Hyvästit hiusten ei-toivotuille sävyvivahteille

*Sis. mainoslinkin

Kokeilin joitakin kuukausia sitten elää hetken pinkin tukan kanssa, mutta niin söpöltä kuin se näyttikin, on elämä omassa vaaleassa tukassa silti kotoisampaa.

Colorista Washout Pinkhair

Tuon kokeilun jälkeen elo omasssa hiussävyssä on tuntunut niin ihanan helpolta ja huolettoman mukavalta, että Colorista-sävykokeilut saattavat ainakin toistaiseksi olla minun osaltani paketissa. Yksi tuote uudesta tuotelinjasta jäi silti kuitenkin edelleen tuoterepertuaariini – nimittäin Colorista Fader Shampoo.

L'Oréal Paris Colorista Fader Shampoo

L’Oréal kehitti erityisesti Washout-sävytteiden kanssa yhdessä käytettäväksi shampoon, joka auttaa nopeuttamaan hiusvärin haalistumista. Vaikka shampoo on suunniteltu käytettäväksi yhdessä nimenomaan Colorista Washout -sävytteiden kanssa, ei mikään estä käyttämästä sitä myös muiden sävyttävien naamioiden luoman lopputuloksen haalisteluun tai hiusten kirkasteluun ihan muuten vaan.

L'Oréal Paris Colorista Fader Shampoo

Ostin oman Colorista Fader Shampooni samalla kun ostin hiusvärini, sillä pelkäsin etukäteen kovasti, etten pääsisi tukassani vaaleanpunaisista vivahteista eroon. Koska vaaleanpunaisen hiusvärin kerrottiin pysyvän hiuksissa 2-3 pesukertaa, en halunnut alkaa heti haalistella sitä turhan pesevällä shampoolla, vaan otin Fader Shampoon kokeiluun vasta neljännellä pesukerralla, kun hiusväri oli kolmannen pesukerran jäljiltä tukassani niin hailakkana, että tahdoin siitä jo kovasti eroon.

L'Oréal Paris Colorista Fader Shampoo

Colorista Fader Shampoota levitetään kosteisiin hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa niissä viisi minuuttia. Shampoon hiusväriä haalistavaa vaikutusta voi tehostaa hieromalla hiuksia kevyesti.

L'Oréal Paris Colorista Fader Shampoo

Fader Shampoon ideana on nimenomaan syväpuhdistaa hiukset tehokkaasti ja paitsi että käytin sitä itse pari kertaa päästäkseni viimeisistä vaaleanpunertavista vivahteista, jotka hiuksiani vielä sävyttivät, olen käyttänyt sitä myös myöhemmin aina silloin tällöin kirkastamassa hiuksiani. Vaaleat hiukset nappaavat itseensä helposti niitä samentavia vivahteita, ja tämä shampoo on ollut aivan loistava niiden torjuja ja tukan kirkastaja.

Ostolakossa Virve Hiukset

Usein pesenkin hiukseni ensin tällä shampoolla ja sen jälkeen vielä hyvällä hopeashampoolla. Kun perään sitten vielä heittää tehokkaan hiusnaamion, on tukka kuin uudesti syntynyt. Tämä shampoo onkin aivan loistava tuote kaikille niille, jotka yrittävät haalistella hiuksistaan pois minkä tahansa merkin sävytteitä ja niiden synnyttämiä ei-toivottuja vivahteita tai muuten vaan kaipaavat hiukset tehokkaasti puhdistavaa tuotetta.

*L’Oréal Paris Colorista Fader Shampoo löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

L'Oréal Paris Colorista Fader Shampoo

Sattuuko ei-toivottujen vivahteiden haalististelu olemaan juuri ajankohtainen juttu jollekin?

Yksi kommentti artikkeliin ”Hyvästit hiusten ei-toivotuille sävyvivahteille”

  1. Huh, täytyy toivoa, että tää toimis myös kampaamolaatusten suoravärien kanssa. Pyysin harmaata tukkaa ja blondista tulikin tumman violetti ja sininen En ymmärrä miksei ikinä kampaajalla värjääminen onnistu, mutta kotikonstein tulee yleensä just semmonen ku on halunnukkin

    Vastaa

Jätä kommentti