Kevyt ja hehkuva silmämeikki: Zuii Flora Eyeshadow Quad Palette Fresh

Olen vähän arkajalka mitä tulee meikkaamiseen. En tykkää itselläni värikkäistä silmämeikeistä ja perustelen mielipidettäni sillä, että haluan ihmisten mielummin kiinnittävän huomiota silmiini, joita meikki korostaa eikä vain katsovan, että onpas sinulla kivaa luomiväriä.

Tämän ajattelutavan myötä olen kuitenkin tullut huomaamattani syrjäyttäneeksi sen tosiseikan, että joskus (minun mittapuullani) värikkäämpikin silmämeikki voi kuitenkin saada silmät tuikkimaan uudella tavalla.

Zuii Flora Eyeshadow Quad Palette Fresh

Sain jo pidemmän aikaa sitten luonnonkosmetiikkaa valmistavalta Zuii Oraganic -merkiltä muutamia meikkituotteita testattavakseni ja niiden joukossa oli merkin nelisävyinen Flora Eyeshadow Quad Palette sävyssä Fresh.

Zuii Flora Eyeshadow Quad Palette Fresh

En ole ihan hirveästi innostunut käyttämään kovin keltaisen kultaisia, paahteisen oransseja ja jopa punertavia luomivärisävyjä, joten paletti jäi aluksi vähän vähemmälle huomiolle. Sitä räpeltäessäni ihastuin kuitenkin luomivärien pehmeään, heleään ja kauniisti häivyttyvään laatuun, joten rohkaisin itseni eräänä vapaapäivänäni kokeilemaan palettia ihan silmäluomille.

Meikkiähän se vain on ja sen saa kyllä halutessaan pois.

Zuii Flora Eyeshadow Quad Palette Fresh

Noh, en sitten todellakaan kuitenkaan halunnut sitä pois. Sehän nimittäin sytytti lämpimillä sävyillään kasvoni ja silmäni hehkuun ihan uudella tavalla!

Ihoni on keltapohjainen, joten periaatteessa lämpimät sävyt pukevat minua parhaiten. Ihoni on kuitenkin sen verran vaalea ja vain kevyesti kellertävä, että pystyn käyttämään sillä melko kylmiäkin sävyjä ja varsinkin pinkit huulipunat ovat minun juttuni. Nyt tämä lämpimän hehkuva silmämeikki sai kuitenkin kasvoni loistamaan ja silmäni suorastaan tuikkimaan tavalla, jota en ollut edes osannut odottaa.

Zuii Flora Eyeshadow Quad Palette Fresh

Levitin paletin vaaleinta sävyä liikkuvalle luomelle ja luomivaon seutu sai kylpeä kullanhehkuisessa ja punertavan oranssissa sävyssä. Halusin pitää lopputuloksen raikkaana, joten jätin ruskean kokonaan pois sammuttamasta ilmettä. Ne, jotka oikeasti leikkivät meikissään väreillä nauravat nyt silmiään pyöritellen, että tästä meikistä on värikkyys kaukana ja niinhän se kyllä onkin  – lopputulos pysyi siis edelleen minulle kotoisan kevyenä.

Pidin luomivärien laadusta todella paljon, sillä se oli sopivan pehmeä ja täyteläisen pigmenttisenä luomelle levittyvä. Kuulaasti hohtavat helmiäissävyt häivyttyivät loistavasti ja sulautuivat toisiinsa kauniisti, mikä teki paletin käytöstä vaivatonta.

Kuten kerroin, pelkään aina vähänkään värikkäämpien luomivärien varastavan shown liikaa ja huutavan, että katsokaa minun luomiväriäni. Tämän oranssisen sävyn kanssa olikin mukavaa se, ettei se ottanut minusta huomiota varsinaisesti itselleen vaan tosiaankin vain korosti silmieni sävyä. Hauskaa on toki myös myös huomata, että vaikka luomivärit eivät itsessään loppujen lopuksi paljon vilku silmieni mollottaessa ammollaan, tuovat ne silti silmille niiden sävyä ja korostavaa lämpöä.

Zuii Flora Eyeshadow Quad Palette Fresh

Ihastuin tähän Zuii-merkin luomivärinelikkoon kovasti ja se toimi jälleen loistavana muistutuksena siitä, että meikeillä kannattaa oikeasti leikkiä eikä vain jumittua sen oman turvakaukalon sisälle suostumatta välillä vähän katsomaan, miltä maailma sen ulkopuolella näyttää. Jos joku juttu ei sovi niin sen kyllä pyyhkii kasvoilta helposti pois. Itse yllätyin esimerkiksi viimeksi talvella siitä, kuinka raikkaan lopputuloksen pinkillä luomivärillä voikaan saada aikaan! (Postaus aran meikkailijan pinkistä silmämeikistä löytyy täältä.)

Zuii Flora Eyeshadow Quad Palette Fresh

Onko joku meikkisävy yllättänyt teidät positiivisesti viimeaikoina?

2 kommenttia artikkeliin ”Kevyt ja hehkuva silmämeikki: Zuii Flora Eyeshadow Quad Palette Fresh”

  1. Tää kyllä on tosi kaunissävyinen meikki sulle. Pinkki oli vertailuna, niin rankkaan tän kyllä paremmaksi.

  2. Ohi aiheen, mutta oletko kokeillut Elevenilla myytävää HH Simonsenin True Divinity suoristusrautaa? Haluaisin ostaa sen, mutta löytyy kovin vähän arvosteluja netistä. Osaisitko auttaa?

    Kaisa

Kommentointi on suljettu.