Loistava apu väsyneille jaloille: rentoutussukat

*Sis. mainoslinkin

Sekä korealaiset että japanilaiset ovat melkoisia vekkuleita kehittämään paitsi kauneutta, myös hyvinvointia ja terveyttä edistäviä tuotteita ja tutkinkin aina innolla, millaisia tuotteita myynnistä löytyy. Luojan kiitos on olemassa eBay, josta näitä jännittäviä keksintöjä saa sitten kotiutettua kokeiluun edullisesti.

Yksi mielenkiintoisimmista kokeiluistani ovat olleet väsyneitä jalkoja hellivät rentoutussukat. Bongasin nämä eräästä korealaisesta kauneusohjelmasta ja kiinnostukseni niitä kohtaan heräsi heti. Kotona Ruotsissa käytän lähes aina korollisia kenkiä ja vaikka jalkani ovatkin tottuneet niihin hyvin, voivat ne silti välillä olla joidenkin kenkien jäljiltä illalla hieman väsyneet.

Näiden hauskoilta näyttävien rentoutussukkien ideana on vetää varpaat toisista erilleen ja saada siten ilmeisesti aikaan asento, joka rentouttaa jalkaa. Vaikutus perustuu varpaita hellästi venyttävään liikkeeseen, joka auttaa parantamaan jalkaterien verenkiertoa. Erityisen hyvin sukat sopivat käytettäviksi sen jälkeen, kun jalat ovat olleet survottuina kärkiä kohti kapeneviin korkkareihin, jotka työntävät varpaat väkisinkin niille hieman epäluonnolliseen sumppuun.

Rentoutussukkia oli eBayssa saatavilla vain yhdessä koossa, mutta vaikka oma räpyläni ei ole siroimmasta päästä pituuteeni nähden, eli 155 senttisen varteni pitää pystyssä noin keskivertokokoa 38.5 oleva lättäjalka, jossa ei liiemmin ole luonnollisia kaaria, asettui sukka siihen kuitenkin ongelmitta.

Rentoutussukkien varpaiden väleihin asettuvat paksut erottelulenkit ovat miellyttävän pehmeät ja sopivat hyvin myös harottamaan varpaita niiden kynsiä lakatessa.

Rentoutussukat tuntuivat jalassa hyviltä ja niitä oli mukava pitää muutamia tunteja illalla töistä kotiin palattua. Sukat jalassa voisi kuulemma jopa nukkua, mutta niin mukaviksi en niitä jaloissani sentään kokenut.

Täytyy myöntää, että varpaiden harottamisella oli jalkaterää jossain määrin rentouttavia vaikutuksia, jotka kyllä huomasin. Voisin siis hyvinkin suositella näitä sukkia erityisesti korkkareita käyttäville rentouttamaan jalkoja päivän päätteeksi.

Tilasin omat rentoutussukkani eBaysta, jossa niillä oli hintaa noin kaksi euroa. Hakutermillä löytyy niin perinteisiä varvassukkia kuin hieman erinäköisiäkin tuotteita, mutta koen tämän nimenomaisen mallin parhaaksi, sillä varpaiden väliin asettuvat erottimet ovat riittävän paksut levittämään ja erottelemaan varpaita tarpeeksi rentouttavan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Rentoutussukkien eBay-myyjiä löytyy täältä*.

Kenelle rentoutussukat tulisivat tarpeeseen?


Katso myös: Parhaat kosmetiikkatuotteet – näitä suosittelen ja Kaikki korealaisesta kosmetiikasta – näin pääset alkuun

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

6 kommenttia artikkeliin ”Loistava apu väsyneille jaloille: rentoutussukat”

    • Kiitos! <3 Minäkin olen innoissani, että pääsin vanhasta eroon ja tykkään tästä uudesta pohjasta varsin paljon muutenkin! 🙂

  1. No nyt on vinkki kuin tilauksesta!! Minulla särkee jalkoja usein, tai vähintään ne tuntuu iltaisin väsyneiltä, joten nämä lähtee tilaukseen! Kiitos ❤️

    • Toivottavasti näistä on apua! Tule sitten kertomaan kokemuksia kun saat sukat testattua. 🙂

  2. Nämä ovat loistavat!
    Itselläni ollut käytössä jo vuoden verran, jopa välillä nukkuessa. Varpaat rentoutuvat ja jalka tuntuu kevyemmältä.
    Suosittelen. Ja näin kylmempinä iltoina; villasukat näiden päälle niin ei varpaat palellu. 😉

Kommentointi on suljettu.