Huikea löytö: Essence Glitter on Glitter off -kynsilakka

Minusta glitterkynsilakat näyttävät upeilta kynsissä. Tykkään katsella, kun valo kimaltelee niiden pinnasta ja tykkään silitellä sormella niiden karheaa pintaa. Ne ovat taivaallisia, mutta samalla myös aivan totaalisen helvetillisiä poistaa kynsistä.

Kerroin vähän aikaa sitten löytäneeni niiden poistoon aivan loistavan tuotteen saatuani blogikokeiluun Essence Strong & Clean Nail Polish Remover 02 I Am Strong -kynsilakanpoistoaineen, joka on nimenomaan tarkoitettu glitter- ja tekstuurilakkojen poistoon. Löysin Essencen valikoimasta vähän aikaa sitten myös jotain muuta, joka tuo helpotuksen glitterlakkojen käyttöön ja erityisesti poistoon. Sain nimittäin blogikokeiluun Essence Glitter on Glitter off -kynsilakkoja, jotka on tehty irtoamaan kynsiltä  ilman lakanpoistoainetta ihan vain lakan kynnen pinnalta liuskana vetämällä.

Essence Glitter on Glitter off peel off kynsilakka kokemuksia Ostolakossa virve vee

Peel off -kynsilakat eivät ole mikään uusi juttu. Tein itse niiden kanssa ensimmäistä kertaa tuttavuutta kaksikymmentä vuotta sitten, kun äitini osti Lancômen silloin juuri myyntiin tulleita peel off -kynsilakkoja (joista löytyy muuten vanha nostalgiapostaukseni täältä). Ne olivat hauskoja, mutta niiden kanssa oli yksi ongelma: lakkaus pysyi siistinä tuskin päivääkään, sillä se alkoi repsottaa kynsien kärjistä ja kuoriutui kynsistä lopulta nopeasti pois.

Noiden kynsilakkojen jälkeen peel off -lakat on keksitty ja formuloitu useaan otteeseen uudelleen, mutta niiden pysyvyys kynsillä epäilyttää minua aina. Miksi näkisin vaivan kynsien lakkaamiseen, jos lakka olisi jo seuraavana päivänä siinä kunnossa, että se on pakko kuoria kynsiltä pois tai se pahimmassa tapauksessa kuoriutuu pois jo itsestään?

Essence Glitter on Glitter off peel off kynsilakka kokemuksia Ostolakossa virve vee

Olin kuitenkin utelias kokeilemaan, olisivatko Essencen glitterlakat kestävämpiä kuin monet kokeilemani peel off -kynsilakat. Monelle kimaltavat glitterlakat ovat nimenomaan juhlajuttu eivätkä niinkään osa arkea, joten halusin selvittää, pysyisikö näillä tehty lakkaus hyvänä edes sen yhden päivän tai juhlahumuisen illan.

Levitin testiin saamaani, kullan ja pronssin vivahteissa kimaltavaa sävyä 02 Razzle Dazzle puhtaille kynsilleni tuotteen ohjeiden mukaisesti kaksi kerrosta ja annoin sen kuivua. Ensimmäinen kerros oli todella läpikuultava, mutta toinen teki lopputuloksesta jo peittävämmän. Kerroksia olisi halutessaan voinut varmasti lisätä vielä kolmannenkin, mutta kaksi kerrosta riitti minulle. Lähikuvissa näkyy, ettei glitteriä ole kynnellä aivan kauttaaltaan, mutta käytännössä siihen ei kuitenkaan kiinnittänyt huomiota.

Essence Glitter on Glitter off peel off kynsilakka kokemuksia Ostolakossa virve vee

Lakkasin kynnet ja aloin elää niiden kanssa normaalia arkea varautuen siihen, että kynsilakka alkaa kuoriutua kynsiltä itsestään. Yllätyksekseni näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan lakka istui kynsilläni tiukasti läpi tavallisten arkirutiinien, kotiaskareiden ja jopa parin hiustenpesukerran. Työni on toki vain siistiä toimistotyötä, jossa ei käsiä liiemmin liata, mutta edes kodin kevyessä siivouksessa lakka ei yllätyksekseni lähtenyt kuoriutumaan kynsistäni.

Essence Glitter on Glitter off peel off kynsilakka kokemuksia Ostolakossa virve vee

Viittä päivää myöhemmin kynsissäni oli edelleen yllä olevan kuvan mukainen lakkakerros, joka oli kulunut tavallisen lakan tapaan vain hieman kynsien kärjistä. Glitterlakoissa on minusta kuitenkin parasta se, ettei niiden kulumista kynsien kärjistä useinkaan edes kunnolla huomaa, ellei kynsiä katso todella tarkasti ja sama päti tähän lakkaan. Olin yllättynyt ja erittäin tyytyväinen lakan kestoon.

Lakkaus olisi varmasti pysynyt kynsissäni vielä useammankin päivän, mutta viidennen päivän kohdalla kyllästyin lakkauksiin ja päätin yrittää poistaa ne. Koska ne olivat kestäneet niin hyvin epäilin, ettei niitä ehkä olisi niin helppoa poistaa kynsistä kuin tuote lupailee.

Essence Glitter on Glitter off peel off kynsilakka kokemuksia Ostolakossa virve vee

Olin väärässä. Lakat oli erittäin helppoa kuoria pois kynsistä. Tavallisesti kynsilakan irroitus kannattaa aloittaa kynsien tyvestä, mutta peukalonkynnessäni homma lähti helposti liikkeelle kärjestä ja vedin lakkakerroksen irti. Se irtosi yhtenä kokonaisena levynä täysin ongelmitta kuten myös muistakin kynsistä. Yhdenkään kynnen kanssa ei tarvinnut tuskailla ja yrittää repiä lakkaa irti useampana liuskana. Kynnen pinta myös jäi poiston jälkeen hyvään kuntoon. Huikeaa!

Essence Glitter on Glitter off peel off kynsilakka kokemuksia Ostolakossa virve vee

Tämä peel off -kynsilakka osoittautui aivan loistavaksi tuotteeksi useimpien Essencen tuotteiden tapaan ja ihastuin siihen todella paljon. Se toi kynsiin säihkettä, pysyi niillä loistavasti ja oli lopulta silti aivan uskomattoman helppoa poistaa kynsistä. Tämän lakan tulen taatusti käyttämään!

Essence Glitter on Glitter off -glitterlakkoja myy esimerkiksi Tokmanni.

Essence Glitter on Glitter off peel off kynsilakka kokemuksia Ostolakossa virve vee

Millaisia kokemuksia teillä on peel off -kynsilakoista?


Lue myös:
12 eniten käytettyä meikkituotettani
Parhaat nudelakat kynsille – 4 suosikkia
Löytö: Essence Melted Chrome Eyeshadow -luomivärit

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

7 kommenttia artikkeliin ”Huikea löytö: Essence Glitter on Glitter off -kynsilakka”

  1. Mulla on tuo sama ja hyvin pysyi kolmisen päivää! Jos ei kädet olisi joutunut niin koville niin pysyisi pidempäänkin hyvänä

  2. Virve, tiedätkö kuka myy Ordinarya Bangkokoissa? Varsinkin meikkivoidetta 🙂

  3. Mulla on toi sama lakka, en oo vaan kokeillut vielä, kun ajattelin, että se varmaan irtoaa samantien, mutta voisi laittaa nyt tämän innostamana testiin! Tykkään käyttää glitterlakkoja yleensä värilakan päällä, mitenköhän tää toimii silloin, onko kokemusta? Multa löytyy Opin peel off-aluslakkaa, joka muistuttaa koostumukseltaan erikeepperiä, mutta sillä lakat pysyy just ehkä sen päivän tai kaksi, niin aika harvoin tulee käytettyä. Tosin mun kynnet on olleet viimeaikoina hankalat autoimmuunisairauden takia, eikä mikään kynsilakka pysy, joten en oo jaksanut lakkailla pitkään aikaan, kun lakat rapisee pahimmillaan pois jo samana päivänä 🙁

  4. Itse en usko, että käyttäisin tällaista, kun minulta löytyy kuitenkin peel off -aluslakka jota voi käyttää kaikkien lakkojen alla. Mutta siskolleni voisin tämän ostaa lahjaksi, hänellä kun ei ole niin paljoa ylimääräistä aikaa tai intoa kynsien laittoon, niin yksi täsmätuote voisi hyvin piristää hänen päiviään! 🙂

  5. Itsekin ihastuin tämän lakan kestävyyteen ja helppouteen! MUTTA, jo kolmannella käyttökerralla lakan koostumus oli muuttunut klimppiseksi, eikä tasaista kerrosta kynsiin tahtonut enää saada. Se oli iso pettymys, kun olin jo kerennyt olla niin innoissani, että vihdoin löytyi glitterlakka, jonka poistaminen ei olisi tuskaa. Onkohan muilla tällaisia kokemuksia? Voisiko kohdalleni olla sattunut vain maanantaikappale…

    • Miulla oli jo ostettaessa molemmat aika jähmeitä (violetti ja olikohan vihertävä) vaikka pengoin ne hyllyn takaa, pistin ne kylläkin jo eteenpäin ja ostin tilalle Catricen vastaavat 😀

Kommentointi on suljettu.