Your lips but better – Biotherm Aquasource Plump & Glow -huulivoide

*Sis. mainoslinkin

Kaipaako joku vinkkiä hyvästä huulivoiteesta, joka auttaisi pitämään huulet pehmeinä, mutta toimittaisi samalla myös huulia korostavan huulikiillon virkaa? Jos tuntuu, että sellainen tuote tulisi tarpeeseen, niin minulta lähtee vahva suositus tälle huulivoiteelle!

Sain jo yli vuosi sitten blogikokeiluun Biotherm Aquasource Plump & Glow -huulivoiteen, joka nousi nopeasti suosikkituotteideni joukkoon monipuolisuutensa vuoksi. Tuubiin pakattu huulivoide sisältää huulia tehokkaasti kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia kuten karitevoita, joka auttaa pitämään huulet pehmeinä.

Samalla tehokkaasti kosteuttava huulivoide tekee myös huulista täyteläisemmän oloiset, mutta ei tunnu huulilla miltään huulia pullistavalta ja ikävästi kihelmöivältä tuotteelta vaan lähinnä vain kevyesti täytelöittävältä. Huulivoiteen koostumus tuntui muutenkin huulilla mielyttävän pehmeältä, mutta ei yhtään tahmaiselta. Huulivoide ei anna huulille varsinaista sävyä, mutta sen pehmeä, läpikuultavan roosa sävy korostaa huulia kauniisti.

Lopputuloksena on juuri sellainen täydellinen your lips but better -vaikutelma, jota rakastan. Huulista tulee huolitellun näköiset, täyteläisen kosteutetut ja miellyttävän pehmeät, mutta ei silti meikatun näköiset. Huulivoide sopii täydellisesti käytettäväksi niin hyvinä kuin niinä huonoinakin huulipäivinä, joina huulet ovat repaleiset kuivuuden vuoksi ja kaipaavat hoitoa, mutta mikään ei näytä niissä nätiltä.

Tämä huulivoide oli minulla sellainen helppo tuote, joka pyöri lähes poikkeuksetta käsilaukussani valmiina pelastamaan huuleni ja luomaan niille äkkiä huolitellun lookin, joka ei vedä itseensä kuitenkaan suurta huomiota. Tuote sopi minusta parhaiten nimenomaan päiväkäyttöön, mutta olisi sitä toki voinut käyttää yölläkin.

Huulivoide oli käytössä myös todella riittoisa, sillä sen tuubilla on kokoa 13 ml.

*Biotherm Aquasource Plump & Glow -huulivoide löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Onko teidän huulillanne joku luottotuote?


Katso myös: Parhaat kosmetiikkatuotteet – näitä suosittelen ja Kaikki korealaisesta kosmetiikasta – näin pääset alkuun

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Your lips but better – Biotherm Aquasource Plump & Glow -huulivoide”

 1. Hei Virve!
  Olen lukenut blogiasi n. 8 vuotta. Instagramiasi on hauska seurata ja nämä jutut ovat aina yhtä mukavasti kirjoitettuja! Kiitos näiden vuosien edestä!
  Haluaisin vain antaa palautetta näistä otsikoista (jotka näköjään ovat erit Facebookissa) joista monet ovat klikkiotisiko-mallilla kirjoitettuja kuten
  ”Tämä huulivoide on luottotuotteitani”
  ”Nämä sukat rentouttavat väsyneet jalat”
  ”Tämä ripsenkasvattaja toimii”

  Tämä on toki pieni asia ja tavoitteena on varmasti lyhyet ja kiinnostavat otsikot.
  Pitkäaikaisena lukijana nämä kuitenkin ovat minusta ”halvan” oloisia ja itselleni luotaantyöntäviä ja kaipaisin niihin kekseliäisyyttä. Tällaista otsikkoa kun ei erottaisi tavallisen naistenlehden klikkiotsikosta, jonka artikkelissa ei lopulta ollutkaan mitään erityistä ja jäi vain likainen olo markkinoinnin kohteeksi tulemisesta.
  Nyt kun sain tämän kirjoitettua, niin tulipas olo että pienestäpä se pitää ihmisen länkyttää, mutta häiritsi niin pitkään että päätin viimein kirjoittaa, jotta voin paremmilla mielin jatkaa Virven seikkailujen seuraamista:)

  • Kiitos palautteesta! <3 Otan todella mielelläni vastaan vinkkejä ja ideoita siitä, kuinka noita otsikoita voi kehittää paremmiksi. Koska tätä blogia tekee vain yksi ihminen, niin en oikein saa palloteltua ideoita kenenkään kanssa, eli jos sinulla on antaa jotain hyviä ehdotuksia siitä, millaiset nuo tekstit voisivat olla noiden käyttämieni sijaan, jotta ne toimivat somessa paremmin, niin kuulisin todella mielelläni konkreettisia ehdotuksia, jotta voisin oppia uutta. 🙂

   Koska bloggaan mediabrändin alla ja Facebook-jako tulee mediabrändin linkillä, on minua ohjeistettu, ettei tuotenimen käyttäminen otsikossa ole mediabrändin kannalta sopivaa (ainakaan kovin usein) ja siksi tuotevetoiset postaukset on ollut parempi kirjoittaa Facebook-otsikossa muusta näkökulmasta kuin tuotteen nimellä. Pyrin kuitenkin aina siihen, että otsikko ja kuvaus ovat juuri sitä, mitä postauskin sisältää, eli kuten noissa esimerkeissä, on blogipostauksen sisältö aina 100 prosenttisesti ollut ihan juuri tuota mitä otsikko on luvannut.

   Eli kaikki konkreettiset vinkit siitä, kuinka voin hommaa parantaa ovat ehdottomasti enemmän kuin tervetulleita! 🙂

   Edit. Jos on vaikkapa vinkata jotain hyviä Facebook-sivuja, joilla vastaavat nostot toteutetaan kivalla tyylillä, niin ottaisin nämä vinkit vastaan todella mielelläni. <3

 2. Hei ja kiitti kun vastasit! 🙂
  Hauska, että mediatalolta ohje on juuri noin päin. Itse olin omassa pienessä päässäni pohdiskellut että onkohan mediatalolta tullut ohjeistus tyylillä ”älä ny hyvät hyssykät heti otsikossa kerro mistä tuotteesta kirjoitat, pakota lukija klikkamaan jotta hän saa sen tietää!”.
  Minusta otsikkosi blogin puolella ovat juuri hauskoja ja informatiivisia.

  Minun mielestäni esim. Facebookin otsikkona ollut
  ”Nämä sukat rentouttavat väsyneet jalat” oli hieman ärsyttävä,
  kun taas sama blogin puolella:
  ”Loistava apu väsyneille jaloille: rentoutussukat”
  oli mielestäni mukava otsikko. Pienestä kiinni, mutta heti tulee jälkimmäisestä mukavampi fiilis.

  En juuri lue muita blogeja jotka olisivat jonkin mediatalon alla, mutta tuossa tutkiskelin että lukemallani Rabbit Glow:lla on ihan toimivia otsikoita Facebookinkin puolella.
  Onko muuten myös mediatalon ohjeistus, että on vain yksi artikkeli / sivu? Tykkäsin enemmän kun ennen oli muutama artikkeli / sivulataus, näin lukemiseen ei tullut ”katkosta” vaan saattoi selailla pidempäänkin kun oli helpompi ohittaa artikkelit jotka olikin jo lukenut. Itse luen blogiasi siis niin, että saatan pikaisesti lukaista jos julkaiset Facebookin puolella jonkin todella kiinnostavan artikkelin, mutta käyn esim. viikon välein lukemassa rauhassa kaikki tietokoneella/tabletilla.

  • Kiitos hyvistä ajatuksista otsikoinnin suhteen, lupaan pohtia näitä enemmänkin. 🙂

   Tämä nykyinen asettelu on vakio kaikissa terve.fi-blogeissa, eikä sitä voi valitettavasti muuttaa. Tykkään itse kuitenkin kovasti tuosta, että etusivulle saapuessa ensimmäinen postaus on auki ja sen jälkeen näkee pienen katkelman vanhemmista postauksista, eli voi sitten bongailla siitä, mihin postaukseen voisi haluta siirtyä. Harmi vaan, ettei tuota samaa toimintoa ole, jos laskeutumissivuna on suoraan joku tietty blogipostaus. 🙂

Kommentointi on suljettu.