Loistava puhdistusöljy vahvankin meikin puhdistukseen

*Sis. mainoslinkin

Olen esitellyt blogissani melkoisen monta erilaista puhdistusöljyä, mutta jos yhä siitä huolimatta tuntuu, että haluaa kokeilla jotain uutta, niin tässäpä olisi jälleen yksi loistava vinkki, joka sopii oikeastaan kaikille ihotyypeille.

(Täältä voi katsoa kaikki suosittelemani puhdistusöljyt.)

Etude House Real Art Perfect Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Etude House on yksi korealaisia suosikkimerkkejäni, sillä olen tehnyt siltä poikkeuksetta vain ja ainoastaan hyviä tuotelöytöjä. Erityisesti merkin ihonhoitotuotteet ovat olleet makuuni ja olin ollut pitkään kiinnostunut kokeilemaan kehuttuja Etude House Real Art Cleansing Oil -puhdistusöljyjä.

Etude House Real Art Perfect Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Puhdistusöljyjä on tarjolla kolme versiota:

Vihertävään pulloon pakattu Etude House Real Art Cleansing Oil Mild -puhdistusöljy on erityisen hellävarainen ja sen kerrotaan sekä rauhoittavan että raikastavan ihoa.

Kellertävään pulloon pakattu Etude House Real Art Cleansing Oil Moisture on ihoa kosteuttava ja syväpuhdistava puhdistusöljy.

Oranssiin pulloon pakattu Etude House Real Art Cleansing Oil Perfect -puhdistusöljy on puolestaan kolmikosta kaikkein tehokkaimmin puhdistava.

Etude House Real Art Perfect Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kotiutin itse syksyllä eBaysta edullisesti Etude House Real Art Cleansing Oil Perfect -puhdistusöljyn, joka kuulosti oikein sopivalta omiin tarpeisiini. Puhdistusöljy on tehty nimenomaan puhdistamaan kasvoilta runsas meikki ja ihohuokosten epäpuhtaudet, joten se kuulosti täydelliseltä tuotteelta.

Etude House Real Art Perfect Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Puhdistusöljy sisältää mm. ravitsevaa karitevoiuutetta, ihoa kirkastavaa riisiuutetta sekä ihoa täytelöittävää valkohilpan siemenuutetta. Puhdistusöljyssä on melko juokseva koostumus, joka tuntuu iholle hierottaessa ohuelta. Tuotteen onkin kerrottu usein sopivan nimenomaan tasapainotusta kaipaavalle sekaiholle ja uskon, että se nimenomaan nauttii tästä. Kevyt koostumus sopi kuitenkin hyvin myös omalle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni.

Etude House Real Art Perfect Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Puhdistusöljy irrotti lupauksensa mukaisesti vaivatta voimakkaan kasvo- ja silmämeikin. Kun iholle lisäsi hieman vettä, muuttui öljyn koostumus maitomaisen valkoiseksi ja huuhtoutui kasvoilta lopulta pois täysin ongelmitta. Lopputuloksena oli ihan pehmeä, puhdas ja kosteutettu iho, joka tuntui raikkaalta. Puhdistusöljy oli siis kaiken kaikkiaan jälleen loistava löytö, jota voin suositella hyvää puhdistusöljyä etsivälle.

Minulla puhdistusöljyt ovat aina osana päivittäistä ihon kaksoispuhdistusta, josta voi lukea lisää tästä kaksoispuhdistuksen idean kertovasta postauksestani.

Etude House Real Art Perfect Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Etude House Real Art Cleansing Oil -puhdistusöljyjä löytyy eBaysta myynnistä täältä* ja niillä on tavallisesti hintaa vähän yli kymmenen euroa.

Koska tämä versio osoittautui niin hyväksi tuotteeksi, aion varmasti kokeilla vielä myös muut Etude House Real Art Cleansing Oil -puhdistusöljyt. Erityisesti Etude House Real Art Cleansing Oil Moisture -versio on ollut suosittu, sillä se on saanut kuulemma kehuja eräässä suositussa korealaisessa kosmetiikkaohjelmassa. 

 (Tästä aiemmasta postauksestan voi lukea lisää tietoa Etude House -merkistä.)

Etude House Real Art Perfect Cleansing Oil Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Onko joku muu kokeillut Etude House Real Art Cleansing Oil -puhdistusöljyjä?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Loistava puhdistusöljy vahvankin meikin puhdistukseen”

  1. Kokeilepa Shu Uemuran öljyä, niin olet löytänyt täydellisen.

    • Pyörittelin käsissäni pari viikkoa sitten Bangkokin lentokentällä pakkausta, joka sisälsi kolme erilaista puhdistusöljyä, mutta laskin sen käsistäni kun piheys iski. Täytynee ostaa, kun seuraavan kerran poistutaan maasta… 😀

  2. Mihin perustuu valkohilpan ihoa täyteläistävä vaikutus? Putsari on kuitenkin iholla vain hetken ja sen jälkeen huuhdellaan pois, voiko se todella ravita, täytelöittää ja kirkastaa?

    • Tässä valkohilppa on esitetty ihoa kosteuttavaksi ainesosaksi ja ihon kosteutus tekee ihosta täyteläisemmän. Epäilemättä se on kuitenkin tässä yhdessä tuotteen muiden ainesosien kanssa ja ehkäisee, ettei iho ole tämän jäljiltä rutikuiva ja jos ihon pesee tällä vs. vaikkapa Fairylla, on iho tosiaan pesty hellävaraisemmin ja iholle on jäänyt kosteutta, minkä vuoksi iho on ravitumpi, täyteläisen kosteutettu ja siksi myös kirkkaamman näköinen. Erona onkin siis, että tämä puhdista ihon hellävaraisesti ja jättää ihon hyvinvoivaksi sen sijaan, että se kuivattaisi ihoa ja veisi sen myötä iholta sen täyteläisyyden ja heleyden.

      Koska puhdistusöljy liuottaa kasvoilta epäpuhtauksia ja meikkiä, hieron sen itse kasvoilleni ennen hampaiden harjausta ja annan sen vaikuttaa pari minuuttia ennen ihon puhdistusta. Öljyjen vaikutus iholla on usein nimenomaan ihoa pehmentävä, joten ne ehtivät tuossa ajassa myös ravita ihoa, mikä tuntuu pehmeänä ihona. 🙂

Kommentointi on suljettu.