Haloo, onks valoo?

Tervetuloa kosmetiikkatuotteiden valaistuneeseen maailmaan ja siihen jännittävään todellisuuteen, joka tarjoaa apuvälineitä kaikkiin niihin ongelmiin, joihin et edes tiennyt apua tarvitsevasi.
Yksi loistava avuntuoja on tietysti valo ja valoahan on jo nähty vähän kaikkialla. On valopinsettejä, itsestäänvalaisevia huulikiiltoja ja ripsivärejä ja ties vaikka mitä muuta, mutta tiesittekö, että siihen vaikka mihin muuhun mahtuu esimerkiksi meikkisiveltimille (tai mille tahansa muille meikkituotteile) tarkoitettu oma pieni lamppunsa?
Beauty Beam on nimittäin pieni valo, jonka voi liittää juurikin esimerkiksi meikkisiveltimeensä tuomaan lisävaloa tai sitten vaikka luoda sen avulla omasta vanhasta kosmetiikkatuotteestaan modernisti valaistun version.
Kuinka moni tunnustaa, että meikkaa talviaamuisin bussin hämärässä? Tai myöntää, että joskus baarissa meikkiä korjaillessa pieni lisävalo voisi olla tarpeen?
Löytyisikö apu BeautyBeamista?
Siinä missä aina välillä esittelen teille hassulta kuulostavia kosmetiikkainnovaatioita jouduten lopulta aina toteamaan, että sitä myydään vain jossakin rapakon takana, on tämä kerrankin tuote, jollaista olen ihan itse pidellyt tällä Tukholmassa kaupassa käsissäni. Tämä siis ihan oikeasti on olemassa ja myynnissä täälläkin (ainakin Enklare Liv -kaupassa)!
Ja hei kukapa nyt ei oikeasti tarvitsisi meikkituotteisiin kiinnitettävää vedenkestävää lisävalolaitetta!
Vai…?

Yksi kommentti artikkeliin ”Haloo, onks valoo?”

  1. Itsestä tuntuu kyllä meikatessa, että liika valo taikka liian epäluonnollinen kirkas valo tekee meikkaamisesta vaan hankalempaa, kun pitää sitten alkaa tehdä niin tarkkaa jälkeä, koska näkee niin hyvin 😀 Siksi meikkaankin aina ikkunan ääressä luonnonvalossa, tosin jossain baarissa tai muuten hämärässä meikin korjailuun tuo voikin olla ihan kätevä.

Kommentointi on suljettu.