Benton – Tähän korealaiseen merkkiin kannattaa tutustua!

*Sis. mainoslinkin

Yksi korealaisen ihonhoidon suosikkimerkeistäni on Benton. Tutustuin tuotemerkkiin alunperin jo viime talvena, mutta vaati yli puolen vuoden tuskaisen odottelun ennen kuin saimme merkin loppusyksystä myyntiin meille elevenille. Kuten sanonta kuitenkin kuuluu, kannattaa hyvää odottaa ja tämän merkin kohdalla oli selvää, että sitä hyvää olisi todellakin tulossa. Odottelu myös tietysti tarkoitti, että ehdin kerryttää käyttökokemuksia merkin tuotteista jo paljon ennen sen myyntiin tuloa.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Bentonin tuotteissa ei satsata prameileviin pakkauksiin ja niihin printatut tekstit tuovat minulle hieman Kiehl’s-tyyppisen vaikutelman.  Bentonin nimi juontaa juurensa Benjamin Buttonin uskomaton elämä –kertomukseen, jossa Benjamin syntyy vanhana ja nuorentuu vuosien myötä. Tarinasta insipiroitunut tuotemerkki leikittelee samalla tavalla ajatuksella siitä, että ihon ikääntymisen sijaan laadukkailla hoitotuotteilla voitaisiinkin saada käännettyä ihon ikää taaksepäin siitä huolimatta, että vuodet vierivät eteenpäin.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Benton käyttää tuotteissaan luonnonmukaisia säilöntäaineita, jotta merkin tuotteet sopisivat myös herkälle iholle. Voidakseen taata tuotteidensa tuoreuden, Benton valmistaa ne pienissä erissä ja kaikissa käsiini saamissa Benton-tuotteissa näkynyt valmistuspäivä onkin ollut melko tuoreen kuuloinen. On ollut mukavaa tietää, että tuote on valmistettu vain paria kuukautta aiemmin eikä se ole esimerkiksi seissyt varastossa jo vuotta. Cruelty Free -merkityt tuotteet löytyvät myös PETA:n listalta.

Benton Fermentation Essence

Minua Benton-tuotteissa kiehtovat erityisesti niiden ainesosat, sillä tuotteissa esimerkiksi tavallinen vesi on ainakin suurimmaksi osaksi korvattu jollain muulla ainesosalla. Myös muut tehoaineet fermentoidusta hiivasta etanaseerumiin ja mehiläismyrkkyyn kiehtovat.

(Bentoninkin käyttämien fermentoitujen ainesosien ideasta voi lukea lisää tästä fermentoituja kosmetiikkatuotteita selventävästä postauksestani.)

Omia Benton-suosikkejani ovat tällä hetkellä vesimäisen ohut Benton Fermentation Essence, etanaseerumia sisältävä ja seerumimaisen täyteläinen Benton Snail Bee High Content Essence sekä Benton Aloe BHA Skin Toner –kasvovesi, joka auttaa ehkäisemään epäpuhtauksia.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Palaan näihin Benton-suosikkeihini ja varmasti myös muihin Benton-tuotteisiin lisää omissa postauksissaan, mutta halusin päästä tähän väliin hihkumaan hieman Bentonin riemua ihan noin muuten vaan. Tuntuu, että suomalaiset ovat löytäneet merkin kyllä muutenkin, sillä se myy meillä töissä aivan huikean hyvin ja sen tuotteista tulee jatkuvasti paljon hyvää palautetta ja kehuja.

*Benton-tuotteita voi ostaa Elevenin verkkokaupasta täältä.

Benton Snail Bee High High Content Essence

Oletteko kokeilleet Benton-tuotteita?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

7 kommenttia artikkeliin ”Benton – Tähän korealaiseen merkkiin kannattaa tutustua!”

 1. ”…tehoaineet fermentoidusta hiivasta…”

  Fermentoitu hiiva? Hiivahan toimii fermentoitumisprosessissa yleensa katalysaattorina.

  Ilmeisestikin kaannosvirhe?

 2. Bentonia kokeilin jo useita vuosia sitten ja se olikin rakkautta ensi kohtaamisella ^_^ Bentonin Snail Bee High Content Steam Cream on edelleen yksiä parhaita kosteusvoiteita 🙂

 3. Oi, onpa mukava, kun nostit tämän merkin esille! Juuri viimeksi eilen ajattelin, että Benton ansaitsisi enemmän huomiota suomalaisissa blogeissa 🙂
  Olen kokeillut etanatuotteita, mutta seuraavaksi aion ehdottomasti hankkia tuota Aloe BHA kasvovettä, ehkä myös Aloe-geeliä.
  Brändillä on mielikuvissani samansuuntainen puhtoinen ja simppeli imago kuin vaikkapa COSRXin ja Mizonin tuotteilla, mutta Benton on jäänyt ehkä vähimmälle huomiolle.

 4. Tilasin Eleveniltä nyt tammikuussa Bentonin snail bee high content lotion ja valmistuspäivämäärä oli 11/2016! Ei vaikuta kovin tuoreelta 🙁 Vanhenee jo 11/2018… Jännä, koska tuote oli pitkään loppu Eleveniltä niin mistäköhän saivat nämä ”vanhat” täydennykset.

  • Tuotteet tulevat elevenille suoraan maajantuojalta, jolla on jopa ajoittain tuotteita loppu suuren kysynnän vuoksi (eivät ole tuoneet tuotteita edes kovin kauaa maahan). Heidän tuotteensa tulevat suoraan valmistajalta. Tylsää, jos Benton lähettää jonnekin noin pitkän aikaa sitten valmistettuja tuotteita. :/ Jos eleveniltä vastaanottaa tuotteen, jossa ei ole mieledtään tarpeeksi käyttöaikaa niin aspaan voi aina laittaa palautetta. Selvitetään mielellään maahantuojalta ja vaihdetaan uuteen. 🙂

   • Laitoin palautetta Elevenille, ja vastauksessa todettiin että maahantuojan mukaan tuote säilyy 2v. erinomaisena ja avattuna 6kk.
    Tuorempaan tuote-erään ei ollut vaihto-mahdollisuutta. Harmi koska Benton mainostaa itseään juurikin tuotteiden tuoreudella :/

 5. On myös Kicksin valikoimissa.
  Mitä mieltä olet, onko liikaa jos ostaa koko esim. etana linjan? 😀 Eli käyttää kasvoveden, essencen, seerumin ja viiteen siitä? Nimimerkillä helpotusta aknearpiin 🙂

Kommentointi on suljettu.