Testattu ja rakastuttu: Lancôme La Rose à Poudrer

Fiilistelin teille pari viikkoa sitten Lancômen kevään 2017 -meikkilookkiin kuuluvaa upeaa La Rose á Poudrer -korostuspuuteria. Odotin sydän pamppaillen, että puuteri tulee meille töissä myyntiin ja vannotin kollegaani, joka vastaa uusien tuotteiden aktivoinnista hihkaisemaan minulle heti, kun sitä olisi saatavilla, jotta en varmasti jaa ilman. Enkä onneksi jäänyt.

Lancome la rose a poudrer

Upea puuteri on juuri niin ihana kuin kuvittelinkin sen olevan.

Lancome la rose a poudrer

Tuote on tosiaan pakattu 50-luvun irtopuutereista inspiraationsa saaneeseen rasiaan, joka itsessään on jo kaunis somiste meikkipöydälle (koska yksi tärkeimmistä tekijöistä kosmetiikkatuotteita ostaessa on tietysti, näyttäisikö se hyvältä meikkipöydällä).

Lancome la rose a poudrer

Rasian sisältä paljastuu ylivoimaisesti kaunein koskaan näkemäni meikkituote – siitä ei ole epäilystäkään.

Lancome la rose a poudrer

Rasian sisällä on hempeän vaaleanpunainen tekokukka, jonka terälehdet on päällystetty korostuspuuterilla. Rasia ei sisällä kuin 1.6 g grammaa puuteria, mutta koska korostuspuuteri on minulla ainakin sellainen tuote, jota en ole koskaan saanut käytettyä yhtäkään kokonaista rasiallista, niin 1,6 grammaa kuulostaa kerrankin siltä, että minulla voisi olla edes teoreettinen mahdollisuus myös käyttää tuote loppuun. Ja sitä paitsi onhan se nyt kuitenkin niin, ettei tätä tuotetta todellakaan osteta pelkän puuterin takia vaan nimenomaan tämän kauneuden vuoksi.

Lancome la rose a poudrer

Ruusun terälehtien pinnalla oleva puuteri on hennon vaaleanpunertavaa ja kauniisti valoa taittavaa. Se ei ole koostumukseltaan mitenkään erityisesti kimaltava, vaan nimenomaan kauniin heleän ja kuulaan lopputuloksen luova.

Lancome la rose a poudrer

Korostuspuuterin pakkauksessa tuotetta kutsuttiin ”blush highlighter” -nimellä, mutta koska tämän antama sävy on niin vaalea, laitain itse ainakin tämän alapuolelle poskilla vielä ihan erillistä poskipunaa.

Lancome la rose a poudrer

Lopputulos on luonnollisen heleä sekä kauniin kuulas ja minusta ehdottomasti hintansa väärti. Olen nyt käyttänyt tätä jo useana päivänä ja käytän tämän varmasti loppuun turhia surematta – myös kauniit kosmetiikkatuotteet on tehty käytettäviksi.

Lancome la rose a poudrer

Jos jollekin muulle iski himo tähän puuteriin, niin ikäväkseni en osaa auttaa. Tätä tuli meillekin töihin nimittäin myyntiin viime viikolla vain yksi erä, joka myytiin loppuun noin vuorokaudessa. Jos tätä sattuu bongaamaan jostakin niin kannattaa iskeä heti kiinni – nämä nimittäin menevät kaupaksi heti.

(Jos kuitenkin olette luonteeltanne tee se itse -tyyppiä niin antakaahan palaa. Tässä on ohje.)

Lancome la rose a poudrer

Onko joku muu ostanut Lancômen La Rose à Poudrer -korostuspuuterin?

5 kommenttia artikkeliin ”Testattu ja rakastuttu: Lancôme La Rose à Poudrer”

  1. Stoccalta ainakin löytyy, näin sellaisen äskettäin ja rasioita oli hyvin jäljellä.

  2. Mitä ripsaria sulla on näissä kuvissa? Näyttää nimittäin tosi hyvältä!

    • Näissä on kokeilussa Max Facotrin uusi 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri, josta on itseasiassa tulossa tänään blogiin postaus! 🙂

Kommentointi on suljettu.