Tukholman huikein ravintola: Koh Phangan

Minulta kysellään usein ravintolavinkkejä Tukholmasta. Kyselyitä ei niinkään tule täällä blogin puolella, mutta muuten kyllä ja onhan Tukholman reissuun nyt tietysti kiva sisällyttää käynti jossakin mukavassa ravintolassa. Suosittelenkin aina kaikille yhtä tiettyä ravintolaa ja ajattelin jakaa ravintolavinkkini nyt myös täällä, sillä paikka on aivan mahtava elämys, joka kannattaa Tukholman reissullaan kokea.

Koh Pangang Tukholma - 1 (1)

 Koh Phangan on kolmen ravintolan ketju, jonka ravintoloista kaksi sijaitsee Tukholman keskustassa ja kolmas Uppsalassa. Östermalmilla Nybrogatan 8 -osoitteessa sijaitseva ravintola on ehkä se helpoin paikka mennä keskustassa käydessä, mutta jos on Viking Linen päiväristeilyllä ja viettää aikaa esimerkiksi Slussenin kupeessa kuljeskellen, niin Södermalmilla osoitteessa Skånegatan 57 sijaitseva ravintola on myös hyvällä sijainnilla. Olen käynyt molemmissa enkä koe niillä olevan liiemmin eroa, joten kumpaan tahansa voi suunnata askeleensa mahtavaa ravintolaelämystä hakiessaan.

Kuten nimestä voi päätellä, on kyseessä thaimaalainen ravintola. Paikassa on hyvä ja monipuolinen ruokalista, josta löytyy reilun kokoisia annoksia jokaiseen makuun ja annoksilla on hintaa keskimäärin 15-20 euroa. Ravintolan loistavaan  ruokalistaan voi tutustua netissä täällä, mutta itse herkullinen ruoka ei varsinaisesti kuitenkaan ole se pää juttu, joka tekee ravintolasta erityisen.

Kun paikkoja nimittäin katsoo ulkoa päin, ei koskaan voisi arvata, että ne näyttävät sisältä tältä:

Koh Phangan Stockholm 3
Kuva: www.kohphangan.se

Ravintola näyttää sisältä aivan siltä, kuin olisit astunut juuri ravintolaan Thaimaan yössä. Kaupungin sykkeeseen kätketty ravintola tuntuukin aivan kuin pieneltä etelän lomalta!

Koh Phangan Stockholm
Kuva: www.kohphangan.se

Ravintola on täynnä ihania yksityiskohtia, joihin on kiinnitetty tarkkaa huomiota. Jopa taustaäänistä on tehty autenttisen tuntuisia ja tavallisesti jokaiseen ravintolakäyntiin mahtuukin aina ainakin yksi ukkosmyrkykokemus. Tällöin kaiuttimista ropisee sateen ääniä, valot vilkkuvat salamoita jäljitellen ja korviin kantautuu ukkosen paukunta. Kaikkea sitä kuunnellessasi istut itse mukavasti tunnelmallisessa pöydässäsi kädessäsi herkullinen juoma, joka tuo lomatunnelman.

Koh Phangan Stockholm 2
Kuva: www.kohphangan.se

Rakastan näitä ravintoloita juuri niiden tunnelman vuoksi. Ravintolan hämärään, valoilla leikkivään tunnelmaan on ihana vetäytyä lounaalle niin keskellä aurinkoista kesäistä työpäivää kuin pyryttävänä talvi-iltanakin. Ravintolat ovat melko isoja, joten varsinkin päiväaikaan turisti pääsee niihin ongelmitta ilman mitään pöytävarausta. Ravintola sopii niin kaverin kuin kumppaninkin kanssa kahdestaan käytäväksi kuin koko perheen kanssa suunnattavaksi. Lapsetkin ovat taatusti innoissaan tästä kokemuksesta, sillä mielenkiintoista tutkittavaa riittää vaikka kuinka.

Koh Phangan Stockholm 5
Kuva: www.kohphangan.se

Seuraavalla Tukholman matkalla kannattaakin varmistaa, että varaa pienen ajan tälle ruokailuelämykselle, joka on vertaistaan vailla. Minulla on sen aikana ja sen jälkeen aina juuri sellainen rentoutunut tunne, kuin olisin juuri nauttinut etelän matkasta ja vatsani on lisäksi täynnä superherkullista ruokaa!

Koh Phangan Stockholm 4
Kuva: www.kohphangan.se

Onko teillä suosikkiravintoloita Tukholmassa?

4 kommenttia artikkeliin ”Tukholman huikein ravintola: Koh Phangan”

  1. Näyttääpä tosi kivalta! Ja kun thairuokakin on aina niin hyvää, niin täytyypä pitää vinkkisi mielessä, kiitos. 🙂

  2. Onpa ihanannäköinen ja miten nerokas konsepti! Jokainen tarvitsee minilomia 😀

  3. Kiitos loistavasta vinkistä, tämä piti käydä heti testaamassa ja erinomaiseksi havaittiin! 🙂

    • Kiva kuulla, että tykkäsit paikasta! Minusta tämä on jotenkin aivan ihana. 🙂

Kommentointi on suljettu.