BB, CC, DD, EE…

Ensin oli BB-voide eli Blemish Balm tai Beauty Balm. Sitten tuli CC-voide eli Color Correction Cream. Sitten nopeimmat ehtivät jo DD-voiteisiin, jotka voivat tarkoittaa mitä tahansa Daily Defensestä ihan mihin tahansa ja mitä tahansa valmistaja sitten ikinä haluaakaan niiden tarkoittavan. Markkinat ovat vapaat.
Nyt ollaan sitten jo edetty EE-voiteisiin.
Estee Lauderin Even Effect Skin Tone Correction sisältää suojakertoimen 30 ja paitsi että se toimii auringon UV-säteilyä vastaan lupaa se myös suojaavansa ihoa vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Kolmessa sävyssä tulevasta EE-voiteen lupaillaan olevan erittäin kevyttä ja ohutta jälkeä tekevä tuote, joka tasoittaa ja heleyttää ihon sävyä, eli tämänkään kanssa ei mennä yhtään lähemmäksi aasialaisia peittäviä BB-voiteita kuten ei aiempienkaan aakkosvoiteiden.
Rehellisesti sanottuna täytyy kyllä todeta, että koska jokainen nykyinen BB- ja CC-voide on luvannut jo kymmenen hyvää ja kaksitoista kaunista eivät nämä lupaukset nyt mitenkään tunnu erottavan tätä EE-voidetta aakkosjärjestyksessä sitä edeltäneistä kilpailijoista. Mielenkiinnolla kuitenkin kohtaan tämänkin lokakuussa lanseerattavan uutuuden.
No, mitäs sanotte? Allekkirjoittaneella alkaa olla jo hieman Zz-fiilis näiden uuvuttavien aapisvoiteiden kanssa…

14 kommenttia artikkeliin ”BB, CC, DD, EE…”

 1. Jännä että aloittivat BB:Stä, toki AA:lla olisi vähän erilainen kaiku…. 😀 CC:tä pidemmälle en ole itse päässyt 😛

  Vastaa
 2. :DD Mähän aloin nyt odottaa oikeesti innolla että minkä sanayhdistelmän ne keksii FF voiteen taakse!

  Vastaa
 3. Mä kans huokaisin syvään kun näin tämän diaesityksen koulutuksessa… PLÄÄH. Mä jään odottelemaan tuhmaa XXX-voidetta… 😉

  Vastaa
 4. Zz-fiilis tosiaan, nää ää! ja öö… -voiteethan onkin jo kaikille tuttuja 😉

  AA-voide oliskin, sisältäisköhän se jotain antabus-ainetta 😀

  Vastaa
 5. BB-voiteet vielä menivät, koska oli virkistävää löytää markkinoilta enemmän sävyttäviä kosteusvoiteita mutta tämä buumi alkaa todellakin mennä jo yli!

  Vastaa
 6. Sori kun postaan tähän täysin off topic, mutta olisi juttuehdotus/pyyntö, kosmetiikkakemian opintojasikin ajatellen… Nimittäin muovit kosmetiikassa! Itse olen tosi huonosti ehtinyt viime vuosina mitään ajatella ja tutkia, aihe valkeni minulle tätä kautta: http://www.projectmama.info/2014/09/koska-olet-muovin-arvoinen.html

  Ja kun usein puhut siitä INCI-lukutaidon tärkeydestä, niin joku "INCI for dummies" -opas ois myös kiva. O:) Tai pystyykö sellaista edes yleispätevästi tekemään?

  Vastaa

Jätä kommentti