Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm -huulirasva

Legendaarinen Elizabeth Arden Eight Hour Cream on klassikkotuote, jonka nimeen moni vannoo. Tuo monitoimituotteiden kuningas on kertomusten mukaan kykeneväinen jos jonkinnäköisiin sekä pieniin että suuriin ihmetekoihin ja toimii niin moneen asiaan, ettei niiden luettelemista voi edes suorittaa yhdessä ohimenevässä kappaleessa, vaan ne kaipaisivat ihan omaa postaustaan, johon palataan tämän tekstin lopussa.

Sitä ennen haluaisin kuitenkin esitellä erään Eight Hour Creamin lapsenlapsenlapsen(lapsen?), eli vartavasten huulille kehitetyn Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm* -huulivoiteen.

Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm

Rakastan täyteläisiä huulivoiteita. Minusta on ihanaa kuorruttaa huuleni niillä iltaisin ja herätä aamulla pehmeillä pusuhuulilla. Juuri siksi tämäkin erityisen ravitseva ja huulia tehokkaasti pehmentävä huulivoide on noussut suosioooni. Tuotteessa ei ole Eight Hour Creamille tyypillistä voimakaan yrttistä tuoksua ja sen koostumus on nimenomaan huulille optimoitu -tämä ei siis ole vain perinteistä Eight Hour Creamia purkkiin pakattuna ja uudelleen nimettynä. Kevyen kiillon huulille jättävä voide sopisi varmasti hyvin myös päiväkäyttöön, mutta itse suosin sitä nimenomaa iltaisin.

Voide on ollut huulieni tukena läpi pakkaspäivien sekä lämpöpatterien kuivattamassa sisäilmassa vietettyjen tuntien ja on tuonut huulieni iholle suunnatonta apua ja helpotusta. Myönnän, ettei tämä ole se kaikkein paras koskaan kokeilemani huulirasva, mutta sen verran loistava silti, että se ansaitsee minusta erityismaininnan blogissa.

Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm

Kuten kuitenkin jo postauksen alussa teille mainitsin päätin, että tämän tuotteen innottamana minun olisi vihdoin aika kaivaa varsinaiset Eight Hour Cream -tuubini esiin (niitä on kertynyt vuosien varrella töiden kautta muutama laatikoiden pohjalle) ja kokeilla itsekin niitä kaikkia niksejä, joita olen vuosikaudet töissä asiakkaille voiteen käytöstä puhuttaessa ladellut.

Ennen kuin kuitenkaan aloitan kokeiluni ja  alan testailemaan klassikkotuotteen käyttöä kaikessa mahdollisessa kynsinauhojen, huulien, kuivien hiustenlatvojen ja tien minkä muun hoidossa haluaisin kuulla, mitkä ovat teidän suosikkikäyttötapojanne tuolle maineikkaalle monitoimivoiteelle.

Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm

Mihin te käytätte Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamia? Tai oletteko kuulleet jotain erityistä vinkkiä sen käyttöön liittyen?

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm -huulivoide löytyy myynnistä täältä.*

4 kommenttia artikkeliin ”Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm -huulirasva”

  1. Mielestäni Eight Hour Cream on käytännössä (pahalta) tuoksuvaa vaseliinia. Samat asiat ajaa murto-osa hinnalla se keltainen perinteinen vaseliinipurkki ilman tuoksua 🙂 Huulivoiteeseen en ole tutustunut. En varmaan aiokaan mielipiteeni perustella.

    Vastaa
  2. Se alkuperäinen 8h haisee kuolemalta! Auttaahan se vaikka mihin, mutta itse käytän mieluiten vanhan koirani kivuliaisiin kyynärpääkovettumiin 😀

    Vastaa

Jätä kommentti