Näin levität arvokkaat ihonhoitotuotteet ilman, että tuotetta menee hukkaan

*Sis. mainislinkkejä

Kuten tiedätte, olen se tyyppi joka rakastaa kokeilla uusia kosmetiikkainnovaatioita. Kun jotain jännittävää ja maailman mullistavalta vaikuttavaa tulee myyntiin, haluan saada sen käsiini ja päästä toteamaan itse, oliko se turha keksintö vai nerokas innovaatio.

Yksi tuote, jonka alunperin julistin melko turhaksi keksinnöksi omaa käyttöäni ajatellen oli silikoninen meikkisieni. Sienen puhuttiin olevan beautyblender-meikkisienen haastaja, vaikka tosiasiassa silikonisen Silisponge-meikkisienen ensimmäisenä lanseerannut yritys kertoi jopa tuotetiedoissa, että sieni on tarkoitettu meikkituotteiden levitykseen, mutta lopputulos kannattaa silti viimeistellä meikkisienellä. Sieni oli siis tarkoitettu levittämään tuotteet kasvoille niin, ettei niitä mene hukkaan meikkausvälineisiin ja etteivät sormet sotkeudu.

Tämän tajuttuani sieni tuntui aivan totaalisen turhalta tuotteelta – ainakin siihen asti, kunnes tajusin, millaisessa käytössä se olisi minulla täydellinen. Minä nimittäin vein silikonisen meikkisienen ihonhoidon puolelle ja se on siellä aivan täydellinen, sillä silikonisen sienen juttuna on nimenomaan levittää tuotteet kasvoille ilman, että sormet sotkeentuvat tai tuotetta menee hukkaan. No hei haloo, ihonhoidon puolella tahdon juuri tätä!

Ostolakossa silikoninen meikkisieni

Olen usein melkoinen lutrailija mitä ihonhoitotuotteiden levitykseen tulee, mutta esimerkiksi arvokkaimmat seerumini ja tehotuotteeni levitän mielelläni niin, että ne menevät oikeasti kasvoilleni eivätkä sormiini. Jos otan kolme pisaraa seerumia ja sivelen sen käsin kasvoilleni, ei kaikki seerumi todellakaan mene kasvoille, vaan osa siitä menee ihan hukkaan jäädessään hyppysiini. Silikonisen meikkisienen avulla voin sivellä kaiken kasvoilleni eikä tuotetta mene hukkaan yhtään. Nerokasta – varsinkin, kun silikoninen sieni on helppoa vain huuhdella puhtaaksi.

Ostolakossa silikoninen meikkisieni

Silikoninen meikkisieni on mitä kätevin tuote myös esimerkiksi muta- ja savinaamioiden levityksessä, sillä sen avulla hommasta tulee ihanan siistiä. Silikonisella meikkisienellä kasvoille voi hyvin levittää myös muita hoitotuotteita ja esimerkiksi aurinkovoiteen, josta moni hankaa helposti  suuren osan kämmeniinsä tuotetta kasvoille hieroessaan.

Jos siis aiemmassa postauksessani sanoin, etten löydä silikonisen meikkisienen riemua, niin nyt olen sen kyllä löytänyt ja silikoninen sieni on ollut ihonhoidossa aktiivisessa käytössä. Silikonisen meikkisienen voi ostaa itselleen esimerkiksi *Eleveniltä tai tilata edullisesti eBaysta*.

Ostolakossa silikoninen meikkisieni

Käytättekö te silikonista sientä johonkin?


Lue myös:

Pihistä tai panosta – 10 parasta seerumia

Testissä kulttiseerumi Farsali Unicorn Essence

Tällainen on päivittäinen ihonhoitorutiinini

Ekoluksusrakkaus: M. Picaut Hydra Miracle Serum

Rakastettu uutuus: Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Näin levität arvokkaat ihonhoitotuotteet ilman, että tuotetta menee hukkaan”

 1. Silikoninen sieni on loistava väline meikkivoiteen levitykseen. Viimeistelen meikkipohjan silikonisienen jälkeen taputtelemalla kevyesti sormin ja lopputulos on oikein hyvä eikä lainkaan vaivalloista. Säästän meikkivoidetta todella paljon tällä tavoin verrattuna tavalliseen sieneen joka imee itseensä hirveästi ainetta. Kaikenlisäksi silikonisieni on hygieeninen.

 2. Muistan aiemman postauksesi ja oonkin ihmetellyt, kun näitä näkyy IG:n meikkivideoissa, kuulosti aika epäkätevältä..hyvä että olet löytänyt hyödyllisen käyttötavan!

  Olennaisin huomio postuaksesta: toi toinen kuva näyttää sellaiselta mikroskooppikuvalta, jossa on jotain soluja/viruksia tms 😀

 3. Joo, käytän tota (ja ostinkin sen sen takia) meikki/CC/BB tms. Voiteen levitykseen. Kämmenelle kun laittaa ni valuu samantien syliin, niin tää on iso apu. Jämät sit mitä en siveltimeen saa lätkäsen naamaan ja siveltimellä viimeistelen. Eipä oo menny mitään hukkaan…

 4. Ei liity yhtään aiheeseen, mutta Nude-blogin kommenttiosiosta huomasin, että Thaimaassa on myynnissä on hammastahnaa, jossa on suolaa! En voinut kuin harmitella, että olet lähdössä jo takaisin Ruotsiin, tästä tuotteesta olisin nimittäin ehdottomasti esittänyt pyynnön toivepostauksesta 🙂

  • Aah, onko siinä jotain eroa Weledan suolahammastahnaan? Muistan, että työkaverini tykkäsi siitä ennen kovasti. 🙂

   Edit. Dr. Hauschkallakin taitaa edelleen myös olla suolahammastahna. 🙂

 5. Onpa hyvä idea! Mä oon joskus ajatellut, että mulla on varmaan ikuisesti sileät ja kosteutetut sormenpäät, koska levitän sormin seerumit, voiteet sun muut 🙂 Täähän on just kätevä vinkki, kiitos!!

Kommentointi on suljettu.