Voita Kauneudenhoidon ABC -verkkovalmennus

Minulle tuli syksyllä eteeni aivan mahtava tilaisuus päästä tekemään jotain, minkä olen halunnut tehdä jo pitkään, kun vanha luokkakaverini Niina otti minuun yhteyttä ja kertoi hänellä olevan tekeillä uuden projektin, johon hän toivoi minua mukaan.

Tunsin Niinan aiempien estenomiopintojeni kautta, mutta oikeastaan emme opiskeleet ihan kauhean pitkään yhdessä, sillä Niina suoritti opintonsa hyvin rivakalla tahdilla.

Sittemmin olenkin lähinnä seuraillut etänä, mitä kaikkea Niinan elämässä tapahtuu, sillä hän on niitä tyyppejä, joiden ympärillä tosiaan tapahtuu kokoajan.

Niinalla on hiusalan tausta, minkä lisäksi hän on meikkaja-maskeeraaja (sekä tosiaan myös estenomi) ja hän perusti opintojensa jälkeen Vaasaan kampaamon, joka on sittemmin laajentunut ensin pariin toimipisteeseen ja lopulta tänä vuonna yhdistynyt yhdeksi valtavaksi tilaksi, jossa tapahtuu kaikenlaista niin hiusten kuin ihonhoidon ja meikkauksenkin parissa.

Alunperin kampaamosta toimintansa aloittaneen yrityksen ympärille on mm. pystytetty verkkokauppaa, kampaamo on tehnyt oman hiusmuotikokoelmansa ja olen mielenkiinnolla seurannut, kuinka sen toiminta on laajentunut, henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti lisää ja kuinka tyytyväisiä sen asiakkaat ovat.

Tyytyväisiä eivät ole olleet vain asiakkaat vaan myös työntekijät, sillä Cava Hair and Make-up sai jopa kunniamaininnan Vaasan Vuoden työnantaja -kilpailussa.

Niina on aiemminkin vilahtanut blogissani antamassa asiantuntevaa neuvontaa hiusasioissa Curly Girl -buumin innoittaman artikkelin myötä, joten kaiken tämän pohjustuksen myötä on varmasti selvää, että jos Niina keksii jotain ja pyytää minut mukaan, niin en todellakaan sano ei.

Tämä viimeisin Cava Hair and Makeu-up -yrityksen laajennus, johon pääsin itse osalliseksi, oli kauneudenhoidon verkkovalmennus.

Kauneuden ABC verkkovalmennus valmentajat

Kauneudenhoidon ABC -nimellä kulkeva, Suomen varmasti monipuolisin kauneuden verkkovalmennus on nimensä mukaisesti tehty niille, jotka haluavat oppia kauneudenhoidon perusasiat, joiden avulla kauneudenhoito on helppoa ja mukavaa.

Verkkovalmennuksessa on kolme kokonaisuutta: hiukset, meikki ja ihonhoito, joista jälkimmäisen valmentajaksi Niina kutsui minut.

Lähdin tietysti innolla mukaan, sillä minusta olennaisinta on oppia, mitä ihonhoidossa tehdään, miksi ja miten – vasta sen jälkeen voi sitten tutkia, mitkä tuotteet sopisivat omiin tarpeisiin.

Kun siis ymmärtää oman ihon tarpeet ja ihonhoidon peruspilarit, sujuu oman ihonhoitorutiinin luominen jatkossa helpommin.

Myös valmennuksen muut osiot keskittyvät perusasioihin, eli siihen, kuinka hiukset hoidetaan ja laitetaan helposti ja kuinka syntyy helppo perusmeikki.

Niina, jolla on myös taustaa hiusalan opetustehtävien puolella, vastaa valmennuksen hiusasioista.

Valmennuksen kolmas valmentaja on Anna, jolla on jo yli 20 vuoden kokemus hius- ja kauneudenhoitoalalta. Annakin on estenomi ja on toiminut liiketyön lisäksi pitkään hiusalan sekä meikkauksen ja maskeerauksen opettajana.

Itse ajattelen, että kun perusasiat ovat hallussa, on kauneudenhoito sekä helpompaa että nopeampaa mutta myös edullisempaa, kun voi ostaa suoraan omiin tarpeisiin sopivia tuotteita ja säästää skippaamalla hutiostokset.

Jos siis tuntuu, että tällaiselle peruskurssille olisi tarvetta, niin jatka lukemista. Alta löytyy lisätietoa verkkovalmennuksesta ja postauksen lopussa on siihen alekoodi.

Kommenttiosiossa voi lisäksi osallistua yhden valmennuksen arvontaan!

Kauneuden ABC verkkovalmennus kokemuksia

Kuinka Kauneudenhoidon ABC -verkkovalmennus toimii?

Kauneudenhoidon ABC on verkossa itsenäisesti opiskeltava valmennus, jonka kesto on neljä viikkoa.

Valmennus sisältää seitsemän jaksoa, joista julkaistaan joka viikko kaksi – toinen maanantaisin ja toinen torstaisin.

Valmennus toimii verkkovalmennuksen omalla alustalla ja sen materiaalit on suunniteltu käytäväksi läpi itsenäisesti itselleen valitsemana ajankohtana.

Valmennukseen osallistujat saavat lisäksi pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voi keskustella tarkemmin juuri omaan tilanteeseen sopivista tekniikoista, tuotteista tai ajatuksista, joita kurssin teemat herättävät.

Facebook-ryhmässä valmentajat vastaavat osallistujien kysymyksiin koko valmennuksen ajan, eli valmennukseen osallistuvat saavat opetusmateriaalin lisäksi myös henkilökohtaista neuvontaa kauneuteen liittyen.

Ensimmäinen valmennusryhmä starttaa maanantaina 22.2.2021. Tästä lähtien uudet valmennusosiot aukeavat kahtena päivänä viikossa, mutta valmennusta voi käydä läpi myös hitaammalla tahdilla ja osioihin voi palata myös myöhemmin.

Paras kosteusvoide rasvaiselle iholle La Roche Posay Effaclar K

Mitä Kauneudenhoidon ABC -verkkovalmennus sisältää?

Valmennuksessa käydään läpi kauneudenhoidon perusteet ihonhoidon, meikkauksen sekä hiustenhoidon ja hiustenlaiton osalta.

Jokainen valmennusteema koostuu videotutoriaaleista ja niitä täydentävästä kirjallisesta materiaalista, joka sisältää niin kuvia, tekstejä kuin liitetiedostoja, jotta lopputuloksena syntyy mahdollisimman kattava oppimiskokonaisuus. Videomateriaalia on yli viisi tuntia.

Valmennukseen osallistuneella on valmennuksen jälkeen hallussa kauneudenhoidon perusteet, jotka on helppoa ottaa osaksi arkea vaikka heti.

Valmennuksen ensimmäinen pilottiryhmä kävi valmennuksen läpi loppuvuodesta ja materiaaleja on hiottu heiltä saadun palautteen perusteella kurssin nykyiseen muotoon, joka starttaa ensimmäistä kertaa maanantaina 22.2.2021.

Valmennus on rakennettu niin, että sen opit voidaan toteuttaa helposti perustuotteilla, joita monelta löytyy jo kotoa.

Jos jokin valmennuksessa käytetty tuote kuitenkin kiinnostaa erityisesti, saa valmennuksen ajaksi käyttöön saa myös alennuskoodin, jolla kaikista Cavan verkkokaupan hius- ja meikkituotteista saa 20% alennuksen.

L'Oréal Paris Elvital Dream Length Saviour Hairmask -hiusnaamio kokemuksia

Kenelle Kauneudenhoidon ABC -verkkovalmennus sopii?

Kauneudenhoidon ABC -verkkovalmennus sopii ikään riippumatta jokaiselle, joka haluaa oppia meikkaamisen perusasiat, hoitamaan ja laittamaan hiuksiaan helposti sekä hoitamaan ihoa tuloksellisesti.

Valmennukseen voi osallistua, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta kauneudenhoitoon liittyen, sillä perusasiat käydään läpi helposti ymmärrettävässä muodossa.

Valmennus sopii hyvin myös sellaisille, jotka ovat esimerkiksi aina tehneet perusjuttunsa samalla tavalla ja miettivät, voisiko lookkia ja rutiineja päivittää.

Itse pyrin koostamaan ihonhoito-osioni niin, että sen avulla olisi helppoa luoda yksinkertainen ja tuloksia aikaansaava ihonhoitorutiini sekä ymmärtää, miksi mitäkin tuotetta voi olla hyvä käyttää.

Kuinka kauan materiaalit ovat käytettävissä?

Verkkovalmennuksen materiaalit ja Facebook-yhteisö ovat käytettävissä 12 kuukautta valmennuksen alkamisesta.

Lisää tietoa verkkovalmennuksesta voi lukea Cavan verkkokaupasta täältä.

Kauneuden ABC verkkovalmennus kokemuksia

Alennuskoodi Kauneudenhoidon ABC -verkkovalmennukseen

Jos innostuit valmennuksesta ja haluat lähteä siihen mukaan, voit ostaa valmennuksen täältä. Valmennuksen hinta on 99 euroa.

Lauantaihin 20.2.2021 asti koodilla VIRVE saa 20% alennuksen valmennuksesta. 

Voita Kauneudenhoidon ABC -verkkovalmennus

Voit myös osallistua kommenteissa arvontaan, jossa arvotaan yksi Kauneuden ABC -verkkovalmennus.

Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenteissa, missä kauneudenhoitoon liittyvässä asiassa kaipaisit eniten apua.

Arvontaan voi osallistua torstaihin 18.2.2021 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon loppuun mennessä, arvotaan palkinto uudelleen.

Edit 19.2. Kiitos kaikille osallistuneille, voittajaan on nyt oltu yhteydessä. 

Tali-ihottuma kasvoilla Virve Fredman

Missä kauneudenhoitoon liittyvässä asiassa kaipaisit eniten apua?

34 kommenttia artikkeliin ”Voita Kauneudenhoidon ABC -verkkovalmennus”

 1. Vau onpa tosi hienon kuuloinen valmennus ja upea mahdollisuus sinulle!

  Oma ihoni on muuttunut lyhyessä ajassa paljon ja kaipaa aivan erilaista hoitoa kuin aikaisemmin. Kaipaisin siten apua tutustuakseni ihooni uudestaan ja löytääkseni sille sopivan hoidon. Pakkaa sekottaa se, että olen alkanut saada reaktioita monista suosituista ihonhoitotuotteista, joten tätäkin aspektia tulisi osata jotenkin ottaa huomioon.

 2. Minusta tuntuu, että olen jämähtänyt sekä ihonhoidossa että meikkaamisessa samoihin juttuihin ja mielelläni kokeilisin uutta 🙂

 3. Kaikessa, olen jämähtänyt samaan tyyliin ja tapoihin, mitä minulla oli lukioikäisenä yli 15 vuotta sitten…

 4. Kaikki osiot kiinnostaa, jokaisesta kun voi oppia paljon lisää. Meikkauksen saralla korostus/varjostus asiat on heikommin hallussa joten siihen erityisesti haluaisin lisää oppia.

 5. Meikkipuolessa oon kyllä tosin kaavoihin kangistunut, ja sitten taas kosmetiikan/ihonhoidon saralla haluan aina kokeilla uutta! Ehdottomasti mukana arvonnassa

 6. Eniten kaipaan vinkkejä hiusten laittoon, mutta ihonhoidosta ei voi koskaan tietää liikaa, joten sekin kiinnostaa ehdottomasti! (:

 7. Ihonhoito tuottaa itelle ongelmia. Ja pitkät hiuksetkin kyllä vaan ovat kun en tiiä miten niitä saisi laitettua.

 8. Kuulostaa kiinnostavalta! 🙂
  Itse tarvitsisin eniten apua ohuiden, pitkien, takkuisten hiusteni kanssa!

 9. Ihonhoidossa sekä ihan perus meikkausjutuissa, etenkin kestävän meikkipohjan onnistumisessa 🙂

 10. Ihonhoitoon kaipaisin apua. Epäpuhtaudet, näppylät jämähtävät naamaan, se on aika ärsyttävää!

 11. Tarvitsisin vähän kaikessa apua, mutta eniten kiinnostaisi oppia tekemään luonnollinen ja kepeä arkimeikki ja jokin juhlavampi kampaus.

 12. Vinkkejä 50+ vuotiaan raikkaampaan ulkonäköön, ihon heleyttäminen, ihon värin tasoittaminen ja kirkastaminen, laskeutuneiden luomien meikkaus

 13. Kuulostaa mielenkiintoiselta valmennukselta! Eniten haluaisin apua ihonhoitoon.

 14. Ihon- ja hiustenhoitotuotteiden valinta tuntuu aina hieman arpapeliltä, eli siihen olisi mukava saada apua.

 15. Voi ettà, tàmà olisi itselleni aivan unelmavalmennus. Kaipaisin apua oman ihonhoitorituaalini jàrjestàmisessà, miten laittaa kaikki aktiiviaineet viikkokalenteriin loogisessa jàrjestyksessà.

 16. Olen niin kaavoihin kangistunut meikkaamisessa… Ja couperosan peittämisessä kaipaisin neuvoja.

 17. Haluaisin oppia meikkaamaan sopivan sävyisillä tuotteilla ja oppimaan laiskan ihonhoitorutiinin.

 18. -Ihonhoidossa: En oikein osaa määritellä, mikä olisi ihotyyppini. Minulla on pieniä ongelmakohtia iholla, joihin olisi tietysti kiva löytää myös täsmätuotteet.
  -Arkikampaukset: Olisi ihana kun hiukset näyttäisivät joskus edes laitetuilta. Nyt joko sutaisen hiukset ponnarille, ”sotkunutturalle” tai suoristan ja jätän auki -> tylsää.

 19. Tä on kyllä ihan sairaan siisti konsepti ja Ninalle hatun nosto kekseliäisyydestä!

  Hiustenhoito ja laitto on mun ikiaikaisia ongelmia… Mulla on muutama hyvin simppeli tapa millä osaan hiukset laittaa, mutta oishan se nyt kiva kun niille oikeesti jotain osais tehdä.

 20. Hiusten hoito. Sopivien tuotteiden löytäminen omille hiuksille, latvoille ja päänahalle. Hiusten laittaminen.

 21. Pieniä vinkkejä arkimeikkiin tarvitsisin. Myös hiusten hoito ja laittaminen on haasteellista.

 22. Kuulostaa mahtavalta! Hiusjutuissa eniten, mutta kyllä uudet ideat myös ihonhoitoon ja meikkaamiseen kiinnostaa 🙂

 23. Raskauden ajan ja sen jälkeisen ajan ihonhoidosta on aika vähän tietoa saatavilla. Kaipaisin sitä ja lisäksi apua oman ihotyypin määrittämisessä.

 24. Itse kaipaisin vinkkejä silmien meikkaamiseen ja kasvojen korostukseen sekä nopeisiin arkikampauksiin puolipitkille hiuksille!

 25. Olisi ihanaa oppia uutta kun tuntuu, että meikkaaminen sekä ihonhoito on niin kaavoihin kangistunutta ollut jo monta vuotta.

 26. Minua kiinnostaa eniten ihonhoito- ja meikkausosiot. Meikkaamisessa olen ihan noviisi ja tällainen verkkovalmennus on varmasti kätevä tapa opetella aihetta etänä videoiden kautta.

 27. Kokonaisvaltainen päivitys, kun en ole enää teini mutta en mielestäni keski-ikäinenkään vielä… Jotenkin hukassa oman ja ikäisensä tyylin kanssa?!

 28. Onko voittajalle jo ilmoitettu? Ostan kurssin mielelläni ale-koodilla jos onnetar ei suosi, joten olisi kiva tietää ennen kuin ale-koodi erääntyy. Olet toki varmasti itsekin huomioinut tämän mutta levoton kyselee 😀

  • Kiitos, että kyselit ja ihanaa, että olet kiinnostunut valmennuksesta!

   Voittajalle on ilmoitettu tänään, eli jos olet kiinnostunut valmennuksesta, niin alekoodin ehtii tosiaan vielä lauantaihin asti käyttää. 🙂

   Ihanaa, jos saadaan sinut mukaan valmennukseen! <3

Kommentointi on suljettu.