittelyssä on nimittäin L’Oréalin Infallible 24 H Lipcolor, joka ei ole enää edes huulipuna tai huulikiilto, vaan jonka kanssa mennään suorastaan jo huulimaalien puolelle.
Kaksipäinen huulimeikkituote on oikeastaan kuin klassisen Max Factorin Lip Finity -huulimaalin päivitetty versio.
Huulille levitetään ensin varsinainen huulimaali, joka kuivuu niille ohuena ja kevyenä jättäen pinnan, joka kestää huulilla läpi päivän syömisestä ja juomisesta huolimatta ja jonka saa pois vasta poistoaineella poistaessa.
Tämän varsinaisen väripinnan päälle puolestaan levitetään kosteutusta ja kiiltoa antava huulirasvamainen tuote, joka takaa sen, etteivät huulet tunnu liian kuivilta.
Ykkösvaihe jättää huulille varsin näyttävän ja jo kevyesti kiiltävän lopputuloksen joka kestää täydellisesti kaiken mahdollisen. Koska teknologia on kuitenkin uudistunut meikkiteollisuuden puolella kovasti sitten entisaikaisen Lip Finityn ja muiden vastaavien, tuntuu tämä huulilla miellyttävän kevyeltä ja ohuelta eikä minulle tule ollenkaan sellainen olo, että tämä alkaisi ”lohkeilla” suuta availlessani. Päin vastoin tämä sulautuu huulille todella kauniisti.
Kun ykkösvaihe on kuivahtanut hetken sipaistaan päälle tosiaan hieman kiiltoa tuovaa väritöntä puikkoa, joka tekee huulimeikistä todella miellyttävän tuntuisen ja mehukkaan näköisen.
Minulla oli itselläni kokeilussa minulle töiden kautta päätynyt sävy 121 Flawless Fuschia joka ei muuten ole sieltä kevyimmästä päästä oleva tapaus!
Tämä on sävy, joka suorastaan vaatii pörröttämään tukan ja mutristamaan huulia, kokeilkaa vaikka!
Toisaalta sävy on myös sen verran sinipohjainen, ettei se varsinaisesti ole paras sävy hampaita ajatellen, eli huulia kannattaa todellakin mielummin mutristella.
Mutta siis katsokaapa nyt itse, kun tästä…
…mennään tähän ihan vaan huulimeikkiä äkkiä lisäämällä ja tukkaa vähän pörröttämällä. Helppoa kuin mikä!
Omien kokemusteni mukaan sävy kesti huulilla täydellisesti läpi päivän niin mehukkaiden nektariinien syönnistä viinin juomiseenkin ja on muuten ollut sellainen sävy, josta olen saanut töissä kehuja enemmän kuin mistään muusta sävystä aikoihin. 
Oletteko te kokeilleet L’Oréalin Infallible 24 H Lipcolouria tai muita vastaavia huulimaaleja?

26 kommenttia artikkeliin ”Minuutissa kestävään bilekuntoon”

 1. Ei millään pahalla, mutta mielestäni vaalea ei ole ollenkaan sinun värisi hiuksissa, näyttää jotenkin todella valjulta ja värittömältä. Oletko miettinyt että laittaisit jotain tummempaa raitaa/tyviväriä? Mielestäni kehystäisi kasvojasi hyvin.

  • Minusta elämä on niiiiin paljon mukavampaa nyt kun hiuksia ei ole tarvinnut enää puoleen vuoteen värjätä, eli ei, tuskin tulen laittamaan mitään tummaa hiuksiini. 🙂

  • Huvittavia nämä "Ei millään pahalla, mutta…" -kommentit. Minusta taas vaaleat hiukset sopivat sinulle mainiosti; todella freessi ja luonnollinen look!
   – Tanja

  • Ei millään pahalla, mutta mielestäni vaalea on todellatodellatodella sinun värisi hiuksissa 😀 Erittäin luonnollinen, raikas ja tuo kasvoihisi mielettömän, pehmeä hehkun. Nih!

 2. Osaatko sanoa onko kesto yhtä hyvä kuin Rimmelin Provocalipseissä? Jos on, niin sitten olisin hyvinkin kiinnostunut! 🙂

  • Nämä täytyy poistaa ihan erillisellä poistiaineella, eli eivät lähde huulilta muuten pois. Tooodella kestäviä siis! 🙂

 3. Eikö juuri sinipohjaiset/kylmät värit ole parempi vaihtoehto kellertäville hampaille? Olen ymmälläni :O

 4. En oo kokeillu mutta Rimmelin Provocalips on samanlainen tuote. Näitä tälläsiä kirveellä pois pestäviä huulimaaleja tulee nyt vähän joka suunnasta

  • Joo, yhdessä vaiheessa nämä olivat oikein muotia. Tämä tosin tuntuu minusta huulilla jo paaaaljon miellyttävämmältä kuin ne jo muutamia vuosia sitten esiin puhtkahdelleet. 🙂

  • Haha, noin minullekin käy nykyään töissä usein. Minusta on tullut suunnattoman laiska lisäämään huulimeikkiä päivän aikana! 😛

 5. On liian räikeä minusta arkikäyttöön, tai itselleni ainakin mihin vain käyttöön, tykkään luonnollisemmasta 😀 Etkö käytä huulipunaaivellintä muuten meikatessa huulia? Tulee paljon luonnollisempi yms niin!

  Kulmasi näyttää aika harmailta.. Käytätkö harmahtavaa kulmaväriä? Itse

  Itse laitan usein vaaleaa kajalia alaripsien "tyveen". Avaa katsetta, suurentaa silmiä ja tekee raikkaan näköisen ilmeen -suosittelen 🙂

  • No johan sä nyt kritisoit kaikkea Virven ulkonäössä! Jospa vaan keskittyisit vaikka olennaisiin pointteihin mielummin, eiköhän Virve pyydä meikkivinkkejä sitten jos niitä tahtoo 😉 Sun kommentti menee vähän samaan kastiin ton aiemman "ei nyt pahalla mutta…" hiuskommentin kanssa 😀

  • Tämä on ulkonäkökeskeinen blogi, joten Virve ei varmasti ota henkilökohtaisesti hänen meikkiin kohdistuvia kommentteja. Elä sinä yritä tehdä ongelmaa jostain missä sitä ei ole, parempaa loppupäivää. 🙂

  • Anteeksi nyt vaan, mutta tämä ei ole mikään "ulkonäkökeskeinen blogi" vaan kosmetiikkatuotteiden esittelyyn keskittynyt blogi. En ota henkilökohtaisesti, mutta blogin idea ei kuitenkaan ole esitellä minua vaan kertoa tuotteista, joten toivoisin myös pysyttävän kommenteissakin blogin aihepiirissä. 🙂

  • Ulkonäkökeskeinen on tässä yhteydessä juuri oikea sana, sillä niin meikkaus kuin ihonhoito kuvien myötä on ulkonäköön täysin liittyvää. Siten sanomiset myös ovat vain ja ainoastaan siitä, miltä mikäkin näyttää 🙂 Ainakin jos kommentit pysyy aiheessa, eikä postaus ole puhtaasti vaikka voiteesta ilman havainnollistavaa kuvaa.

  • Huomasin, että en vastannut alkuperäiseen kysymykseesi huulipunasiveltimen käytöstä. Käytän sitä tavallisten punien kanssa joskus, mutta näiden "huulimaalien" kanssahan sitä ei oikein voi käyttääkään tai vaikka käyttäisi, ei lopputuloksessa ole tuotteen koostumuksen vuoksi liiemmin eroa.

   Kiva kuulla, että olet löytänyt vaalean kajalin. 🙂 Itselläni on meikissä muutenkin jo pääpaino silmissä ja pyöreän malliset silmät, joten nudella kynälläkään ero ei ole kovin suuri.

   En valitettavasti muista, mitä kulmakynää minulla on ollut näissä kuvissa kokeilussa. :/

 6. Tätä ei ole edes kaupoissa vielä! 🙂 mutta kun tulee niin kokeilen varmasti!

  • Aijaa, kiitos että kerroit! Tämä on ollut meillä laivalla jo koko kesän myynnissä niin oletin, että olisi Suomessakin, mutta ei sitten. Höh. :/

 7. Hei!

  Olen etsinyt tätä L'orealin Infallible 24h lipcolouria kaupoista, mutta mistään en ole löytänyt. Lentokentällä sitä näin, mutta en missään muualla. Haluaisin kovasti kokeilla tätä. Tiedätkö Virve, onko tätä lähiaikoina tulossa esimerkiksi Sokoksille? Mistä itse löysit tuotteen. Myyjätkään eivät kaupoissa ole tienneet, tuleeko tällaista tuotetta muualle kuin lentokentille joskus. Kiitos hyvästä blogistasi.

  • No voihan höh, en tiennyt yhtään, ettei olisi myynnissä vielä Suomessa. Meillä laivalla sitä on tosiaan ollut myynnissä koko kesän, mutta ehkä tulisi syksyllä Suomeenkin..?

 8. Sun blogi on kyllä todella kiva.Olen saanut paljon hyviä vinkkejä omaan meikkaamiseen.Olet todella kaunis noissa vaaleissa hiuksissa, mullakin tekisi mieli värjätä mutta ei ole vielä uskaltanut kokeilla:) T.Pia

 9. Voi että, nuo vaaleat hiukset sopivat sinulle hyvin! Iho näyttää hehkuvalta ja näytät todella raikkaalta, kun sävy toimii noin hyvin ihonvärisi kanssa.

  Pitäisikin kokeilla tuota "huulimaalia". Kun en ole pitkään aikaan käyttänyt värillisiä punia, on kynnys kokeillakin korkea. Pelkään, että unohtaisin koko huulimeikin ja huomaisin joskus lounaan jälkeen, että mulla on jo pitkään ollut huulissa pelkät rajat. 🙂

 10. Tahtoisin käyttää noita kirkkaita huulipunia joita mulla on useampikin, mutta hetken innostuksen päästä joudun aina totetamaan että kirkas/tumma puna vanhentaa lookia! Tummaihoisilla/-piirteisillä näyttää aina todella upealta.

Kommentointi on suljettu.