Voita Täydellinen iho -kirja!

Viikonloppu lähestyy ja sen myötä tulee myös kosmetiikalla täytettyjen I Love Me -messujen aika. Kuten jo aiemmin kerroin, otan itse tänä vuonna osaa messuhuumaan työskentelemällä lauantaina ja sunnuntaina Nordic Beauty Importin pisteellä, jolla saan levittää korealaisen kosmetiikan riemua.

Nordic Beauty Import tuo maahan TonyMolya, Konjac Spongea, Kocostaria sekä ennen kaikkea sitä kaikkien aikojen korealaista lempparimerkkiäni eli Huxleyta, joten en tiedä, voiko noita kahta päivää oikeastaan edes kutsua työnteoksi, kun saan viettää ne jutellen ihonhoidosta, korealaisesta kosmetiikasta ja ihanista tuotteista. Odotan viikonloppua siis mitä suurimmalla innolla!

Lue myös: Minimalistinen Huxley on korealaisten lentoemäntien suosikki

Virve Fredman Täydellinen iho korealainen ihonhoito kirja

Koska korealainen kosmetiikka ja ennen kaikkea ihonhoito on minulle rakas asia, ajattelin laittaa siihen liittyen blogissa käyntiin myös arvonnan näin kauneusmessujen alla.

Minulta ilmestyi alkuvuodesta WSOY:n kustantama kirja Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon ja vaikka kirja keskittyykin nimenomaan korealaiseen ihonhoitorutiiniin, sopii se oppaaksi kenelle tahansa ihonhoitoon tutustuvalle tai siihen jo syventyneelle.

Minusta ihonhoito ei lähde siitä, että joku muu kertoo, millä tuotteilla ihoa tulisi hoitaa vaan siitä, että oppii itse ymmärtämään ja tunnistamaan oman ihon tarpeet. Kun sen lisäksi vielä sisäistää, miksi omaan ihonhoitorutiiniin voisi olla hyvä sisällyttää minkäkinlaisia vaiheita (tai jopa olla sisällyttämättä niitä!), on oma ihonhoitorutiini mahdollista räätälöidä juuri omiin tarpeisiin parhaiten sopivaksi ja siten myös tuloksia tuovaksi sekä ennen kaikkea inspiroitua niistä joka puolelta tulvivista muiden vinkeistä ja osata poimia niistä itselleen sopivat.

Lue lisää kirjan sisällöstä tästä aiemmasta postauksestani.

Virve Fredman Täydellinen iho korealainen ihonhoito kirja

Kirjani summaa yhteen ihonhoitorutiinin eri vaiheita korealaisen ihonhoitorutiinin kautta asiaa lähestyen, mutta oikeastihan korealainen ihonhoitorutiini ei vaadi edes korealaisia tuotteita, vaan vain ne omalle iholle sopivat tuotteet, jotka voivat olla luonnonkosmetiikkaa, aptekkikosmetiikkaa, markettikosmetiikkaa tai selektiivistä kosmetiikkaa.

Itse koen myös, ettei ihonhoidossa ole kyse vain esteettisistä jutuista, vaan omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta kokonaisvaltaisemmin. Ihonhoitohetki on minusta mitä parhain hetki ottaa hetkeksi aikaa itselleen, vetäytyä kylppärin rauhaan ja ihan vain olla ja hengittää.

Moni hankaa meikit äkkiä pois kasvoilta, mutta ihan jo se hetki, kun hieroo puhdistusöljyä kasvoille tai huuhtelee kasvoja vedellä voi olla hyvinkin erilainen, kun sen tekee läsnäolevasti, tiedostaen ja tuotteen sekä ihon tuntua ajatellen. Tekee myös hyvää sanoa itselleen, että tämän ihonhoitohetken aikana en märehdi päivän työasioita, ihmissuhdekuvioita tai stressaa huomista, vaan ihan vain olen tässä hetkessä.

Paitsi että ihonhoitohetki voi olla kuin pieni meditaatiotuokio, joka tuo rauhallisemman olon, voi hyvän ihonhoitorutiinin positiivinen vaikutus ihoon tuoda hyvää oloa myös muuten: kun iholla ei ole ongelmia, jotka häiritsevät omaa mieltä, on oma olo helpommin itsevarmempi eikä energiaa kulu päivän aikana omia iho-ongelmia stressaten.

Virve Fredman Täydellinen iho korealainen ihonhoito kirja

Jos siis et ole vielä hankkinut kirjaani tai tiedät jonkun, jolle se olisi loistava lahja (jouluun on enää kaksi kuukautta!), voit osallistua tämän postauksen kommenteissa kirjan arvontaan.

Osallistu arvontaan kertomalla, millainen oma ihonhoitohetkesi on. Onko ihonhoito ihanaa hemmottelua, välttämätön paha, viivytellen tehty rituaali, nopeasti hoidettu hetki tai jotakin ihan muuta?

Kirjan arvontaan voi osallistua to 17.10.2019 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn osoitteeseen ja voittajalla on viikko aikaa ilmoittautua, minkä jälkeen palkinto voidaan arpoa uudelle voittajalle, mikäli voittaja ei ole vastannut yhteydentottoon.

Täydellinen iho -kirjan voi ostaa omaksi mm. Elevenin verkkokaupasta. 

Millaisia ihonhoitohetkiä teillä on?