Juuri sopiva shampoolöytö

En ole ihan hirveän nirso shampoiden kanssa, sillä jos kohdalleni sattuu huonompi yksilö vuorottelen sen ja paremman shampoon välillä kunnes huonomman purkki on tyhjä. Kyllä niistä aina eroon lopulta pääsee ja lähes kaikki tuotteet ovat edes siedettäviä.

Minulle huonohko shampoo tarkoittaa, että tuote on joko liian pesevä tai liian silottava. Tahdon, että shampooni pesee hiuspohjani puhtaaksi ja jättää tukkaan tuuheutta, mutta en kuitenkaan halua, että tukasta tulee natisevan kuiva tai mäntysuopamaisen puhdas. Toisaalta tykkään, että shampoo silottaa hiuksia, mutta se ei saa kuitenkaan tehdä sitä liikaa, tai muuten tukkani roikkuu päätä myöten ja rasvoittuu päivässä.

Nyt kävi kuitenkin varsin hyvä tuuri ja sain ihan sattumalta työjuttujen kautta käyttööni shampoon, joka tuntuu oikeastaan kaikella tapaa täydelliseltä. Jopa niin täydelliseltä, että voisin harkita käyttäväni tätä pidempäänkin kuin vain yhden pullollisen verran – jos siis en olisi tällainen kyltymätön kosmetiikkaseikkailija, joka etsii aina uusia kokemuksia.

Goldwell Kerasilk Repower

Goldwellin Kerasilk Power Volume Shampoo nimittäin tuli ja yllätti. Volyymia tuova shampoo sisältää hiuksia korjaavaa keratiinia, mikä sopii hiusteni latvoille paremmin kuin hyvin. Usein keratiinia sisältävät tuotteen jättävät hiuksiin mukavasti ryhtiä ja niin teki tämänkin tuote. Shampoo pesi hiuspohjan juuri sopivan puhtaaksi muttei tehnyt siitä ja hiuksista kuitenkaan kuivan natisevia.

Goldwell Kerasilk Repower

Samaan aikaan shampoo vaikutti myös silottavan hiuksia juuri sopivasti, mutta vain sen verran, että niiden käsittely helpottui eikä niistä tullut liukkaan lättäniä. Tämä teki siis juuri sopivasti hieman kaikkea. Tukkaani ei tietenkään tullut superkohotusta pelkällä shampoolla, mutta se jäi mukavan puhtaaksi ja ilmavaksi sen jäljiltä.

Shampoo oli todellisuudessa tarkoitettu hennolle ja lättänille hiuksille, mutta vaikka omat yksittäiset hiukseni ovat normaalipaksuisia ja niitä on ehkä keskivertoa hieman enemmän, sopi se silti tukalleni täydellisesti. Optimaalisin tulos tuuheutuksen kannalta tulisi varmasti yhdessä hoitoaineen kanssa, mutta ihan vain pelkkä shampoo tuntui jo varsin mukavalta tuotteelta.

Goldwell Kerasilk Repower

Tykkään yleisesti käyttää tukkaani keratiinipitoisia tuotteita, sillä uskon niiden tuovan hiuksiini ainakin yhden pesuvälin kestävää rakennepaikkausta. Yritän tällä hetkellä kasvattaa hiuksiani tasapitkään polkkamalliin, joka ulottuisi edes solisluiden kohdalle, mutta etummaisissa hiusosioissa on vielä useita senttejä kasvateltavana. Sakset eivät olisi hiusten latvoille pahasta, mutta koska en ihan vielä halua kääntyä niiden puoleen (ehkä sitten Tokiossa kesällä!) otan ilomielin tukalleni vastaan kaikki apukeinot, jotka edes kuulostavat vahvistavan sitä.

Goldwell Kerasilk Repower

Onko joku muu kokeillut tätä tai muita Goldwellin Kerasilk-tuotteita?

3 kommenttia artikkeliin ”Juuri sopiva shampoolöytö”

Kommentointi on suljettu.