Game of Love ja ystävänpäiväarvonta

Ystävänpäivää vietetään tässä blogissa niissä samoissa rakkaudentäyteisissä tunnelmissa, joita  usempi tuhat muutakin blogia on päivityksiinsä tänään kylvänyt.
Tämän blogin rakkausteema rakentuu samaa ideologiaa kantavien hajuvesien ympärille. Sain nimittäin Kenzolta tutustuttavakseni merkin uuden Jeu d’Amour -hajuveden.
Kerroin kyllä tuoksun lähettäjälle, että olen tykännyt merkin Amour-tuoksuista aiemmin, mutta hänkään ei varmasti tiennyt, mitä sillä ihan tarkalleen tarkoitin. No, nyt te ainakin tiedätte. Yllä ovat nimittäin Amour-tuoksuni.
Hommahan lähti liikkeelle näistä pulloista. Niihin pakattu alkuperäinen Kenzo Amour on ollut jo vuosia suosikkituoksujani, sillä se on ihanan pehmeän vaniljainen ilman häivähdystäkään pistävyydestä. (Tuoksumyyjänä olen muuten kollegojeni kanssa huomannut miesten viehättyvän erityisesti vaniljaisista tuoksuista ja tämän onkin myös eniten huomiota kerännyt tuoksuni. Tästä ovat pitäneet niin tutut kuin tuntemattomatkin ihmiset vieraiden miestenkin ihan vaan puhtaasti uteliaisuuttaan kysyttyään hajuveteni haistettuaan, että mitä tuoksua käytän heidän halutessaan viedä sitä naisystävälleenkin.)
Pidän pullojen muotoilusta aivan suunnattomasti ja eriväriset pullot ovat itseasiassa täysin samaa tuoksua sisältäviä -meidän tuoksumyyjien painajaiseksi. 30 ml pullo on valkoinen, 50 ml pullo puolestaan pinkki ja 100 ml pullo oranssi. Jottei homma olisi kuitenkaan niin helppoa, on tämä vain tax free -myynnissä, jossa myydään yleisesti vaan 50 ml pinkkiä pulloa. Maamyynnissä 30 ml pullo on puolestaan valkoisen sijaan pinkki, koska kaikki nyt vaan haluavat sitä pinkkiä. Lisäksi olen kuullut myös oransseista 50 ml pulloista, joten homma on todella hämmentävää ja koska tuoksun testerikin saattaa olla välillä milloin minkäkin värinen ei ole kerta eikä ensimmäinen, kun olen saanut vakuutella asiakkaalle, että oranssi ja pinkki pullo ovat samaa tuoksua.
Tuoksuista on tehty vuosien varrella myös erilaisia variaatioita, joista olen useimmista pitänyt, mutta silti viehätyn eniten alkuperäisestä sen intensiivisyyden ja pehmeyden vuoksi.
Nyt pullokavalkaadi on saanut jatkoa uusimmalla tulokkaalla, jonka muotokieli on pullon kaulamaisen osan puolesta hieman kavereitaan tanakamman oloinen. 
Olen itseasiassa ollut ihan erityisen viehättynyt juurikin pullojen muotoiluun ja pitänyt niitä siksi jopa esillä koriste-esineiden tapaan joten olin hieman pettynyt huomattuani, ettei uusin pullo ole täysin samasta muotista. Vaan eipä toisaalta ole tuoksukaan.
Jos Kenzon Amour-tuoksun äitelä vaniljaisuus ei ole aiemmin tuntunut omalta jutulta, ei tätä tuoksua kannata jättää sen ajatuksen turvin nuuskuttelematta. Tämä on nimittäin melkoisesti serkuistaan poikkeava tapaus ja ihan täysin erilainen tuoksu.
Tuoksu on selvästi perinteistä Amouria kevyempi eikä itseasiassa ollenkaan vaniljainen vaan enemmän kukkainen. Kun tuoksu on ollut iholla hetken, pehmenee se hieman ja kevyt puuterisuus ja myskisyys tulevat enemmän esiin tuoksun pysyessä silti kevyen naisellisena ja hempeänä. 
Tuoksu sisältää mm. tuberoosaa, freesiaa, granaattiomenaa, teetä, santelipuuta sekä sitä myskiä.
Täytyy oikeastaan sanoa, että ihmettelen, miksi tuoksu on edes lanseerattu Amour-nimen alle, sillä siitä puuttuu juuri se juttu, joka minun mielestäni tekee Amourista Amourin. 
Minulla on kuitenkin yksi aivan erityinen syy, miksi tahdoin esitellä tämän tuoksun teille ja se on nimittäin arvonta. Sain maahantuojalta teille arvottavaksi Kenzon uuden Jeu d’Amour tuoksun, mutta arvatkaapas mitä? Ei siinä vielä kaikki: arvontapakettiin mahtui mukaan vielä jotain muutakin.
Tässä arvonnassa ei nimittäin yllätetä vain teitä, vaan ystävänpäivän kunniaksi jälkijunassa myös joku teille rakas kaksilahkeinenkin. Arvontapalkintona on setti, joka sisältää Kenzo Jeu d’Amour EdT:n sekä miesten Kenzo Homme Night EdT:n. 
Fragrantica kuvailee tämän viime vuonna myyntiin tulleen miesten tuoksun olevan sensuellempi ja romanttisempi kuin alkuperäisen Kenzo Hommen ja sitähän me näin ystävänpäivänä ainakin salaa ihan hitusen miehiltämme vähän toivommekin, vai mitä?
Voit osallistua arvontaan kertomalla ihan vaan ällönlällysti, että kuika usein tulet käyttäneeksi suomalaisen suuhun usein varsin huonostikin istuvaa ”Minä rakastan sinua” -lausahdusta. Onko se tarkoitettu sille omalle kullalle päivittäin toistettavaksi tai pari kertaa vuodessa erityistilanteissa lausuttavaksi vai saavatko sen kuulla perhe tai ystävätkin silloin tällöin?
Arvonta on käynnissä maanataihin 16.2. klo 23:59 saakka. Jätäthän vastauksen yhteyteen sähköpostiosoitteesi, jotta sinut on helppo tavoittaa onnen osuessa kohdalle!
 Ällösiirappista ystävänpäivää tukholmalaisen kattoikkunan alta toivotellen yhä edelleen kuvottavan paljon rakkautta rinnassaan tunteva kosmetiikkabloggaajanne. Yack!

186 kommenttia artikkeliin ”Game of Love ja ystävänpäiväarvonta”

 1. Päivittäin, jos en ole kullan kainalossa niin vähintään viestillä tai soitolla iltaisin ennen nukkumaan menoa. Meidän oma ja yhteinen juttu onkin vähän hassu, toisen sanoessa "mie rakastan sinnuu" vastataan "sie kans" ja taas toteamukseen "oot rakas" vastataan "mieki sinnuu". Hullunkurista mutta eikös pariskuntien omat jutut aina välillä ole?:)

  Vastaa
 2. Minä rakasta sinua – lausetta kuulee vain oma kulta. Enpä ole koskaan ajatellut kuinka usein, jos ei nyt päivittäin niin useita kertoja kuukaudessa kuitenkin. <3 nittanne(at)gmail.com

  Vastaa
 3. Mieheni kanssa tätä fraasia ei ole taidettu vaihtaa oikeastaan koskaan ja takana on sentään 17 vuotta yhteiseloa. Mitä sitä turhaan… Teot puhuvat puolestaan 🙂 Mutta lapsilleni sanon "minä rakastan sinua" ihan joka ilta, kun peittelen nukkumaan. Ja niin tekee mieskin. Ehkä lapselle on helpompaa kertoa myös sanoin siitä, että hän on tärkeä! <3

  Vastaa
 4. Tällä hetkellä ei ole ketään jolle sitä kertoa,mutta luultavasti Se tulisi sanottua n.päivittäin
  taru.ylivenna(at)anvianet.fi

  Vastaa
 5. Minulle nuo 3 sanaa on hurjan vaikea saada suusta ulos, joten niitä ei päivittäin heitellä ilmaan. Eipähän kulu käytössä ja menetä merkitystään. .ja onneksi tuo puolisko tietää, ettei se sanojen puute tarkoita tunteiden puutetta.
  pihka1@hotmail.com

  Vastaa
 6. Sanon päivittäin miehelleni rakastavani häntä, asiasta tulee mainittua itse asiassa useasti päivän aikana ja hän tekee samoin minulle. 😀 Muille en juuri osoita rakkautta sanoin vaan enemmän pelkin teoin.

  Tuoksu kuulostaa oikein ihanalta, pidän eniten juuri kukkaisista ja puuterisista tuoksuista! Jos onni ei osu kohdalle, täytyy suunnata heti hajuvesiosastolle! Mies on myös kovin kiinnostunut tuoksuista ja hän vaihteleekin tuoksuja aika usein. 😀

  becauseweadoreit@gmail.com

  Vastaa
 7. "Minä rakastan sinua"-lausahdus kuuluu suustani päivittäin, omalle kullalle osoitettuna. Silloin tällöin myös vanhemmille, etenkin iskälle lausuttuna 🙂 enni.salon @ luukku.com

  Vastaa
 8. Avopuolisolle tulee sanottua tuo lause jos ei nyt ihan jokaikinen päivä, niin ainakin pari kertaa viikossa. Ylivoimaisesti eniten kyseistä lausetta kuulen tytärpuoleni suusta, joka aina meillä ollessaan toistelee tuota jopa kymmeniä kertoja päivässä, ja tietenkin sanon sen aina takaisin. Alkaa tuntua melkein puhkikuluneelta tämän takia :p Lähimmille ystäville ja vanhemmille kerron rakastavani useamman kerran vuodessa. krista.eerika@gmail.com

  Vastaa
 9. Mun suuhun sopii kaikki tunteilut aika huonosti, joten kyllä tuon lauseen minulta kuulee vain ja ainoastaan mies ja sekin melko spesiaalitilanteissa, ei jokapäiväisesti. Ja julkisesti en varmaan sanoisi edes hänelle koskaan. Muutenkin aika kauhea lause, esimerkiksi englannin I love you on niin paljon parempi ja helpompi 😀

  ine_91@msn.com

  Vastaa
 10. Ah tuo tuoksu on ihana! Monta kertaa tuoksutellut sitä. 🙂 Ja poikakaverille kyllä kelpaisi tuo miesten tuoksu myös. 😀

  Minä tunnustan joka päivä rakkautta sille omalle poikakaverille lausumalla nuo kolme sanaa. Ja se nimenomaan pitää sanoa että "minä", eikä "mä", koska se toisen mielestä kuulostaa aidommalta niin. Ja tietysti myös silmiin pitää aina katsoa kun tunnustaa rakkauttaan. 🙂

  karmiinisuu (at) gmail.com

  Vastaa
 11. Voit osallistua arvontaan kertomalla ihan vaan ällönlällysti, että kuika usein tulet käyttäneeksi suomalaisen suuhun usein varsin huonostikin istuvaa "Minä rakastan sinua" -lausahdusta.
  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  Useimmiten iltaisin:
  – kuolemanväsyneenä, just ennen nukahtamista
  – railakkaan riidan jälkeen, laiha sopu tehtynä, ennen nukahtamista
  – joskus oma kulta sanooja sanon niin määkin sua, kun siltä tuntuu…
  mari.pajunen@rejlers.fi

  Vastaa
 12. Vain puolisoni kuulee sen (viikoittain), koska sitä vain on jotenkin niin vaikeaa sanoa muille (vaikka haluaisi)… T.Hanna (hem90@luukku.com)

  Vastaa
  • Kappas, kuumehouruissa lukenut vielä ihan vinksinvonksin ja jätin koko kysymykseen vastaamatta. Rakkaudentunnustukset mun suunnalta ovat aika harvinaisia, lähinnä kissalleni lässytän. Vanhemmille tulee joskus sanottua, että he ovat rakkaita, mutta jotenkin tuo lause "minä rakastan sinua" ei sovi suuhuni.

   Vastaa
 13. Harvemminhan tuota tuleepi sanottua kellekkään oman prinssin kömytessä vielä jossain ojanpohjalla matkallaan mun etuovelle :'D kavereillekin sanottuna sävy on usein sarkastinen, tosin pohjalla on kuitenkin aina se totuuden hippunen 🙂

  saraminttumaria(a)gmail.com

  Vastaa
 14. Parhaalle ystävälle tulee aina sanottua välillä rakastan siuta tms, koska kyseessä on vaan niin mahtava tyyppi! Poikaystävää en omista, mutta varmasti sanoisin melkein joka päivä, jos semmonen vaa löytyis 😀
  sannu.9@hotmail.com

  Vastaa
 15. Oma rakkaani tuon saa suustani kuulla ja toisinpäin. Välttämättä ei joka päivä, mutta yleensä ei ainakaan viikkoa kulu jolloin ei tunteitamme tuoda julki. Nyt tuo retale vaan lähti kaverinsa kanssa reissuun juuri ystävänpäivän alla ja olenkin saanut kuulla nuo sanat jopa muutaman kerran päivässä viestien välityksellä 🙂

  nonna83(a)gmail.com

  Vastaa
 16. Kyllä se tulee joka päivä kerrottua, viimeistään illalla ennen unille menoa. 🙂 Olen muutaman kerran yöllä herännytkin paniikissa, jos olen sen illalla unohtanut sanoa, mikälie alitajunnan juttu. 😀

  halonen.kiia@gmail.com

  Vastaa
 17. Huh, nuo sanat on olleet mulle aina tosi vaikea sanoa! Eli ihan liian harvoin tulee edelleen sanottua :/
  misspiggyspearls(at)gmail.com

  Vastaa
 18. Saan olla oman herraseni kanssa yleensä vain viikonloppuisin (joskus on jopa kuukausienkin näkemistaukoja) hänen uravalinnan takia. Rakastan sinua tulee paljon sanottua sillon kun ei nähdä. Tämä pitää hyvän mielen yllä ja tietää että ollaan toistemme mielessä 🙂

  anttonene@gmail.com

  Vastaa
 19. poikaystävää ei löydy, mutta tyttärelleni sanon vähintään kerran päivässä, yleensä paljon useamminkin 🙂 En muuten ole mikään "hempeilijä tyyppi", mutta mielestäni on äärettömän tärkeää antaa rakkaansa kuulla/huomata se joka päivä, että rakastan

  tiijuska-@hotmail.com

  Vastaa
 20. Olen kaukosuhteessa, ja erillään ollessamme tuntuu erityisen tärkeältä kertoa kuinka paljon toista rakastaa, vähintään kerran päivässä ja usein useamminkin. Ulkomailla asuessa (ja ulkomaalaisen miehen kanssa seurustellessa ) on ehkä tarttunutkin se tapa että helpommin lausuu nuo maagiset sanat, ja usein sen saa kuulla myös perhe ja ystävät. Miksipä niitä ihania sanoja pihtailemaan 🙂
  Molemmat aivan ihanat tuoksut – voi jos kerrankin osuisi arpaonni kohdalle! 🙂
  vaniljavadelma@hotmail.com

  Vastaa
 21. Tällä hetkellä tuota lausetta ei tule sanottua kenellekkään. Perheelle tulee sanottua kyllä puheluiden lopussa että rakastaa, mutta se on kuitenkin jotenkin laimeampi. Ystävät saavat tyytyä vain sydämiin viesteissä. Tuo lause vaatii sen erityisen. tytonhupakko ät gmail . com

  Vastaa
 22. Ei tuota tuu oikein sanottua, mielestäni lause "rakastan sinua" on kamalan tönkkö, se rakastan-sana on jotenkin niin karskin töksähtävän kuuloinen 😀 Mieluummin teoilla ja muulla osoitan sen rakkauden lähimmäisille ja omalle kullalle 🙂 Mutta kyllä tulee ihmisiä kutsuttua nimellä "rakas" yms 🙂
  tanja_t@hotmail.fi

  Vastaa
 23. Minä käytän "rakastan sinua" suomeksi kohtuu usein Hollantilaiselle poikaystävälleni, jolle tämä lause oli ensimmäinen suomeksi opittu asia. Myös muutamalle läheiselle ystävälle sekä tietenkin vanhemmilleni tämä lause on silloin tällöin varattu :3
  Ihanaa ystävänpäivää <3
  mila@saunalahti.fi

  Vastaa
 24. Koiralle tulee sanottua!! 😀 koska sinkkuna ja "orpona" ei ole ketään riittävän läheistä ihmistä nyt :(… Ehkä pullo auttaisi narauttamaan jonkun tähänkin kylkeen kiinni?! T.SMS
  sallukka10@gmail.com

  Vastaa
 25. Britti aviomieheni lähetteli "työmatkoiltaan" amerikoista mulle Facen seinälle joka aamu uuden sydämmenkuvan kera I love youn. Tiesin miten ällöä se oli muitten kavereitteni mielestä mutten kehdannut sanoa sitä hänelle suoraan.
  Sittemmin sain selville että työmatka olikin toinen nainen ja toinen perhe..exhän siittä tuli joten mun kohdalla I L Y kärsi melkosen inflaation
  hannamarihaworth@gmail.com

  Vastaa
 26. Itselle tuo lausahdus ei kyllä istu suuhun ollenkaan; edelleen hieman hätkähdän lausuessani nuo sanat poikaystävälleni, vaikka oon vajaa viisi vuotta tässä suhteessa elänyt. Poikaystävälle sanon nuo sanat ehkä muutaman kerran vuodessa, muille en koskaan 😀 Välittäminen näkyykin sitten enemmän teoissa.

  Ja mitä noihin Kenzon Amour- tuoksuihin tulee, niin itse olen nimenomaan tuon alkuperäisen fani. Sen sijaan poikaystäväni ei pidä tuoksusta ollenkaan, on kuulemma pistävä ja outo. Moni tosiaan väittää, että miehet pääsääntöisesti tykkää vaniljaisista tuoksuista, mutta meidän mies on kyllä poikkeus, joka sitten kai vahvistaa säännön 😀 Amourin pulloista vielä sen verran, että ainakin nuo joista ei näy läpi ovat minusta tosi rumia yksinään, mutta tuolla lailla yhdessä aseteltuna ne näyttävät kyllä tosi kauniilta!

  Ja tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, ettei saman nimen alle julkaistavilla tuoksuilla ole keskenään nimeä ja pullon muotoa lukuun ottamatta juuri muuta yhteistä. Hyvä esimerkkinä toiminee esim YSL:n Black Opium, jonka tuoksussa ei kerta kaikkiaan ole mitään vähänkään alkuperäiseen Opiumiin viittaavaa . Lienee pelkästään säästökikka julkaista tuoksut jo aikaisemmin läpi lyöneen nimen alle.

  queen.di ät hotmail piste com

  Vastaa
 27. Sanon joka päivä ja monesti omalle rakkaalle. Pidän myös huolta, että perheeni tietää olevansa rakastettuja. (sanon kyseisen lauseen myös pikku-koirilleni). 😀

  Vastaa
 28. Täytyy tunnustaa että minun suuhuni "minä rakastan sinua"-lause istuu todella huonosti enkä edes muista milloin viimeksi olen miehelleni niin sanonut :/ Pojalleni olen näin viimeksi sanonut, oli ihana kun hän vastasi samoin takaisin <3 piia-sa @ hotmail.com <– ilman välejä 🙂

  Vastaa
 29. Miestuttavuus on sen verran uusi, että vielä ei ole kyennyt rakkautta hänelle vannomaan, mutta höpsähtäneen ihastuneita olemme kumpikin! Syntymäpäiväkin hänelle tulossa, joten ei hullumpi juttu onnettaren suosiessa.
  Ystäville sen sijaan tulee usein vannottua rakkautta ja tärkeyttä. 🙂

  Kosmetiikkapeikko@gmail.com

  Vastaa
 30. Muuten kyllä tulee huomioitua, mutta "Minä rakastan sinua" sanoja tulee sanottua liian harvoin… Pitäisi ryhdistäytyä 😀
  minnapo1(at)gmail.com

  Vastaa
 31. Luseen sanoo oikeastaan vain omalle rakkaalle. Muuten käytössä on "olet rakas", jota tulee ystäville sanottua <3 Ei kyllä liian usein tuu sanottua.

  naicca __ (@) hotmail.com

  Vastaa
 32. Omalle rakkaan kanssa viikottain 🙂 Muut saavat jonkun muun version samasta lauseesta.
  riina_ma at hotmail.com

  Vastaa
 33. Jaan "rakastan sinua" lausetta mielummin useimmiten kuin harvoin. Haluan kertoa rakkailleni kuinka paljon välitän. Lause ei tule ikinä kokemaan inflaatiota suussani ja aina kun sanon sen, tarkoitan sitä.

  Vastaa
 34. Äh. Menin sitten deletoimaan äsken kirjoittamani pitkän eepoksen *huokaus* Yritetään siis uudestaan..

  Nykyisen poikaystäväni kanssa hellyydenosoitukset (niin sanalliset kuin kosketuksenkin kautta) ovat olleet luontevaa ihan alusta lähtien ja vähintäänkin kerran päivässä "minä rakastan sinua" tulee sanottua, lisänä sitten vielä ne kaikki yhteiset pöhköt hellittelynimitykset ja kosketus (halaus kun toinen tulee vastaan tms.) – tällaisesta suhteesta muuten pitkään haaveilin ja kuvittelin etten vain tällaiseen itse pysty, mutta nyt on nähnyt, että aiemmin kohdalla on vain olleet väärät tyypit.

  Ystäville, vanhemmille ym. tulee harvemmin "rakastaa"-sanaa käytettyä, mutta muulla tavoin pyrin kyllä ilmaisemaan sen kuinka tärkeitä ja rakkaita he ovat.

  cassandra-(at)luukku.com

  Vastaa
 35. En sano miehelleni päivittäin rakastavani häntä, mutta ehkä kerran viikossa. Muuten toki sitä ilmaisen pussailemalla, sydänten täyttämillä viesteillä ja vaikka ostamalla hänen suosikkilihapiirakoitaan kaupasta. 😀 Ainut muu kenelle saatan sanoa 'minä rakastan sinua' on kuusivuotias kummityttöni. 🙂

  Vastaa
 36. Ei nyt ehkä ihan päivittäin, mutta joka toinen päivä tulee sitä tuolle paremmalle puoliskolle sanottua.
  coyhaique.cl( att )gmail.com

  Vastaa
 37. "Ihmiset kuin mantraa sitä toistelee, entä jos sen voima niin vain vähenee?" Aika harvoin tulee sanottua. 🙂 "Olet rakas" sopii paremmin omaan suuhun ja on jollain tapaa kevyempi heittää kehiin. :p Poikaystävä (voiko tätä seuraavaa edes sanoa?!?! :DD) sanoo vähän liiankin usein "minä rakastan sinua", ja se menettää jotenkin ytynsä toistojen määrästä. 😀 Tietenkin on ihana kuulla, että joku rakastaa mutta se ei vaan enää yhtälailla järisytä jos sen kuulee useamman kerran päivässä.. Oon enemmän tekojen nainen. 😉 linda.playitagain@gmail.com

  Vastaa
 38. Nyt juuri ei ole ketään kelle tuota sanoa eikä muutenkaan noiden kolmen sanan toistaminen oikein ole "my cup of tea". Suomeksi varsinkin se tuntuu erityisen haastavalta ja niin kovin "viralliselta" 😀

  annnieveliina@gmail.com

  Vastaa
 39. Päivittäin tulee rakkaan kanssa sanottua. Muille kuuluu lause "olet rakas". Sisarukset ja ystävät saavat kuulla tämän myös useasti 🙂 ihana ystävänpäiväarvonta!
  -sonya-
  Sonja05(at)hotmail.com

  Vastaa
 40. Tietyssä kaveripiirissä tuota tulee sanottua useastikin, toisissa sitten taas vähän harvemmin valitettavasti. 🙂 Omalle perheelle tuota tulee sanottua tosi harvoin, ja sitä omaa kultaa ei edes ole jolle tuota voisi kuluttaa puhki 😀
  johanna.huttela@hotmail.com

  Vastaa
 41. Seurustelun alkuaikoina kisasime siitä, kumpi ehtii päivässä ensin sanomaan "rakastan sinua". Jopa siinä märin, etä mies kerran. Herätti minut heti keskiyön jälkeen ehtiäkseen varmasti ensin. Nyt neljäntoista vuoden jälkeen molemmat tietää sen niin varmasti, että sanottu tulee vain muutaman kerran kuukaudessa.

  Vastaa
 42. Tähän sopis Jenni Vartiaisen kappale 'Minä sinua vaan'. Melko harvoin oikeastaan tulee tuota lausetta toiselle osapuolle sanottua, mutta lapsille sitäkin enemmän.

  maasha86 (a) gmail.com

  Vastaa
 43. En osaa käyttää tuota ilmaisua lainkaan vaan sen sijaan sanon "olet ihana", "miten sä aina jaksat mua?" tai vastaavia ilmaisuja 🙂

  orangelemon at live com

  Vastaa
 44. Silloin tällöin tulee sanottua. Poikaystävältä irtoaa samat sanat harvoin ja valitusti, joten ei tule itsekään sanottua niin usein kuin ehkä haluaisi kun jää vastakaiku saamatta 😀 mar.marttinen(at)gmail.com

  Vastaa
 45. Koirille tulee sanottua 😉 Näin sinkkuna ei ole sitä omaa kultaa jolle moista lausetta viljellä, mutta perheelle ja lähimmille ystäville tulee kyllä ainakin tuon tapaista sanottua vaikkei ihan ehkä juuri sitä fraasia, "oot tärkeä ja rakas" tms. 🙂

  Vastaa
 46. Lapselle tulee sanottua monta kertaa viikossa, miehelle muutaman kerran kuukaudessa. Muille oikeastaan en noita kolmea sanaa edes lausu.
  duvessa.oobd[at]gmail.com

  Vastaa
 47. Omalle kullalle sanoisin, jos sellainen on. Pahasti ihastuunena oon sen meinannu useammankin kerran meinannu lipsauttaa, mutta hän ei sillon vielä tiennyt että olin ihastunut. Joten eipä ole vielä sitä tullut ääneen sanottua. Ajatuksissa useisinkin, mutta vain sille yhdelle… Toivottavasti vielä joskus ääneenkin, ja sitä oikeasti tarkoittaen. Haittaakohan se nyt ihan hirveästi jos ei vielä ole sitä toista puoliskoa…
  sara.risb@gmail.com

  Vastaa
 48. Ihan liian harvoin tulee sanottua! Täytyy tseampata ja ottaa tuo lause aktiivisempaan käyttöön!
  stigaba (at) hotmail.com

  Vastaa
 49. Perhe ja ystävät eivät tuota lausahdusta kuule, mutta kyllä kumppanille sen kerron. Paitsi nyt sinkkuillessa.
  Kumppanille välittäminen on helpompi ilmaista kuin perheelle ja ystäville, mutta toivon, että kaikki heistä tietävät olevansa miulle tärkeitä 🙂

  analogtrashblogi@hotmail.com

  Vastaa
 50. Omaa kultaa ei valitettavasti löydy, mutta varmasti hänelle tulisi rakkautta vannottua useinkin 🙂 Omille vanhemmille nuo sanat tulee sanottua ehkäpä kerran pari vuodessa…

  micjac(at)luukku.com

  Vastaa
 51. Sinkkuna ei tule sanottua mutta suhteessa ollessa muutaman kerran kuussa, joka kuulostaa kyllä liian vähältä:P

  pekejar(at)netti.fi

  Vastaa
 52. rakastuin syksyllä upeimpaan koskaan tapaamani mieheen, ja kyllä hän sen saa kuulla vähintään muutaman kerran viikossa :')
  lisäksi äidilleni sekä parhaalle ystävälleni tulee sanottua aina tavatessa. ♥

  meiju.k@gmail.com

  Vastaa
 53. Perheenjäsenille sanon aika harvoin rakastavani heitä. Voisin sanoa useamminkin, mutta onneksi he tietävät, että rakastan heitä. Tällä hetkellä elämässäni on ensimmäistä kertaa myös perheen ulkopuolinen henkilö, jota rakastan, mutta vielä en ole uskaltanut tätä paljastaa miehelle.

  pinkplaisir@hotmail.com

  Vastaa
 54. Omalle miehelle silloin tällöin, onneksi rakkautta voi osoittaa monin muinkin tavoin.
  shahaa(a)luukku.com

  Vastaa
 55. Kumppani saa kuulla ehkä jopa liian usein ja perhe ja ystävät liian harvoin… 😛 Pitäisi yrittää tasoittaa tilejä!
  elnaimagines(a) gmail.com

  Vastaa
 56. Olen ottanut tavaksi sanoa "Minä rakastan sinua" joka päivä – koirilleni 🙂 Ihmisille sanon nuo sanat kovin säästeliäästi.
  tramp[@]netti.fi

  Vastaa
 57. Miehelleni tulee kyllä sanottua useinkin. Yleensä silloin kun on päivän ensimmäinen rauhallinen hetki, jolloin voi tavalla rauhoittua ja edes minuutin olla vaan, ja keskittyä toiseen.

  Perheelleni ei niin usein tule sanottua suoraan rakastavansa, enemmänkin ehkä teoilla tulee osoitettua välittämistä. Olen varma, että he tietävät olevansa mulle tärkeitä 🙂

  ellesuomela@gmail.com

  Vastaa
 58. Ainoastaan omalle kultsille! Englantilainen joka on muuttamasse tänne syksyllä lähettää aamusin "Huomenta, rakas!" viestin, ja joskus tunnustaa myös rakkautensa suomeksi :p

  Koitan myös sanoa sitä vähän harvemmin (myös englanninkielistä versiota) ja päivittäisessä käytössä lähetellään vaan ällöjä sydän-viestejä ja insidejuttuja jotka tunnistaa rakkaudensanomiksi 😛 hyhhyh kuin imelää!

  jessica.lindstrom@helsinki.fi

  Vastaa
 59. Minä rakastan sinua tulee harvoin sanottua täysin tällä ilmaisulla; ehkä juurikin niissä "erikoistilanteissa". Sen sijaan tykkään kertoa läheisilleni kuika tärkeitä he ovat, usein myös kutsumalla rakkaaksi… toivottavasti menee viestini perille nuinkin 😉

  pienihentomina@gmail.com

  Vastaa
 60. Jäyhänä suomalaisena tulee käytettyä aivan liian harvoin, mutta yritän muilla tavoin antaa asian ilmi. Silloin kun tuo kolmikko lipsahtaa suusta niin se yleensä omalle kullalle. "Oot sää kyllä ihana/rakas jne." tulevat helpommin suusta. 🙂

  ameochi [ät) gmail.com

  Vastaa
 61. Silloin tällöin sitä tulee sanottua, mutta liian harvoin. Jotenkin suomeksi ilmaisu on todella vahva, kun taas englanniksi (joka on meidän toinen kotikieli) se on paljon helpompi sanoa miehelle ja muillekin. Englanniksi nyt lovetetaan ihan melkein mitä vaan. Eli suomeksi se jotenkin merkkaa enemmän. 🙂

  kermitkermit (at) outlook . com

  Vastaa
 62. Sinkkuna tosiaan ei tule valitettavasti usein sanottua, eniten ehkä rakkaille kummilapsille tulee jotakin vastaavaa sanottua, ja hyville ystäville sitten jotenkin vähän kierrellen sama asia 🙂
  minna_nyman@hotmail.com

  Vastaa
 63. Joka päivä. Omalle miehelle ja pojalle. Muille rakkaille tulee sanottua harvemmin. Mutta joskus kuitenkin, onneksi 🙂 plussaa(a)outlook.com

  Vastaa
 64. Sanon useamman kerran viikossa miehelleni. 🙂 Ollaan just se ällöttävä pariskunta, jolla menee hyvin ja jotka istuu toisissaan kiinni. Näin vielä kahden vuoden jälkeenkin. 🙂 Ystäville ja perheelle en osaa sanoa, mutta uskon että he tietävät. 🙂

  tiinajsipola ät gmail.com

  Vastaa
 65. Arviolta kerran viikossa tulee miehelle sanottua, ja kumpikin tekee aloitteen sanomiseen suunnilleen yhtä monesti 🙂 kaisa82 (at) gmail.com

  Vastaa
 66. Lapsi saa rakkaudentunnustuksia päivittäin mutta mies jostain syystä äärimmäisen harvoin. Ei tunnu tarpeelliselta hokea asiaa jatkuvasti yhdeksän yhteisen vuoden jälkeen… Sanomattakin lienee selvää ettei tässä ilman rakkautta oltaisi 🙂
  karolii-@hotmail.com

  Vastaa
 67. En tällä hetkellä vielä ollenkaan, mutta toivottavasti jonkun ajan kuluttua pääsen sanomaan, sillä taidan olla rakastumassa.

  kadonneet(ät)hotmail.com

  Vastaa
 68. Jos ei ihan joka päivä niin sitten joka toinen ja sitä saa kuulla niin mies, tytär ja koira. Käärmeille en kyllä rakkautta vakuuttele 😀
  En pelkäästään sano Minä Rakastan Sinua vaan myös näytän sen 🙂

  Vastaa
 69. Aivan tuota lausahdusta emme mieheni kanssa käytä, vaan vähän kepeämpiä ja huvittaviakin ilmaisuja, joiden tiedämme tarkoittavan samaa, kuin tuo alkuperäinen Minä rakastan sinua -lause 😀 Taidetaan olla vähän hassuja 😀

  Vastaa
 70. Tuon voimakkaan lauseen kohdistan rakkaalleni päiittäin, hänelle sen sanominen on niin helppoa. Vanhemmille pitäisi, ja haluaisinkin sen kertoa, mutta siihen ei minulla voimat riitä. Onneksi he tietävät sen muutenkin!
  hidou_@hotmail.com

  Vastaa
 71. Valitettavan harvoin varmaan sanon nuo maagiset sanat avopuolisolleni – silti kuitenkin vähintään pari kertaa viikossa. Yleensä niin tulee sanottua kun on pakahtua siihen rakkauteen toista kohtaan, kun silloin se tuntuu oikeasti merkitykselliseltä. 🙂

  laura piste havukainen ät gmail piste com

  Vastaa
 72. Usein tulee tuolle puolisolle sanottua, vaikkei kyllä päivittäin. Arjen pienet teot sitten vahvistamaan sanomaa, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.. 🙂

  luminen.lento ättmerkki gmail.com

  Vastaa
 73. riittävän usein! harmiksi omaa murua en pysty joka päivä näkemään, joten ei päivittäin kuitenkaan. muille sanon useinkin "olet rakas" mutta "minä rakastan sinua" on liian painava heiteltäväksi ihan sinne tänne!

  littlebaboon (at) gmail (piste) com

  Vastaa
 74. Ei ihan päivittäin, mutta viikottain tulee tuo kerrottua puolisolle, vaikka kyllä hän sen ehkä näin yhdeksän vuoden jälkeen tietäisi muutenkin. Muille sitä tulee harvemmin sanottua. Voisinkin terästäytyä tässä asiassa, koska niitä rakkaita ihmisiä on onnekseni muitakin.

  taru.tanska ät gmail.com

  Vastaa
 75. Kerron vain poikaystävälleni nuo maagiset sanat ja hänellekin liian harvoin, mikä tarkoittaa muutamaa kertaa kuukaudessa. Hän taas tunnustaa rakkautensa lähes päivittäin. Tykkään osoittaa kiintymystäni enemmän teoin mitä sanoin, mikä kompensoi harvahkoa tunteiden ilmaisua ja kumpikin ollaan tyytyväisiä tilanteeseen.

  katjuzki@gmail.com

  Vastaa
 76. Lähimmäisistä vain äitiä tulee muistettua tuolla lausahduksella – häntä sentään useita kertoja viikossa.

  kuikka.salla(at)gmail.com

  Vastaa
 77. Ei tuo "minä rakastan sinua"-lausahdus oikein taitu omasta suustani. Päivittäin tulee kuitenkin kerrottua niin miehelle kuin ystävillekin että tykkään heistä ja arvostan heitä. 🙂

  little_snowangel_(ät)hotmail.com

  Vastaa
 78. Aviomies saa kuulla silloin tälllöin. En viljele sanallisesti siis joka päivä, mutta pyrin kyllä teoillani näyttämään, että mies on rakastettu ja arvostettu.

  virve.ruusunen(ät)gmail.com

  Vastaa
 79. Nuo maagiset sanat on tarkoitettu vain kumppanille ja erityisiin tilanteisiin, johan siitä hohto menisi joka päivä toisteltuna 😉
  valkoistaviljaa ät hushmail.com

  Vastaa
 80. Omalle miehelle tulee sanottua, kun on semmonen tosi hyvä fiilis sen kainalossa. Muuten käytetään ei niin ällölällyä "i love u" ja sitä tuleekin käytettyä siten suht useemmin, mutta siinä ei ole sitä samaa fiilistä, kun sanoo sen suomeksi. 🙂 Muutamalle ystävälle toki tulee myös sanottua kerran-pari vuodessa mikäli semmone tilanne sattuu päälle.

  Vastaa
 81. Mulla ja miehellä on koko suhteen ajan ollut sama liirumlaarumloru nukkumaan mennessä. Se päättyy sanoihin "mää rakastan sua" ja mies tietenkin vastaa "niin määkin sua". Läheisimmille ystävilleni kerron rakastavani myös usein. Lause kuuluu suustani siis vähintäänkin kerran päivässä.

  jenssskuh@hotmail.com

  Vastaa
 82. Vanhemmilleni ja siskoilleni olen sanonut kun kerran sairasvuoteella lause lipsahti huuliltani.

  viivi.haapaniemi(at)gmail.com

  Vastaa
 83. Varmasti liian harvoin tulee sanottua juuri tuota lausetta, mutta Rakas -liitettä käytän paljon useammin esim. miehelle, lapselle, vanhemmille, sisaruksille ja ystäville! 🙂
  -SeLma-

  Vastaa
 84. Sanon harvoin edes poikaystävälle. Mutta perisuomalaisesti tarkoitan sitä todella, kun sanon. Ystävältä kuultu parisuhdevinkki: älä ikinä sano, että rakastat, jos et rakasta.

  pm-mato@hotmail.com

  Vastaa
 85. Kerron lapsilleni jokaikisenä päivänä että rakastan heitä! 🙂 Totuin itse myös lapsena siihen että äitini muisti usein sanoa rakastavansa minua, ja koskaan sen kuulemiseen ei kyllästynyt! Nyt minulla on onni saada sanoa sekä miehelleni että lapsilleni joka päivä kuinka paljon heitä rakastan.💖
  r.johanna.karppinen@gmail.com

  Vastaa
 86. Avomiehelle tulee sanottua erityisinä hetkinä. Varmaan muutaman kerran viikossa. Hetki voi olla ihan arkinen tilanne, jossa ei pitäisi olla mitään romanttista tai erityinen tilanne esim. vuosipäivä. Silloin kun tuntuu, että sydän vain pakahtuu rakkaudesta ja hellyydestä toista kohtaan. Olen lukenut blogiasi päivittäin jo muutaman vuoden ja nyt vasta uskallan kommentoida. 😀 Myyn itse kosmetiikkaa työkseni ja saan blogistasi paljon uutta ja mielenkiintoista tietoa. Kiitos todella hyvästä blogista!

  kati.liukkonen94@gmail.com

  Vastaa
 87. Kovin vähän tulee tuota fraasia jaeltua, vaikka pitäisi kyllä; lapsille, puolisolle, perheenjäsenille ja ystäville, rakkaita ovat kuitenkin kaikki ja ansaitsevat sen kuulla.
  pussikarhu(at)luukku.com

  Vastaa
 88. Sanon harvoin, mutta sanoessa sitten tarkoitan. Mieheltä kysyn ehkä kerran vuodessa, että "kai sä tiedät että rakastan..?" tai romanttisesti "kerron sit jos tilanne muuttuu" (eli tarkoitan mitä sanon,mitäpä tuota jankkaamaan) 😀
  pea(at)wippies.fi

  Vastaa
 89. Harvemmin tulee juuri näillä sanoin rakkauttaan ilmaisseeksi, vähän turhan suomifilmiä mun askeettiseen tyyliini..
  Erilaisia kevyempiä versioita sensijaan suustani nakkaan useinkin to those special ones..!

  ella-janettemakochan at hotmail piste com

  Vastaa

Jätä kommentti